İnşallah hemen atlatirlar canım cocuklara dayanamıyorum biz zor geciriyoruz onlara daha zorDaha iyi cemosum ama bazen bir öksürmeye başlıyor korkutuyor beni. İnşallah iyi olacak. Yeğenine de çok geçmiş olsun kıyamam ya minnoşlara
Küçükken hasta olunca annem bana bakıyor diye duygulanıp ağlamıştım biliyor musunİnşallah hemen atlatirlar canım cocuklara dayanamıyorum biz zor geciriyoruz onlara daha zor
Bende çok simarirdim annem başımda pervane olunca.Küçükken hasta olunca annem bana bakıyor diye duygulanıp ağlamıştım biliyor musunaklıma geldi şimdi. Hem ağlıyorum hem teşekkür ediyorum. Acizsin annenin bakimina muhtacsin nasıl bir şey dimi
Geçmiş olsun
kizlarimiz gitmisChocum çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin hemen iyileşsin kuzum
Ay şu yazıyı duzeltemedimCok iyi canımbenim bu hafta değişikliğim olmadı o yüzden tartı da koymadım. Bu hafta inşallah[/USER]
Sağol bebeğim
kimse kalmadi cemosss uctuMerhabaaaalar kızlar diyete devam ediyor muyuz?
ben ustune 400 gr koydum vermedimKilo verildi mi ki herkes bi kenara kaçtı?
Yanlış yere attınnnn
yok buraya bilerek attimYanlış yere attınnnn
TebriklerMerhaba arkadaslar bende bu hafta 1 kilo verdim
Ahgg iste bunlar hep kilo verince düzelecek inşallah düşer hadı bakalım. Bende saldım çayıra modum birden düştüBende haberler iyi değil arkadaşlar. Kolesterolum var sanıyordum düşmüş deyip sevinmiştim ya yanlis yere bakmışım. Doktor hala çok yüksek olduğunu söyledi üzüldüm. Tehlikeli düzeydeyim halend vitamini eksikliğim varmış haftada 2 gün kullanicam. Geçen hafta çocuk hasta oldu zaten her şeyim kaydı. Bu hafta detoksla başlayıp kolesterol üzerine gidicem