- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 40
Hoşgeldin canım bebişini güle güle büyütMerhabalar sanırım bende aranıza katılacağım,geçen sene Kasım auında doğum yaptım ,65 kilo ile,kocamın çok kilo aldım sen artık demesiyle bir tartıldım ki f 70 e kadar çıktığımı gördüm ve nasıl oldu anlamadım bile fazla yiyen biride değilim sadece bir ara süt olsun diye baya bi direnmiştim sanırım ondan kaynaklanıyor,şuanlık 8 aylık bir oğlum var ve emziriyorum, tavsiyelerinize ne yapmam gerektiğine nasıl bir menü oluşturmam gerektiğine bütün tavsiyelerinize açığım,ilk defa diyet yapacağım açıkçası ve bu nasıl olucak bilmiyorum. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim şimdiden bana destek veren herkese
Biz niye bugün sürekli aynı anda aynı şeyleri yazıyoruz170 boyum 66.75 kgla katiliyorum
Merhaba canım bende bayram dı tatildi derken iyice ipin ucunu kaçırdım verdigim kiloları alıp geri geldimAralıklı oruç yapmış
Kilo verme perilerimiz birBiz niye bugün sürekli aynı anda aynı şeyleri yazıyoruz
Merhaba hosbuldumMerhaba canım bende bayram dı tatildi derken iyice ipin ucunu kaçırdım verdigim kiloları alıp geri geldim
Sen nasılsın neler yapıyorsun
Çok güzel yazmışsın işte bunu yaşam tarzı haline getirip devam etmedikçe kiloyu verip yeniden alıyorum maalesefKarbonhidratı azaltıp ufak ufak spora başlarsanız iyi olur diye düşünüyorum.
Genel kanı az yersem zayıflarım yönünde. Evet zayıflarsınız ama sonra hızlıca geri alırsınız. En güzeli protein-karbonhidrat dengesine dikkat edip sporla zayıflamak bana göre. Hem vücudunuz şekil alır hem de kalıcı olur.
Günlük kalori ihtiyacınızın altına düşüp vücudunuzu kıtlık moduna sokmayın.
1400 kalorinin altına düşmemeye çalışıyorum ben mesela. Kalori hesabı yapabileceğiniz çeşitli uygulamalar var. Play storedan bulabilirsiniz.
Mesela tavuk yaninda pilav varsa ekmek tuketmeyin, yemek yerken iyice çiğnerseniz yavaş yediğiniz için doydum sinyali beyninize ulaşır ve daha az yersiniz. Doyunca bırakmak her zaman en güzeli, yemek lezzetli diye şişecek kadar yemek hatasına düşmeyin.
Yeme alışkanlığınız nasıldır bilmediğim için genel olarak yazdım. Hepimizin yaptıkları üzerinden.
Yaparız canım benimYaparız dimi sweetimneden olmasın yaparız. Eşinin kaç kg fazlası var? Benim eşimin eksiği var fazlası yok. Üstüne de eksilmeye devam ediyor
Ben 3-5 ile uğraşamam cemoss alırken de verirken de bahsi geçen sağlam bı sayı olmalıKizlarrr yeniden mi cosuyoruz hoşgeldiniz miniğim muho nabersiniz
Bende kahvaltı yaptım çayımı iciyorum inşallah su temmuzda da 3-5 kilo versek iyi olur ya
Dimi canım millet gram gram alıp veriyor ikiz gebeligimde 40 kg aldım 30 u verdim geri 20 kilo aldımBen 3-5 ile uğraşamam cemoss alırken de verirken de bahsi geçen sağlam bı sayı olmalı
Afiyet olsun cemosum
Pembe Lotus güzel şeyler okuyorum
Kıyafetler bol gelmiş falan
Tsk ederim canımBen 3-5 ile uğraşamam cemoss alırken de verirken de bahsi geçen sağlam bı sayı olmalı
Afiyet olsun cemosum
Pembe Lotus güzel şeyler okuyorum
Kıyafetler bol gelmiş falan
Ben bu ara sporu diyeti saldım ya. Regl oldum olacağım onu bekliyorum.
Hoşbuldum teşekkür ederim Allah razı olsunHoşgeldin canım bebişini güle güle büyüt
Tsk ederim canım
Sen kaç oldun bakalım
İlk hedef 75 kiloya diktim gözümü sonra gelsin 69
Ben 90 u aştim bir araTsk ederim canım
Sen kaç oldun bakalım bugün
İlk hedef 75 kiloya diktim gözümü sonra gelsin 69
Bende bugün regl oldum :/ bu ağrı ile insan yemek yapmak bile istemiyorBen bu ara sporu diyeti saldım ya. Regl oldum olacağım onu bekliyorum.
Büyük ihtimalle pazartesiden itibaren devam ederim kaldığım yerden. Geçen hafta üç gün düzgün spor yapmıştım ve 10-12 bin arası adım atmıştım o bile çok iyi geldi. Tartıda eksiye düşmesem gobegimin toparlandigini farkettim. Ama tabi şu an her yerlerim şiş şiş.
Spor mutlaka yapın kızlar.
Nasıl sabrediyoesun yaBen aralıklı oruca başlamıştım hala devam ediyorum ama tartılmıyorum daha