Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoşgeldin canım bebişini güle güle büyüt

Biz niye bugün sürekli aynı anda aynı şeyleri yazıyoruz
Kilo verme perilerimiz bir

Merhaba canım bende bayram dı tatildi derken iyice ipin ucunu kaçırdım verdigim kiloları alıp geri geldim
Sen nasılsın neler yapıyorsun
Merhaba hosbuldum verirsin ben hiç diyet yapmamış biri olarak mesela yemek yemeyip kola içen cipsi yiyen biriyim alt bacak popom hiç yok karnım ve göğsüm var biraz sikilasmqm lazim

Çok güzel yazmışsın işte bunu yaşam tarzı haline getirip devam etmedikçe kiloyu verip yeniden alıyorum maalesef

Kizlarrr yeniden mi cosuyoruz hoşgeldiniz miniğim muho nabersiniz
Bende kahvaltı yaptım çayımı iciyorum inşallah su temmuzda da 3-5 kilo versek iyi olur ya
Ben 3-5 ile uğraşamam cemoss alırken de verirken de bahsi geçen sağlam bı sayı olmalı
Afiyet olsun cemosum

Pembe Lotus güzel şeyler okuyorum
Kıyafetler bol gelmiş falan

Sabah tartıldım maalesef 98.8 olmuşum.
25 Temmuz Salı günü
Kahvaltı saat 11.00
Yumurta, , bi kaç tane ceviz, zeytin, 10 tane kiraz, bi kaç çatal kavun
Ara sade kahve Türk kahvesi

Ben 3-5 ile uğraşamam cemoss alırken de verirken de bahsi geçen sağlam bı sayı olmalı
Afiyet olsun cemosum

Dimi canım millet gram gram alıp veriyor ikiz gebeligimde 40 kg aldım 30 u verdim geri 20 kilo aldım

Afiyet olsun cemosum

Tsk ederim canım
Sen kaç oldun bakalım
İlk hedef 75 kiloya diktim gözümü sonra gelsin 69

Ekmeğimi aldım geldim çay suyumu koydum niyet ettim diyet yapmaya

Artemissisipi sen ne durumdasin
Ben bu ara sporu diyeti saldım ya. Regl oldum olacağım onu bekliyorum.
Büyük ihtimalle pazartesiden itibaren devam ederim kaldığım yerden. Geçen hafta üç gün düzgün spor yapmıştım ve 10-12 bin arası adım atmıştım o bile çok iyi geldi. Tartıda eksiye düşmesem gobegimin toparlandigini farkettim. Ama tabi şu an her yerlerim şiş şiş.

Spor mutlaka yapın kızlar.

Bende bugün regl oldum :/ bu ağrı ile insan yemek yapmak bile istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…