- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kahvaltıda yulaflı omlet çok severdim, ekmek yemiyordum bu sayede. Yanında peynirle çok iyi gidiyor.esimle diyet yapacagiz diye 1 kilo yulaf aldik o neydi ya yogurda koydum salatalik dogradim keten tohumi chia falan acimsi bir tadi varmis yulafin
ilk defa yedim hic guzel degildi lezzetlendirmek icin ne lazim buna
ve ben 1 kilo yulafi ne yapacagim
biz hep bu mantikla cok aliriz kilo hesabina bakariz hangisi uyguna gelirse sonra elimizde patlarGızzz insan tadına bakmak için az bişi alır küçük paket yok muydu
Sütle yapıp kakao koyabilirsin içine canımbiz hep bu mantikla cok aliriz kilo hesabina bakariz hangisi uyguna gelirse sonra elimizde patlar
Ben yoğurtlu sevmiyorum pek yulafı. Yarı yarıya süt su karışımı yapıyorum yulafın üstünü geçecek kadar, 1 pinçik tuz. Ocakta pişiriyorum hafif sulu bırakıp üstüne chia koyuyorum ocaktan alıp. Sonra bal, biraz damla çikolata koyuyorum, üstüne keten tohumu, evde ne meyve varsa onları ekliyorum.esimle diyet yapacagiz diye 1 kilo yulaf aldik o neydi ya yogurda koydum salatalik dogradim keten tohumi chia falan acimsi bir tadi varmis yulafin
Ay çok güzelHavanın ürkütücülüğü
sen neymissin be abiğ birde hic bisey yapmam etmem edalarindasin profillerdeBen yoğurtlu sevmiyorum pek yulafı. Yarı yarıya süt su karışımı yapıyorum yulafın üstünü geçecek kadar, 1 pinçik tuz. Ocakta pişiriyorum hafif sulu bırakıp üstüne chia koyuyorum ocaktan alıp. Sonra bal, biraz damla çikolata koyuyorum, üstüne keten tohumu, evde ne meyve varsa onları ekliyorum.
Son zamanlarda kek gibi yapıyorum, blenderdan geçirip un haline getiriyorum içine yumurta, muz, kabartma tozu, biraz bal, fıstık ezmesi onları de blenderdan geçirip fırında 20 dk pişiriyorum.
Bir diğer güzel tarifim limon suyu ve limon kabuğu, süt, yulaf karıştırıp dolaba at akşamdan. Sabah güzel oluyor baya.
Ay çok güzel
Ay ben söz konusu midem olunca her şeyi yaparım ya temizlikten anlamam sadecesen neymissin be abiğ birde hic bisey yapmam etmem edalarindasin profillerde
nasil oynak foto yaptin nan senAy ben söz konusu midem olunca her şeyi yaparım ya temizlikten anlamam sadece
Bi ara daha çok uğraşıyordum yulafla
Ben neler yapabiliyorum bi bilsen evlatlık alırsınnasil oynak foto yaptin nan sen
Topluyo yağmur yavaş yavaş ama eser yokBen yoğurtlu sevmiyorum pek yulafı. Yarı yarıya süt su karışımı yapıyorum yulafın üstünü geçecek kadar, 1 pinçik tuz. Ocakta pişiriyorum hafif sulu bırakıp üstüne chia koyuyorum ocaktan alıp. Sonra bal, biraz damla çikolata koyuyorum, üstüne keten tohumu, evde ne meyve varsa onları ekliyorum.
Son zamanlarda kek gibi yapıyorum, blenderdan geçirip un haline getiriyorum içine yumurta, muz, kabartma tozu, biraz bal, fıstık ezmesi onları de blenderdan geçirip fırında 20 dk pişiriyorum.
Bir diğer güzel tarifim limon suyu ve limon kabuğu, süt, yulaf karıştırıp dolaba at akşamdan. Sabah güzel oluyor baya.
Ay çok güzel
Annem arada beni arar, hava tam senin sevdiğin gibi, suratsız der suratsız havaları severim çokTopluyo yağmur yavaş yavaş ama eser yok
Ben hiç yiyemiyorum yaaesimle diyet yapacagiz diye 1 kilo yulaf aldik o neydi ya yogurda koydum salatalik dogradim keten tohumi chia falan acimsi bir tadi varmis yulafin
bekeledigin geldi mi benim geldiBen hiç yiyemiyorum yaa
Geldi geldi o gün konuştuktan sonrabekeledigin geldi mi benim geldi
Canım Karatay hocam Yulafı önceden Anadolu da atlara yediriyorlardı atlar azalınca insanlara pazarlamaya başladılar diye anlattı.esimle diyet yapacagiz diye 1 kilo yulaf aldik o neydi ya yogurda koydum salatalik dogradim keten tohumi chia falan acimsi bir tadi varmis yulafin
ohh iyi bari rahatladik beraberGeldi geldi o gün konuştuktan sonra
Bezelye yemeği ve patlıcan çullama yaptım, yanına belki siyez bulguru pilavı yaparım, yoğurtla beraber yeriz
patlican cullama bizim cigirtma dedigimiz mi