Başlangıcım 29 Mayıs 77 kilo 1.70 boy
5 Haziran 73.8
12 Haziran 71.5
19 Haziran 70
26 Haziran 69.1
3 Temmuz 68.3
Beni de eklerseniz sevinirim
Merhaba hoş geldiniz bu akşam ekleyeceğim. Çok aktif olamıyorum son zamanlarda ama buraya bakmaya çalışıyorumMerhabalar ben de katılmak istiyorum Ketojenik diyet yapacağım
3 Temmuz başlangıç 63.0
Çok şükür iyiyim koşturmaca. Siz nasılsınız?
Listeye girmek isterseniz boy ve hedef kilonuzu da yazmanız gerekiyorMerhabalar ben de katılmak istiyorum Ketojenik diyet yapacağım
3 Temmuz başlangıç 63.0
Yıllık iznim devam ediyor. İyiyim, teşekkür ederim.Merhaba hoş geldiniz bu akşam ekleyeceğim. Çok aktif olamıyorum son zamanlarda ama buraya bakmaya çalışıyorum
Çok şükür iyiyim koşturmaca. Siz nasılsınız?
+500-600 gramın lafı mı olur kiz? Biraz sporla yakarsın kolayca. Onu dert etme bence.Kızlar yarın tartı günü
Malum bayram o bu derken ben çok dikkat edemedim inşallah + olmaz.
Burası da pek sessiz kalmış herkesler kaçmış
25 Haziran da tartilmistim 59.45 misim.
Ama sanki 60 oldum gibi bu bayram beni bitirdi agxhsjjKz
Ben pek diyet taraftarı değilim. Yani diyet daha çok sağlıklı beslenme benim için. Aslında emzirme döneminde olduğunuz için size de böylesi lazım gibi.Merhabalar sanırım bende aranıza katılacağım,geçen sene Kasım auında doğum yaptım ,65 kilo ile,kocamın çok kilo aldım sen artık demesiyle bir tartıldım ki f 70 e kadar çıktığımı gördüm ve nasıl oldu anlamadım bile fazla yiyen biride değilim sadece bir ara süt olsun diye baya bi direnmiştim sanırım ondan kaynaklanıyor,şuanlık 8 aylık bir oğlum var ve emziriyorum, tavsiyelerinize ne yapmam gerektiğine nasıl bir menü oluşturmam gerektiğine bütün tavsiyelerinize açığım,ilk defa diyet yapacağım açıkçası ve bu nasıl olucak bilmiyorum. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim şimdiden bana destek veren herkese
İyiyiz minikcim ama konuda da pek kimse kalmadı tek başımıza diyet yapıyoruzBende diyorum konu başıboş mu kaldı megersem ben gelmedigim için bildirim gelmemis neler yapıyorsunuz
Hoş geldin. Temizlik yapıyorum. Ufak bir mola verdim. Bugünkü sporumu yapmış oldum bence.Bende diyorum konu başıboş mu kaldı megersem ben gelmedigim için bildirim gelmemis neler yapıyorsunuz
Yakindq bende aktif olurum burda benim romatizma yine tuttu kesin ve kesin erimemİyiyiz minikcim ama konuda da pek kimse kalmadı tek başımıza diyet yapıyoruz
Hoşbuldum .Allah kolaylık versin bende 2 gündür tamirci gelip gittiği için evi pırıl pırıl düzenli yapıyorum normald coyle alışkanlığım yokturHoş geldin. Temizlik yapıyorum. Ufak bir mola verdim. Bugünkü sporumu yapmış oldum bence.
Ben haftalık temizliği yaptım da tv bozulmuş bizim de. Açalım dedik açılmıyor. Daha bir ay oldu alalı.Hoşbuldum .Allah kolaylık versin bende 2 gündür tamirci gelip gittiği için evi pırıl pırıl düzenli yapıyorum normald coyle alışkanlığım yoktur
Hadi ya ne marka idi bazı servisler sorumsuz oluyor inşallah hakkiyla yaparlar ArtemisBen haftalık temizliği yaptım da tv bozulmuş bizim de. Açalım dedik açılmıyor. Daha bir ay oldu alalı.Servis kaydı oluşturdum, bakalım artık.
Vestel. İnşallah yaparlar. Yarın ya da ertesi gün geleceklermiş. Bakalım artık.Hadi ya ne marka idi bazı servisler sorumsuz oluyor inşallah hakkiyla yaparlar Artemis
Bende Toshiba aldım 2tane onun yetkili servisi de vestelmisVestel. İnşallah yaparlar. Yarın ya da ertesi gün geleceklermiş. Bakalım artık.
Umarım seninkiler arıza vermezler. Yıllarca televizyonsuz yaşadık eşimle. Deprem sonrası bu taşındığımız evde televizyon alası tuttu. O da bir ayda bozuldu işte. Boşa dert yani benim için.Bende Toshiba aldım 2tane onun yetkili servisi de vestelmisVestel pişmanlıktır yazarken herkese