Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Minikk bende gelemiyorum bayağıdır ama mesajları görünce bir mutlu oldum kız ❤️
Umarım seninkiler arıza vermezler. Yıllarca televizyonsuz yaşadık eşimle. Deprem sonrası bu taşındığımız evde televizyon alası tuttu. O da bir ayda bozuldu işte. Boşa dert yani benim için.
Benimde TV Vestel. 9 yıldır kullanıyorum henüz bir şey olmadı ama olursa da yenisini almayı düşünmüyorum 😬 kv gelmedikce açılmıyor.

Ay hepinizi çok özledimm

Bizde de 2019 dan beri yoktu canım pek de farkımız yok .inşallah yenisini verirler yada sağlam bir sekil
Umarım seninkiler arıza vermezler. Yıllarca televizyonsuz yaşadık eşimle. Deprem sonrası bu taşındığımız evde televizyon alası tuttu. O da bir ayda bozuldu işte. Boşa dert yani benim için.
de yaparlar 🥰 üzme canını ya ben seni çok seviyorum 😍

Bizde de 2019 dan beri yoktu canım pek de farkımız yok .inşallah yenisini verirler yada sağlam bir sekil
de yaparlar 🥰 üzme canını ya ben seni çok seviyorum 😍

Minikk bende gelemiyorum bayağıdır ama mesajları görünce bir mutlu oldum kız ❤️

Benimde TV Vestel. 9 yıldır kullanıyorum henüz bir şey olmadı ama olursa da yenisini almayı düşünmüyorum 😬 kv gelmedikce açılmıyor.

Ay hepinizi çok özledimm
Bende kyv yüzünden almiyordum 🤣

Merhabalar sanırım bende aranıza katılacağım,geçen sene Kasım auında doğum yaptım ,65 kilo ile,kocamın çok kilo aldım sen artık demesiyle bir tartıldım ki f 70 e kadar çıktığımı gördüm ve nasıl oldu anlamadım bile fazla yiyen biride değilim sadece bir ara süt olsun diye baya bi direnmiştim sanırım ondan kaynaklanıyor,şuanlık 8 aylık bir oğlum var ve emziriyorum, tavsiyelerinize ne yapmam gerektiğine nasıl bir menü oluşturmam gerektiğine bütün tavsiyelerinize açığım,ilk defa diyet yapacağım açıkçası ve bu nasıl olucak bilmiyorum. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim şimdiden bana destek veren herkese 😊
Merhabalar hoş geldiniz. Her şey kafada bitiyor. 70 kilo dan başlıyor olmanız da çok güzel fazla yolunuz da yok gözünüzde büyümesin. Sizi de listeye ekleyeceğim ama boy kilo ve hedef kilo bilgileriniz gerekli ❤️ tabi isterseniz
İlk kilo bildirimi benden gelsin 77 ile başladığım yolculuğuma 66.7 ile devam ediyorum. Uzun zamandır bu kiloları görememiştim. Çok mutluyum. Hepinize bol eksili günler diliyorum.😊
Süpersin 💥

Ama benim sebebi baskaydi 🤣 seneler önce eltime sıfır çamaşır makinasi aldılar .bizede dediler ki onlara onu aldık sizede TV alacagiz .

Biz TV almaya gittik ses seda yok .üstüne dedi ki eğer bız TV yi odersek sizin eski tv yi xx e vereceğiz onlar çocuk odasına koysun

Dedim ki ben kendi çocuk odama koymak varken neden ona vereyim
Velhasıl kelam bize TV almadilar o TV nin ekranı kırıldı 4sene sonra

Durup durup TV alın dedi bana bende siz aliverin dedim .o ordan anladı msj i ne onalr TV aldı ne ben aldırdım

Almayacaksin dedim bana TV lazım değil gelip gidip haber izleyemedikce söylendiler senelerce

Bende katır inadı var tuttu mu fena tutar

Kızımı falan tembihledim babana soyle tv al de diyorlardı ..onlar öyle derse çok istiyorsan sen al diyeceksin dedim sonra sustular tabi almamak için 🤣🤣🤣🙊

2 aydır beni görmeyen 2 kişi ohaaaa nasıl zayıflamışsin dedler aghxjskskxl
Azıcık göbek kalmış baya vermişsin diyollar yok 3 kilo ancak diyorum inanmadılar dghsjsksks
Resmen eridim :KK73:
Spor yapıyorsan incelmissindir. 3 kilo vermissindir ama 6 kilo vermiş gibi görünürsün. İşte spor bu yüzden önemli. 💗

Merhabalar hoş geldiniz. Her şey kafada bitiyor. 70 kilo dan başlıyor olmanız da çok güzel fazla yolunuz da yok gözünüzde büyümesin. Sizi de listeye ekleyeceğim ama boy kilo ve hedef kilo bilgileriniz gerekli ❤️ tabi isterseniz

Süpersin 💥
Katılmak isterim tabi ki ama evimde tartı yok öyle her hafta tartılamıyorum ayda 1 oğlumu sağlık ocağına götürdüğümde tartılıyorum orda

Spor yapıyorsan incelmissindir. 3 kilo vermissindir ama 6 kilo vermiş gibi görünürsün. İşte spor bu yüzden önemli. 💗
Yok artemiscim ya spor yapmıyorum ama diyete başladığımdan beri daha fazla hareket etmeye çalışıyorum
Biraz daha fazla yürüyorum.
Diyetle beraber olunca fark etti galiba 🤭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X