- 30 Ocak 2017
- 12.781
- 194.369
Birazdan ekliyorum canımHoş buldum. Evet listeye girmek isterim. 1,65 boyum, 72 kiloyum.
Harika görünüyorsun maşallah aynen doğumdan sonra düzelmiyor ya. O sıkılık olmuyor. Ama senin hiç ihtiyacın yok benceSelam gencler. Ben bu grupteydim. Sonra epeydir yoktum. 61 e falan cikmis iyice salmistim. Boy da 1.60 olunca basen ve gobek saga sola kaydi. Yaz tatilindeyiz simdi .cocugumu kreşe verdim yarim gün. Boşa çıktim. Spor salonuna yazildim tekrar. Sadece grup derslerine katildim.cunku hocayla yapilanlar cok daha etkili. .haftada 3-4 kere gidiyorum..Ne yedigime cok bakmadan onume cikan seyleri degerlendirdim. Porsiyon azalttim. Bazı gunler ust uste aralikli oruc yaptim. Hergün olmasa da. 57.9 u gordum bu sabah. 20 gundur falan yapiyorum bjnlari. Ama göbegim hala yumoş. Dogumdan dolayi...hani diyorlar ya dogumla vucut yenilenirmiş....de gidin....balon gibi sönüyorsun bir kere.gevşiyosun. medikal mudahale gerekli Gobek basen şişiyor. Dogum; vucudunun içine.... neyse. Hedefim 53. O yuzden buralarda takilip hedef kiloma gelmek istiyorum. Diyet yapamam bana göre degil. Yiyeceklerimi öğün öğün düşünemem. Ev yemeklerini seviyorum zaten. Spora devam
Eki Görüntüle 3274768
10 kg gitmiş iyi değil mükemmel inşallah canım. Bende resetlendim kaldığım yerden devam edeceğim inşallahMerhaba kızlar pek sessiz kalmış buralar sali günü diyetisyen kontrolüm vardı çok şükür 80.7 gördüm 25 nisanda 90.8 baslamistik 10kilo gitti 75kiloya odaklandim bi dahaki kontrolde inş 79 olurum