Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bugün ki menüm
Sabah bebeli Bi anne olarak yine yağsız tost ile geçiştirdim
Öğle
Bir kepçe tarhana
Ara yarım muz, üzerine birazcık keçi boynuzu pekmezi gezdirmiştim bebem yer diye yemeyince ben yedim 😂
Ara
Sütlü Türk kahvesi, bir tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Akşam
Salata, bir kepçe mercimek çorbası, balık

Çok geçmiş olsun gerçekten çocuk hastalanınca herşey kayıyor bizde de hala burun tıkalı

Geçmiş olsun canım 😕

Chocum çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin hemen iyileşsin kuzum 🙏
Çok sağolun kızlar ♥️ unuttuğum varsa alıntılamayi hepinize teşekkür ederimm serum yedi bugün. İlaçlara başlıcaz bakalım

Selam kızlar nasılsınız?
Bugün diyetisyende tartıldım yağdan 1 kg vermişim yeeeeyyyy o zaman hello 55.3 diyelim o zamann
Chocolita Chocolita çokkk geçmiş olsun
Sağol ladyy ♥️ ayy çok güzel valla. Ben bu hafta veremicek gibiyim. Bu hafta sonu detoks yapayım diyorum. Bir deney yapmış olayım 2 gün yapılan detoks 2 gün yenen diyeti ne kadar karşılıyor

Tünaydın kizlarrrr 😘😘😘😘
Şimdi kahvaltı yapiciz ayy çok açım 🥺
Kahvaltı
1 büyük dilim t.b ekmeği
1 haşlanmış yumurta
Salatalık, domates
Közlenmiş biber
İnce dilim beyaz peynir
Siyah çay

Ara bilmiyorum belki türk kahvesi

Aksam yemehi bilmiyorum ama dün köfte yapmadım mantı yaptım 🙈
Belki köfte yaparım.

Bugün fuul temizlik günü zaten yetişmez de aksama kadar yapicam yarın ve pazartesi de devam temizliğe 😂
Temizlik günü olduğu için belki dışarıdan lahmacun söylenebilir mi 🥳

İyi akşamlar hanımlar..umarım seçimlerde hakkımızda hayırlısı olur ♥️ çocuk hasta olunca ben dağıldm biraz yarın büyük ihtimal kilom sabit kalacak. Hatta fazlam çıkabilir. Ama salmak yok devam
Hayırlısı olsun cikom nasıl oldu Miraç daha iyi mi 🙏
Benim yeğenim de çok fenaymis dünden beri.
Bende bu hafta hem regl olucam sistim hem biraz saldım pek kilo kaybi olmaz sanki 😔

Hayırlısı olsun cikom nasıl oldu Miraç daha iyi mi 🙏
Benim yeğenim de çok fenaymis dünden beri.
Bende bu hafta hem regl olucam sistim hem biraz saldım pek kilo kaybi olmaz sanki 😔
Daha iyi cemosum ama bazen bir öksürmeye başlıyor korkutuyor beni. İnşallah iyi olacak. Yeğenine de çok geçmiş olsun kıyamam ya minnoşlara

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X