Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hala yemegim yok vurun yuzume oglen3 ogunluk kalori yukledin senjn neyine yogurt bile fazla sana deyin ezin beni furun bana
Aynen akşam bir şey yeme miniiiikkk bende sınıfta biraz taşkınlık yapmıştım akşamı boş geçmiştim. Yarında herkes bir çeşit yapsın oturalım diyor komşular. Ben diyet salatası yapicam karnabaharlı

bsyagi astim haddimi sabah ne guzeldi tartim karnabaharla nasil salata yaoiyorsun tarif versene ..ben kizartmasindan baska bisey bilmiyorum

Bende az kiyma koydum cikom sadece taze fadulye sevilmiyor bizim evde ya kuşbaşı ya kıyma hiçbiri yoksa patatesli yapıyorum mecbur.
Birde misafirim var 3-4 gün yatılı biraz dikkat edeyim yemeklere dedim

bsyagi astim haddimi sabah ne guzeldi tartim karnabaharla nasil salata yaoiyorsun tarif versene ..ben kizartmasindan baska bisey bilmiyorum
1. Tarif) karnabahari parça parca bölüp yikayip haşlıyorsun. Sonra süzüp içine yarım demet maydanoz yarım demet dereotu ve közlenmiş kırmızı biber doğrayıp isteğe göre mısır da atıp limon ve zeytinyağıyla karıştırıyorsun

2. Tarif) genelde bunu yapıyorum. Karnabahar varsa brokoli haşlayıp içine konserve mısır koyup yağsız bir şekilde yiyorum ben. Buna limon ve sarımsak da giriyor ama ben koymuyorum bu şekilde sıcak yiyorum

3. Tarif) bütün bir karnabahari ikiye bölüp ekmek gibi dilim dilim kesiyorsun. Yağlı kağıt üzerine diziyorsun. Bir kaseye az yağ, pul biber, karabiber, az sarımsak istersen, başka ne baharat istersen atıp fırçayla sürüyorsun fırında pişiyor

Bende az kiyma koydum cikom sadece taze fadulye sevilmiyor bizim evde ya kuşbaşı ya kıyma hiçbiri yoksa patatesli yapıyorum mecbur.
Birde misafirim var 3-4 gün yatılı biraz dikkat edeyim yemeklere dedim
Domatesini bol koyunca lezzetli oluyor ya 1 tane de sarımsak dilimliyorum ben

Merhaba kızlar
Merhaba minigim
Buraya bakamıyorum evin günlük rutininden
Diyetisyen kontrolüm vardı bugün 90.8 başladım bugün 85.8 oldum 3haftada 5kilo gitti
Kizlar ekmek sabah kahvaltimda var sadece
Bulgur pirinç yok gerçekten porsiyonlar azalinca gidiyor bide vitamin takviyesi alıyorum magnezyum b6 ve d vitamini
Herkese bol eksiler

beni gecmissin bravo mu diyeyim yoksa seni mi geceyim panikledim benden asagi inmissin

na yapacagim ben simdi

Ay çok güzelll mis gibi yazılır şimdi bu eksi

Biraz daha detay ver lotus
Bir hun örneği var hiç kaçamak yaptın mı neler yaptın şöyle azıcık

Pembe Lotus liste de yoksun kiii boy kaçtı boy ekliyim mi seni de
Evet yokumdur aktif olamıyorum boy 1.58
Biraz daha detay ver lotus
Bir hun örneği var hiç kaçamak yaptın mı neler yaptın şöyle azıcık
Ara öğün yeşil cay kahve oldu hep geçen hafta zencefil kaynakttim daha sonra 1 tatlı kaşığı kekik demleyip ictim diyetisyen yazmıştı diger öğünler öğlen hep hafif oldu yoğurtlu semizoti veya yogurtlu lahana gibi corba yogurt vs

Akşam hafta bir balık diger aksamlar tavuk kofte salata bi Akşam omlet salata kalan günlerde sebze yemeği
Kacamak geçen hafta 1 bardak kola vardi sadece
Genellikle Kacamak diye adlandirdigim peynir çiğ kuruyemis oldu
Disarda yürüyüş yapamadıgim zamanlarda evde 20dk olsun leslie yaptim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…