- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.229
börttüŕmussun sen bunu
Na şundan
İnternetten aldım ya bunu bi iki kere denedim de beğendim baya, annem de silkme diyor bi patlıcan yemeğine zibilyon adı varbörttüŕmussun sen bunu
Allah seni bildigin gibi yapsin derler ya herkes bildigi gibi yapiyor patlicaniİnternetten aldım ya bunu bi iki kere denedim de beğendim baya, annem de silkme diyor bi patlıcan yemeğine zibilyon adı var
Çok amaçlı orangemiz varBen neler yapabiliyorum bi bilsen evlatlık alırsın
gel yavriiğğmmmBen neler yapabiliyorum bi bilsen evlatlık alırsın
Günaydın canımGünaydın hanımlarrhafif bir kahvaltı edicem birazdan. Akşama da kabaklı yoğurtlu bir şeyler yiyesim var
Ben bugün biraz kendimi aştımNapıyorsunuz bebeklerim ya ben buraya yazamiyorum ya hiç artık ama spor bildiğiniz gibi 5 gün devam yememede zaten dikkat ediyorum bende bi değişiklik yok yani tam gazprofilimde paylasıyorum çoğu zaman
Önemli olan devam etmek canımBen bugün biraz kendimi aştımyarın kaldığım yerden devam
Geçmiş olsun canımKızlar bende geldim diyet pek yapamadım hastalık sürecinde ama yine de kilo verdim biraz stres birazda elim yemek yapmaya bile değmedi güncel 83.7 kiloyum vermişim yani şu süreçte inşallah kalıcıdır bari diye düşünüyorum. Uzun zamandır spor da yapamadım birazdan 45 dk Leslie yapmayı planlıyorum inşallah başarırım
Canım biraz çok degilmi?Bende erken geldim bugün kizlar saat 10 pilatese girdim 50 dk 12.30 da brezilian var 50 dk sonrada 30 dk karınben bitmişim