Bugün oyle denk geldi genelde 2 tane yapiyorum 50 dk 30 dk gibiCanım biraz çok degilmi?
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun gerçekten çocuk hastalanınca herşey kayıyor bizde de hala burun tıkalıSelam kızlar benim çocuk hasta oldu dengem bozuldu. Spor yapamayınca diyetimde kayıyor. Enerjim düşük
Geçmiş olsun canımSelam kızlar benim çocuk hasta oldu dengem bozuldu. Spor yapamayınca diyetimde kayıyor. Enerjim düşük
Selam kızlar benim çocuk hasta oldu dengem bozuldu. Spor yapamayınca diyetimde kayıyor. Enerjim düşük
Chocum çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin hemen iyileşsin kuzumSelam kızlar benim çocuk hasta oldu dengem bozuldu. Spor yapamayınca diyetimde kayıyor. Enerjim düşük
Çok geçmiş olsun gerçekten çocuk hastalanınca herşey kayıyor bizde de hala burun tıkalı
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun
Çok sağolun kızlarChocum çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin hemen iyileşsin kuzum
Sağol ladyySelam kızlar nasılsınız?
Bugün diyetisyende tartıldım yağdan 1 kg vermişim yeeeeyyyy o zaman hello 55.3 diyelim o zamann
Chocolita çokkk geçmiş olsun
DevamBiraktiniz mi diyeti
Basarirsiniz size güveniyorum
Geçmiş olsun canım olsun yaparsın yavrun iyileşsinSelam kızlar benim çocuk hasta oldu dengem bozuldu. Spor yapamayınca diyetimde kayıyor. Enerjim düşük
Hayırlısı olsun cikom nasıl oldu Miraç daha iyi miİyi akşamlar hanımlar..umarım seçimlerde hakkımızda hayırlısı olurçocuk hasta olunca ben dağıldm biraz yarın büyük ihtimal kilom sabit kalacak. Hatta fazlam çıkabilir. Ama salmak yok devam
Daha iyi cemosum ama bazen bir öksürmeye başlıyor korkutuyor beni. İnşallah iyi olacak. Yeğenine de çok geçmiş olsun kıyamam ya minnoşlaraHayırlısı olsun cikom nasıl oldu Miraç daha iyi mi
Benim yeğenim de çok fenaymis dünden beri.
Bende bu hafta hem regl olucam sistim hem biraz saldım pek kilo kaybi olmaz sanki