Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya benim dışarda chorome kk ne bağlanmıyor çok ilginç. Mobil veriden olmuyor yani. Başka her şeye giriyor ama. O yüzden Firefox dan giriyorum siteye. Eşim indirmiş bunu. Firefox pişmanlıktır ıstırap tır vicdan azabidir. Her şey donuyor başka şeyler açılıyor zorla yazıyorum bunları. Herkesi tek sefer de atiladim ondan.

Minik bende TV bozulsa ve kv dizilerini izleyemezse eşim almaya zorlar mı diyorum. Gerçi almaz hayır kaynanama tabletten açar yine izler kaynanam 😒 bir kere oldu çünkü

Çok güzel haber cemosum ya işte üçü beşi küçümsememek lazım nasıl fark ediyor değil mi 😍

Ayda bir güncelleriz biz de ❤️

Kv nin komşusu bana ayy ne kadar kilo almışsın demişti. Bende kocam iyi bakıyor demiştim 🤦😂
Olur,Kilom 71,Boyum 1.62,İstediğin Kilo 60 😊 Fikirlerinize tavsiyelerinize açığım nasıl bir yol izlenirse daha iyi olur mutlaka bekliyorum 😊

Olur,Kilom 71,Boyum 1.62,İstediğin Kilo 60 😊 Fikirlerinize tavsiyelerinize açığım nasıl bir yol izlenirse daha iyi olur mutlaka bekliyorum 😊
Karbonhidratı azaltıp ufak ufak spora başlarsanız iyi olur diye düşünüyorum.
Genel kanı az yersem zayıflarım yönünde. Evet zayıflarsınız ama sonra hızlıca geri alırsınız. En güzeli protein-karbonhidrat dengesine dikkat edip sporla zayıflamak bana göre. Hem vücudunuz şekil alır hem de kalıcı olur.
Günlük kalori ihtiyacınızın altına düşüp vücudunuzu kıtlık moduna sokmayın.
1400 kalorinin altına düşmemeye çalışıyorum ben mesela. Kalori hesabı yapabileceğiniz çeşitli uygulamalar var. Play storedan bulabilirsiniz.

Mesela tavuk yaninda pilav varsa ekmek tuketmeyin, yemek yerken iyice çiğnerseniz yavaş yediğiniz için doydum sinyali beyninize ulaşır ve daha az yersiniz. Doyunca bırakmak her zaman en güzeli, yemek lezzetli diye şişecek kadar yemek hatasına düşmeyin.

Yeme alışkanlığınız nasıldır bilmediğim için genel olarak yazdım. Hepimizin yaptıkları üzerinden.

Merhabaa ben varken buralar ıssızdı ben gittim topik yine canlanmış. Kim kaç kilo verdi bakemmm
Hoş geldin. Topik çok canlanmıyor ama ayakta tutmaya çalışıyoruz. 😂
Ben istem dışı, üzüntüden iki kilo vermiştim yarım kiloyu isteyerek geri aldım. Ufaktan spor yapmaya başladım dün ama bugün yapamadım. 😂😂 Güya bir hafta yapıp incelme/şekil alma sonucuna bakacağım. Umarım yarın yapabilirim. Hava çok sıcak. 😕

Karbonhidratı azaltıp ufak ufak spora başlarsanız iyi olur diye düşünüyorum.
Genel kanı az yersem zayıflarım yönünde. Evet zayıflarsınız ama sonra hızlıca geri alırsınız. En güzeli protein-karbonhidrat dengesine dikkat edip sporla zayıflamak bana göre. Hem vücudunuz şekil alır hem de kalıcı olur.
Günlük kalori ihtiyacınızın altına düşüp vücudunuzu kıtlık moduna sokmayın.
1400 kalorinin altına düşmemeye çalışıyorum ben mesela. Kalori hesabı yapabileceğiniz çeşitli uygulamalar var. Play storedan bulabilirsiniz.

Mesela tavuk yaninda pilav varsa ekmek tuketmeyin, yemek yerken iyice çiğnerseniz yavaş yediğiniz için doydum sinyali beyninize ulaşır ve daha az yersiniz. Doyunca bırakmak her zaman en güzeli, yemek lezzetli diye şişecek kadar yemek hatasına düşmeyin.

Yeme alışkanlığınız nasıldır bilmediğim için genel olarak yazdım. Hepimizin yaptıkları üzerinden.
Teşekkür ederim önerileriniz için mutlaka dikkate alacağım 😊 yeme alışkanlığım dediğimiz gibi bir yemeğin yanında pilav varsa asla ekmek tüketmem,sadece bu araalr kahve içme isteğim çok arttı emzirdiğim için önünede geçemedim sanırım ondan kilo aldım şeker ve kahve 🤦🏼‍♀️

Teşekkür ederim önerileriniz için mutlaka dikkate alacağım 😊 yeme alışkanlığım dediğimiz gibi bir yemeğin yanında pilav varsa asla ekmek tüketmem,sadece bu araalr kahve içme isteğim çok arttı emzirdiğim için önünede geçemedim sanırım ondan kilo aldım şeker ve kahve 🤦🏼‍♀️
Kahve kilo aldırır mı bilemedim. Yanında çok çikolata falan mı yiyorsunuz acaba? Ya da kahveyi aşırı şekerli içiyorsanız günde iki seferle kısıtlayın. Kafein sütle bebeğe de geçiyorsa kısmanızda fayda var zaten. Onu bir araştırın isterseniz. Bebeğinizin uyku düzenini etkileyebilir geçiyorsa.

Kahve kilo aldırır mı bilemedim. Yanında çok çikolata falan mı yiyorsunuz acaba? Ya da kahveyi aşırı şekerli içiyorsanız günde iki seferle kısıtlayın. Kafein sütle bebeğe de geçiyorsa kısmanızda fayda var zaten. Onu bir araştırın isterseniz. Bebeğinizin uyku düzenini etkileyebilir geçiyorsa.
Kahveyi içiyorum,birde yaparken şekerle birlikte yemeye başladım bildiğiniz yapmadan 🤦🏼‍♀️ ama türk kahvesi değil,dibek kahveleri 8 karışımlı onlardan tüketiyorum,kendime engel olamıyorum bu konuda 🥺

Kahveyi içiyorum,birde yaparken şekerle birlikte yemeye başladım bildiğiniz yapmadan 🤦🏼‍♀️ ama türk kahvesi değil,dibek kahveleri 8 karışımlı onlardan tüketiyorum,kendime engel olamıyorum bu konuda 🥺
Onların içinde süt tozu ve bilumum koruyucu maddeler var. Kullanmanızı tavsiye etmem. Sade türk kahvesi daha sağlıklı olur.

Olur,Kilom 71,Boyum 1.62,İstediğin Kilo 60 😊 Fikirlerinize tavsiyelerinize açığım nasıl bir yol izlenirse daha iyi olur mutlaka bekliyorum
Listeye ekledim 🥳 artecim güzel tavsiyeler vermis. Musaitlesince konuşalım bunları. Hepimizin ihtiyacı var
Merhabaa ben varken buralar ıssızdı ben gittim topik yine canlanmış. Kim kaç kilo verdi bakemmm
Akmasa da damlıyor be lady 🤦 Bayram hepimizi ters düz etti. Bayram bitince de devam etti sanki. Gezmeler bir şeyler oldu. Misafirler gel git. Önümüzdeki maçlara bakacağız

Moralim bozuk kızlar. Bugün mağazada bir kiyafet deneyeyim dedim aynaya baktım ufak tefek taşkınlıklar derken ayyy almışım başımı gitmişim 😞 bu kadar kısa sürede nasıl böyle oldum. Hiç yakışmadı sinirim bozuldu. Resmen üst taraf tavuk gibi olmuşum. Kol değil kanat. Resmen kabarmisim ya. Ödem desem bilmiyorum olabilir mi. Miraç da dedi anne sen sismanladin o yüzden kıyafet göbeğine yetmedi. Ay hem güldüm hem sinirlerim bozuldu. Kırmızı alarm veriyorum şu an kendime

Moralim bozuk kızlar. Bugün mağazada bir kiyafet deneyeyim dedim aynaya baktım ufak tefek taşkınlıklar derken ayyy almışım başımı gitmişim 😞 bu kadar kısa sürede nasıl böyle oldum. Hiç yakışmadı sinirim bozuldu. Resmen üst taraf tavuk gibi olmuşum. Kol değil kanat. Resmen kabarmisim ya. Ödem desem bilmiyorum olabilir mi. Miraç da dedi anne sen sismanladin o yüzden kıyafet göbeğine yetmedi. Ay hem güldüm hem sinirlerim bozuldu. Kırmızı alarm veriyorum şu an kendime
Yaa chocum bende kendimi aynı böyle hissediyorum
Nasıl böyle birden sis kilolu oluyoruz anlamıyorum
Eskiye göre ben daha çok dikkat ediyorum ama ekşi olmuyor yada görünüşte,kıyafet denerken hep kilolu oluyorum aşırı moralim bozuk.
İyice gaza gekip su işi halletmek lazım artık.

Yaa chocum bende kendimi aynı böyle hissediyorum
Nasıl böyle birden sis kilolu oluyoruz anlamıyorum
Eskiye göre ben daha çok dikkat ediyorum ama ekşi olmuyor yada görünüşte,kıyafet denerken hep kilolu oluyorum aşırı moralim bozuk.
İyice gaza gekip su işi halletmek lazım artık.
Arada kaçırıp salmalar böyle yapıyor bizi. Ufak tefek taskinlik değil bayağı salıp sonra dönünce böyle çıkıyor. Başından sonuna bir dikiş tuttursak. Bugün inanamadim biliyor musun

Bende geçen geziye gittik foto çekindik Allahım ben kendimi bu kadar şişko görmüyordum aynada falan şok oldum kendime uyuz da oldum. Şimdi aralıklı oruç yapıyorum 1 haftadır o bari işe yarasın ya

Şu an size yazdım kızı uyuttum odadan çıktım eşim yemek yemiş. Değişik ekmek aldım zayıflamak için bakıyorum hepsine dedi. Dedim bu saatte yiyerek zayıflayamazsın. E napıyım falan dedi işte. Yürüyüş yapalım akşamları 1 saat dedim. Neyse 1 tabak nohut, biber dolması yedim ekmek bitti dedi e heralde kilo alırsın dedim. Tezgahı gösterdi 2 tane yarımdan az çikolata vardı kavanozdakilerden onları da bitirmiş 😂 adam beni geçti bide niye zayıflamıyorum diyor 🤭

Bende geçen geziye gittik foto çekindik Allahım ben kendimi bu kadar şişko görmüyordum aynada falan şok oldum kendime uyuz da oldum. Şimdi aralıklı oruç yapıyorum 1 haftadır o bari işe yarasın ya
Yaparız dimi sweetim 😞 neden olmasın yaparız. Eşinin kaç kg fazlası var? Benim eşimin eksiği var fazlası yok. Üstüne de eksilmeye devam ediyor

Merhaba Chocolita Chocolita
Lütfen üzülme, inşallah sabırla ve gayretle kurtulacağız bu durumdan.
Spor hocam kollarım için ellerime ağırlık alıp kolumu arkaya doğru atmamı ve ağırlığı yukarı kaldırmamı önermişti. Evde su şişesi ile de yapabiliriz. Özellikle kolun alt kısmı için faydalı olurmuş.
Benim de kollarım çok toplu, elbise filan giydiğim zaman yakıştıramıyorum kendime. Aynaya bakmak istemiyorum inan.
Bugün akşam tempolu yürüdüm, gün sonunda 11000 adımı tamamlayabildiğim için mutlu oldum.
Tatil dönüşü kilom 400 gram daha fazla çıktı son halime göre. Ama regl durumum da mevcut. Bitince tartılıp sonucumu bildireyim sana.
İyi akşamlar. Sevgiler.🌺🌸

Merhaba Chocolita Chocolita
Lütfen üzülme, inşallah sabırla ve gayretle kurtulacağız bu durumdan.
Spor hocam kollarım için ellerime ağırlık alıp kolumu arkaya doğru atmamı ve ağırlığı yukarı kaldırmamı önermişti. Evde su şişesi ile de yapabiliriz. Özellikle kolun alt kısmı için faydalı olurmuş.
Benim de kollarım çok toplu, elbise filan giydiğim zaman yakıştıramıyorum kendime. Aynaya bakmak istemiyorum inan.
Bugün akşam tempolu yürüdüm, gün sonunda 11000 adımı tamamlayabildiğim için mutlu oldum.
Tatil dönüşü kilom 400 gram daha fazla çıktı son halime göre. Ama regl durumum da mevcut. Bitince tartılıp sonucumu bildireyim sana.
İyi akşamlar. Sevgiler.🌺🌸
Teşekkür ederim öneriler için ❤️ kol için hiç çalışmıyorum. Çalışsam iyi olacak dediğin gibi. Ben çok tempolu yürüyüşler yaptım ama taşkınlık yapma olayını iyi yönetemedigim için yoruldugumla kaldım. Aslında diyet işini kontrol altında tutabildikten sonra spor işin küçük destekleyici kısmı. Diyet taşıp durduktan sonra İlle de şu kadar adım atıp şu kadar kalori yakmam lazım deyip canım çıkana ayaklarım sisene kadar yorulmama gerek yok ki. Bir halt yedim duzelticem diye mahvediyorum kendimi. Yürüyüşü azaltıp başka türlü spor yapacağım. Hedefe ulaşmanın yolu %70 diyet %30 u spor diye düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X