- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 40
İyiyim migito sen nasılsın? Bana sordun değil mi?selamlar nasılsın:)
Çok geçmiş olsun canım üşütme mi regl sancısı mı?Günaydın kızlar selam ben hastalandım şu an ağrı sancıdan ölüyorum
Teşekkür ederim canım regli sancıları ile cebelleşiyorum uyu uyan anca kendime geldim birazGeçmiş olsun, neyin var
Düşük yapar gibi sancılarım oluyor bi çare bulamadım bu derdimeÇok geçmiş olsun canım üşütme mi regl sancısı mı?
Kimi insanda 1 kilo bile ben burdayım dedirtiyor canım 3 4 kilo iyinin iyisi benceBugün Miraçin sınıfından bir arkadaşım bana bayağı zayıflamışsin dedibir hayretlere düştüm 79 kiloyum çünkü. Bir de bayağı bol giyinmistim. Ama ilk halimi de biliyor ya 3-4 kiloyu küçümsememek lazım demek ki gerçekten fark ediyor. Bir mutlu oldumm
İlaç mi alsan acaba. Çok kullanma taraftarı değilim ama duramayacak gibi oluyorsan da ne gerek var çekmeyeTeşekkür ederim canım regli sancıları ile cebelleşiyorum uyu uyan anca kendime geldim biraz
Düşük yapar gibi sancılarım oluyor bi çare bulamadım bu derdime
Kimi insanda 1 kilo bile ben burdayım dedirtiyor canım 3 4 kilo iyinin iyisi bence
İçtim cnm sıcak su torbası bi ayakalrımda bi karnımda gitti geldi iyiyim biraz dahaİlaç mi alsan acaba. Çok kullanma taraftarı değilim ama duramayacak gibi oluyorsan da ne gerek var çekmeye
Evet bende gördüm Allah sabır versin ailesine başı sağolsunŞimdi gördüm kayınpederi vefat etmiş
Chocum bu ara yazamıyorum akşamları evdeyim sadece.Şimdi gördüm kayınpederi vefat etmiş
Başın kalabalik olur şimdi. Dikkat et kendine canımChocum bu ara yazamıyorum akşamları evdeyim sadece.
Haftaya normal duzenimize döneriz diye umuyorum.
Sağolun kızlar yazmışsınız profil mesajlarına geri dönemedim
Chocum diyete devam ediyorum ama tartı haftaya kaldı yine akşamları uğrarım
BendeAa migime şaşırdım
Günaydın herkese
Çünkü profilinde paylaşılan bişeye tepki gördü her zamanki gibi
Gızzz insan tadına bakmak için az bişi alır küçük paket yok muyduesimle diyet yapacagiz diye 1 kilo yulaf aldik o neydi yayogurda koydum salatalik dogradim keten tohumi chia falan acimsi bir tadi varmis yulafin
ilk defa yedim hic guzel degildi lezzetlendirmek icin ne lazim buna
ve ben 1 kilo yulafi ne yapacagim