Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben kahvaltıda yulaflı omlet çok severdim, ekmek yemiyordum bu sayede. Yanında peynirle çok iyi gidiyor.
Onun dışında sütle pişirip yulaf lapası yapıp lorla yemisligim var. Yine yulaf lapası tatlı istiyorsan bal koyabilirsin piştikten sonra. Tatsız şeyleri severek yiyen biri olarak sorun yaşamadım hiç yulafla ama daha iyi tarifler gelecektir diğer arkadaşlardan.

Ben yoğurtlu sevmiyorum pek yulafı. Yarı yarıya süt su karışımı yapıyorum yulafın üstünü geçecek kadar, 1 pinçik tuz. Ocakta pişiriyorum hafif sulu bırakıp üstüne chia koyuyorum ocaktan alıp. Sonra bal, biraz damla çikolata koyuyorum, üstüne keten tohumu, evde ne meyve varsa onları ekliyorum.

Son zamanlarda kek gibi yapıyorum, blenderdan geçirip un haline getiriyorum içine yumurta, muz, kabartma tozu, biraz bal, fıstık ezmesi onları de blenderdan geçirip fırında 20 dk pişiriyorum.

Bir diğer güzel tarifim limon suyu ve limon kabuğu, süt, yulaf karıştırıp dolaba at akşamdan. Sabah güzel oluyor baya.
Havanın ürkütücülüğü
Ay çok güzel

sen neymissin be abiğ birde hic bisey yapmam etmem edalarindasin profillerde

Topluyo yağmur yavaş yavaş ama eser yok

Ben hiç yiyemiyorum yaa

Canım Karatay hocam Yulafı önceden Anadolu da atlara yediriyorlardı atlar azalınca insanlara pazarlamaya başladılar diye anlattı.
Ben elimden geldiğince saglıklı beslenmeye çalıyorum.
Bazı diyetisyenler içine şekersiz fıstık ezmesi koyuyor üzerini süslüyor bi bak istersen tariflerine.
Ben olsam araya gitmesin diye rondo don çekip un yaparım onunlada poaça yaparım sabah kahvaltısında yerim. Kolay gelsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…