Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 aydır beni görmeyen 2 kişi ohaaaa nasıl zayıflamışsin dedler aghxjskskxl
Azıcık göbek kalmış baya vermişsin diyollar yok 3 kilo ancak diyorum inanmadılar dghsjsksks
Resmen eridim :KK73:
Maşallah brocan :KK68: bana da her geçen gün bu ara kilo aldın birazcık diyorlar birazcık değil diyorum 🫡

Sabah kahvesi içildi, yarım saat sonra spora başlandı.
Yaklaşık bir saat kadar evde spor yaptım. 30 dk leslie + abs + popoya çalıştım 😀
Yeşilçay içiyorum. Birazdan domestli peynirli tost yapıp yiyeceğim.
On bin adım atma hedefim var bugün.
Her gün düzenli bir şekilde yapmaya çalışacağım. Artık düzene girme zamanı.
Beden ölçülerimi aldım.
Bir hafta sonunda neler olacak göreceğiz.

Hareketlenin kızlar. 💪💪💪

Sabah kahvesi içildi, yarım saat sonra spora başlandı.
Yaklaşık bir saat kadar evde spor yaptım. 30 dk leslie + abs + popoya çalıştım 😀
Yeşilçay içiyorum. Birazdan domestli peynirli tost yapıp yiyeceğim.
On bin adım atma hedefim var bugün.
Her gün düzenli bir şekilde yapmaya çalışacağım. Artık düzene girme zamanı.
Beden ölçülerimi aldım.
Bir hafta sonunda neler olacak göreceğiz.

Hareketlenin kızlar. 💪💪💪
Bende bir aksilik çıkmazsa denize gideceğim akşama kulaç atmaa çalışsan bayağı kalori yakarım zanninca :KK53:

Bende kahvemi içtim ama daha bişey yemedim
Şimdi hafif bı kahvaltı yapicam.
Aksama komşuyla gözleme yapiciz 🙈
Aşağı in çık en azından hareket ederim hamuru da az yemeğe çalışıcim sggxjsksk
Gözleme olunca az yiyebilmek biraz zor. Umarım başarırsın. Bir işin yoksa gözleme öncesi biraz spor ya da yürüyüş yap.
Afiyet olsun şimdiden. 😋

Ama benim sebebi baskaydi 🤣 seneler önce eltime sıfır çamaşır makinasi aldılar .bizede dediler ki onlara onu aldık sizede TV alacagiz .

Biz TV almaya gittik ses seda yok .üstüne dedi ki eğer bız TV yi odersek sizin eski tv yi xx e vereceğiz onlar çocuk odasına koysun

Dedim ki ben kendi çocuk odama koymak varken neden ona vereyim
Velhasıl kelam bize TV almadilar o TV nin ekranı kırıldı 4sene sonra

Durup durup TV alın dedi bana bende siz aliverin dedim .o ordan anladı msj i ne onalr TV aldı ne ben aldırdım

Almayacaksin dedim bana TV lazım değil gelip gidip haber izleyemedikce söylendiler senelerce

Bende katır inadı var tuttu mu fena tutar

Kızımı falan tembihledim babana soyle tv al de diyorlardı ..onlar öyle derse çok istiyorsan sen al diyeceksin dedim sonra sustular tabi almamak için 🤣🤣🤣🙊
Ya benim dışarda chorome kk ne bağlanmıyor çok ilginç. Mobil veriden olmuyor yani. Başka her şeye giriyor ama. O yüzden Firefox dan giriyorum siteye. Eşim indirmiş bunu. Firefox pişmanlıktır ıstırap tır vicdan azabidir. Her şey donuyor başka şeyler açılıyor zorla yazıyorum bunları. Herkesi tek sefer de atiladim ondan.

Minik bende TV bozulsa ve kv dizilerini izleyemezse eşim almaya zorlar mı diyorum. Gerçi almaz hayır kaynanama tabletten açar yine izler kaynanam 😒 bir kere oldu çünkü
2 aydır beni görmeyen 2 kişi ohaaaa nasıl zayıflamışsin dedler aghxjskskxl
Azıcık göbek kalmış baya vermişsin diyollar yok 3 kilo ancak diyorum inanmadılar dghsjsksks
Resmen eridim :KK73:
Çok güzel haber cemosum ya işte üçü beşi küçümsememek lazım nasıl fark ediyor değil mi 😍
Katılmak isterim tabi ki ama evimde tartı yok öyle her hafta tartılamıyorum ayda 1 oğlumu sağlık ocağına götürdüğümde tartılıyorum orda
Ayda bir güncelleriz biz de ❤️
Var ki yiyorum diyeceksin.
Kv nin komşusu bana ayy ne kadar kilo almışsın demişti. Bende kocam iyi bakıyor demiştim 🤦😂

Her şey donuyor başka şeyler açılıyor zorla yazıyorum bunları.
Kız onu kaldır da opera indirsene. Hem reklam olmaz hem öyle sorunlar yaşamazsın.
Kv nin komşusu bana ayy ne kadar kilo almışsın demişti. Bende kocam iyi bakıyor demiştim 🤦😂
İyi demişsin. 😂 Seninki pek bakmıyor galiba diye ekleseydin.
Keşke yazmasaydim ne zaman buraya yazsam vezgeciyoruz :işsiz:
Bundan sonra gidip gelince yaz bebek.
Adam hava sıcak yanariz sahilde yakar kum bizi dedi vazgeçtik eve yemek sipariş edip parti yapacağız klima karşısında :işsiz:
Hava sıcakken denize gidilir zaten deseydin ya. Bir dahaki sefere kabul etme.

Kız onu kaldır da opera indirsene. Hem reklam olmaz hem öyle sorunlar yaşamazsın.

İyi demişsin. 😂 Seninki pek bakmıyor galiba diye ekleseydin.

Bundan sonra gidip gelince yaz bebek.

Hava sıcakken denize gidilir zaten deseydin ya. Bir dahaki sefere kabul etme.
Ama gunubilrik olunca sıcak mahvediyor pampa 😌

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X