Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iyi akşamlar kızlar
Yağsız tam buğday ekmekten beyaz peynirli tost
Bir adet haşlanmış yumurta, domates salatalık yeşillik
Öğle
Bir kase mercimek çorbası
Ara
Yarım kase yoğurt
Akşam
2 kaşık kavurma, iki kaşık pirinç pilavı , bolca salata, bir kase şehriye çorbası, bir bardak ayran
Bir saat yürüyüş yaptım kızlar

İnternette bir adet derili baget tavuga 237 kalori diyor 🤔 bende anlamadım bu işi. Derisiz olanına 150 diyor
Derili yemem de derisiz. Orta boy 111 burda da. Böyle olunca insan şaşırıyor neye bakacağını. İnşallah doğrudur diyorum 😂😂 ama garipliğe bak altta derisi yenerek 72 yazıyor tam tersi fazla olmasi lazım yani

Screenshot_20230518_011220_FatSecret.jpg

Derili yemem de derisiz. Orta boy 111 burda da. Böyle olunca insan şaşırıyor neye bakacağını. İnşallah doğrudur diyorum 😂😂 ama garipliğe bak altta derisi yenerek 72 yazıyor tam tersi fazla olmasi lazım yani

Eki Görüntüle 3249206
Aynen kalorinin çoğu derisinde zaten. Derisi yenmeden 100 gram tavuğa 188 kalori demiş. Deriyle hesap et yine benim hesaba geliyor 200 küsur. Gece gece konumuza bak 😂😂

Bence herkes devamlı yaptığı şeyden farklı bir şey yapsın bunu da kendi seçsin dk sini biz belirleyelim. Ben mesela sürekli yürüdüğüm için üstüne Leslie yaparak ceza verebilirim kendime. Sürekli spora giden de başka bir şey yaparak verir atıyorum ip atlama veya ziplama. Ben plank yapamıyorum mesela kolum sakat. Önceden çok yaptığım için bu sekilde oldu. Başkası da ipi yapamaz başka bir şey bulur yerine. Ben böyle diyorum. Ya da buna katılmayan varsa hiç de yapmayabilirz
Canım benim yedim geldim yazdım olmasın çokkkk güzel açıklamışsın bende çok kilo aldım daha yürüyüş bile zor geliyor herkes cezasını kendisi versin :KK36: :KK19:

Çarşamba günü kahvaltı 12.00
Küçük bi tabakta karışık meyve ananas, kavun, karpuz sabah yemege çalışıyorum,
2 yumurta, 5 zeytin, peynir, yeşillik, ceviz

Ara bi arkadaşımızın kayınbabamı vefat etti tabakta kurabiyeler, börekler vardı sadece çay içtim
Hamur işi yiyince daha çokkkk acıkıyorum.

Akşam 20.00
Köfte, salata, yogurt

Yatmadan bir maden suyu
Screenshot_20230516_225559_com.huami.watch.hmwatchmanager.jpg

Perşembe günü nöbetçiyim okulda hiç oturmam bakalım kaç adım olur.
Aslında kendimde gözlemlediğim bir şey var şeker, hamur işi, ekmek tarzı şeyler yedigimde gözüm dönüyor daha çok acıtıyorum.
İnşallah bu sefer çokta olumsuz birşey olmazsa artık saglıklı beslenmek istiyorum.
Dün akşam menüsünde akşam bi kase kırmızı mercimek çorbası vardı.

Selam kızlar.
Bu sabah çok erken uyandım hastanede işlerim vardı. Kantinde bir açmayı çayla götürdüm. Sonra bir kahve.

Öğle
Menemen 3 kaşık
80 gram ekmek
1 yemek kaşığı reçel
Hala çok açım. :KK53:

7000 adım atmışım şu ana kadar. Hava acayip sıcak. Güneş batınca yürüyebilirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X