Benimde TV Vestel. 9 yıldır kullanıyorum henüz bir şey olmadı ama olursa da yenisini almayı düşünmüyorumUmarım seninkiler arıza vermezler. Yıllarca televizyonsuz yaşadık eşimle. Deprem sonrası bu taşındığımız evde televizyon alası tuttu. O da bir ayda bozuldu işte. Boşa dert yani benim için.
Önce ben yazdım konuya benim mesajıma da mutlu olKilo güncellemesi bekleyen listeye girmek isteyen arkadaşlarım bu akşam halledecegim
Sus kız yerim bakÖnce ben yazdım konuya benim mesajıma da mutlu ol
Biz de seni özledik.Ay hepinizi çok özledimm
KurbaneeyyBiz de seni özledik.
de yaparlarUmarım seninkiler arıza vermezler. Yıllarca televizyonsuz yaşadık eşimle. Deprem sonrası bu taşındığımız evde televizyon alası tuttu. O da bir ayda bozuldu işte. Boşa dert yani benim için.
de yaparlarUmarım seninkiler arıza vermezler. Yıllarca televizyonsuz yaşadık eşimle. Deprem sonrası bu taşındığımız evde televizyon alası tuttu. O da bir ayda bozuldu işte. Boşa dert yani benim için.
Bende kyv yüzünden almiyordumMinikk bende gelemiyorum bayağıdır ama mesajları görünce bir mutlu oldum kız
Benimde TV Vestel. 9 yıldır kullanıyorum henüz bir şey olmadı ama olursa da yenisini almayı düşünmüyorumkv gelmedikce açılmıyor.
Ay hepinizi çok özledimm
YiaaaBizde de 2019 dan beri yoktu canım pek de farkımız yok .inşallah yenisini verirler yada sağlam bir sekil
de yaparlarüzme canını ya ben seni çok seviyorum
Merhabalar hoş geldiniz. Her şey kafada bitiyor. 70 kilo dan başlıyor olmanız da çok güzel fazla yolunuz da yok gözünüzde büyümesin. Sizi de listeye ekleyeceğim ama boy kilo ve hedef kilo bilgileriniz gerekliMerhabalar sanırım bende aranıza katılacağım,geçen sene Kasım auında doğum yaptım ,65 kilo ile,kocamın çok kilo aldım sen artık demesiyle bir tartıldım ki f 70 e kadar çıktığımı gördüm ve nasıl oldu anlamadım bile fazla yiyen biride değilim sadece bir ara süt olsun diye baya bi direnmiştim sanırım ondan kaynaklanıyor,şuanlık 8 aylık bir oğlum var ve emziriyorum, tavsiyelerinize ne yapmam gerektiğine nasıl bir menü oluşturmam gerektiğine bütün tavsiyelerinize açığım,ilk defa diyet yapacağım açıkçası ve bu nasıl olucak bilmiyorum. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim şimdiden bana destek veren herkese
Süpersinİlk kilo bildirimi benden gelsin 77 ile başladığım yolculuğuma 66.7 ile devam ediyorum. Uzun zamandır bu kiloları görememiştim. Çok mutluyum. Hepinize bol eksili günler diliyorum.
Cok mantıklıBende kyv yüzünden almiyordum
Ama benim sebebi baskaydiCok mantıklı
Ama tüm samimiyetimle söylüyorum bunuYiaaaBen de seni çok seviyorum. Pamuk gibi oldum.
BiliyorumAma tüm samimiyetimle söylüyorum bunu
Spor yapıyorsan incelmissindir. 3 kilo vermissindir ama 6 kilo vermiş gibi görünürsün. İşte spor bu yüzden önemli.2 aydır beni görmeyen 2 kişi ohaaaa nasıl zayıflamışsin dedler aghxjskskxl
Azıcık göbek kalmış baya vermişsin diyollar yok 3 kilo ancak diyorum inanmadılar dghsjsksks
Resmen eridim
Katılmak isterim tabi ki ama evimde tartı yok öyle her hafta tartılamıyorum ayda 1 oğlumu sağlık ocağına götürdüğümde tartılıyorum ordaMerhabalar hoş geldiniz. Her şey kafada bitiyor. 70 kilo dan başlıyor olmanız da çok güzel fazla yolunuz da yok gözünüzde büyümesin. Sizi de listeye ekleyeceğim ama boy kilo ve hedef kilo bilgileriniz gereklitabi isterseniz
Süpersin
Yok artemiscim ya spor yapmıyorum ama diyete başladığımdan beri daha fazla hareket etmeye çalışıyorumSpor yapıyorsan incelmissindir. 3 kilo vermissindir ama 6 kilo vermiş gibi görünürsün. İşte spor bu yüzden önemli.