- 12 Temmuz 2022
- 23.502
- 85.895
Diyetisyene gitcem karar verdimbeni de sık sweetim 1 haftanun emegini bugun çop ettim okulda
Bende düşünüyorumDiyetisyene gitcem karar verdim
Valla baktım olmuyor böyleBende düşünüyorum
Bi bakıyorum barmagimi yalamiyorum o kadar dikkat ediyorum iki gün önce de midemin susliginden uyuyayamadimValla baktım olmuyor böyle
Aynı valla yaBi bakıyorum barmagimi yalamiyorum o kadar dikkat ediyorum iki gün önce de midemin susliginden uyuyayamadimhic dengem yok hicc
Buradaki tek özel şey biziz efem, hoş geldinizMerhaba,bu grup herkese açık mı yoksa özel mi emin olamadım@Chocolita eğer özelse saygı duyarım. Menu paylaşımı kilo yazmak vs isteğe bağlı olması hoşuma gitti 10 günden beri spor yapıyorum. Belirli bi diyet listesi uygulamıyorum. Kilo vermeye -her kadın gibi- ve benimle aynı süreçte olan hemcinslerimden destek görmeye ihtiyacım var
Hoş geldiniz.Merhaba,bu grup herkese açık mı yoksa özel mi emin olamadım@Chocolita eğer özelse saygı duyarım. Menu paylaşımı kilo yazmak vs isteğe bağlı olması hoşuma gitti 10 günden beri spor yapıyorum. Belirli bi diyet listesi uygulamıyorum. Kilo vermeye -her kadın gibi- ve benimle aynı süreçte olan hemcinslerimden destek görmeye ihtiyacım var
Hoş geldinizMerhaba,bu grup herkese açık mı yoksa özel mi emin olamadım@Chocolita eğer özelse saygı duyarım. Menu paylaşımı kilo yazmak vs isteğe bağlı olması hoşuma gitti 10 günden beri spor yapıyorum. Belirli bi diyet listesi uygulamıyorum. Kilo vermeye -her kadın gibi- ve benimle aynı süreçte olan hemcinslerimden destek görmeye ihtiyacım var
Canım protein tozu hakkında hiçbir bilgim yok inan ki araştırmak lazım. Protein açısından zengin sebzeler de varHanımlar benim yine sorum geldi.
Ben çok protein tüketemiyorum. Yani et tavuk seven biri değilim, diğer gıdalardan da yeteri kadar alamıyorum.
Protein tozu kullanmaya nasıl bakıyorsunuz? Genelde sporcularla özdeşleştirildiği için emin olamıyorum ama takip ettiğim hamiş bir kadın var her sabah protein shake içiyor ya da diğer videolarda da yapılan tatlının falan içine ekliyorlar biraz.
Zararı var mıdır ya da kullanmaya gerek var mıdır?
Özel değil ya herkes katılabilirMerhaba,bu grup herkese açık mı yoksa özel mi emin olamadım@Chocolita eğer özelse saygı duyarım. Menu paylaşımı kilo yazmak vs isteğe bağlı olması hoşuma gitti 10 günden beri spor yapıyorum. Belirli bi diyet listesi uygulamıyorum. Kilo vermeye -her kadın gibi- ve benimle aynı süreçte olan hemcinslerimden destek görmeye ihtiyacım var
Ama yaaa
Ben bunun yarısını yiyorumAkşam yemaaanda fajita var, yanına guacamole ve salsa yaptım, bir de haşlanmış patates çekti canım ondan yerim. Şimdi meyve tabağı yaptım kendime ama galiba fazla oldu bu kadar yenir mi kiEki Görüntüle 3249966
Ben de yiyemedim zati akşam üstünü tamamlar beyime yediririmBen bunun yarısını yiyorum