Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet yokumdur aktif olamıyorum boy 1.58

Ara öğün yeşil cay kahve oldu hep geçen hafta zencefil kaynakttim daha sonra 1 tatlı kaşığı kekik demleyip ictim diyetisyen yazmıştı diger öğünler öğlen hep hafif oldu yoğurtlu semizoti veya yogurtlu lahana gibi corba yogurt vs

Akşam hafta bir balık diger aksamlar tavuk kofte salata bi Akşam omlet salata kalan günlerde sebze yemeği
Kacamak geçen hafta 1 bardak kola vardi sadece
Genellikle Kacamak diye adlandirdigim peynir çiğ kuruyemis oldu
Disarda yürüyüş yapamadıgim zamanlarda evde 20dk olsun leslie yaptim
diyetisyen beynini yikamis senin peynir kuruyemis den kacamak olur mu :63:

Yani anlayacağın kız kaçamak yapmadığı için kilo vermiş minik bız yaptıkca geri gittik 🥺
sanki yemezsek olecegiz :olamaz: ilk basta cok gazladim kendimi sonradan gazım kactı 🥲

Son düzenleme:
Benim kızda hindistan cevizi almış hiç sevmiyorum ya 🤭
Ya bana hindistan cevizi deme cemos, geçen canım çekti aldım, kırasıya 3 gün geçti, onu kırana kadar 1 şef bıçağımdan oldum :KK70: En son karga burnu mudur nedir o zımbırtıyla kırdım ama o kadar bezdim ki içini çıkarmak için uğraşamadım çürüdü gitti kalbim kırık

Görümcemde de karamel şurubu beyaz çikolata şurubu vs var. Kahve yaparken katıyor soğuk kahvede özellikle çok güzel oluyor
IMG_20220511_172000.jpg

Ayıpsın...

Yok ya zaten bazılarını içemedik bile, tuzlu karamel ve pumpkin spice çok kötüydü. Ama fındık falan nefis gidiyor kahvelere, bir daha alırsam sadece fındık ve petibör alırım. Kalorisini saymamama izin verirsen 😛
Tuzlu değil de dümdüz karamellisini içtim ben çok beğendim. Fındıklı da güzelmiş evet 😁 ay ben niye bunları konuşuyorum şu ann 🙈 kaçamak yapmadım onun ağırlığı bu

Tuzlu değil de dümdüz karamellisini içtim ben çok beğendim. Fındıklı da güzelmiş evet 😁 ay ben niye bunları konuşuyorum şu ann 🙈 kaçamak yapmadım onun ağırlığı bu
Ben sabaha çıkabilirsem yulaflı bir tatlı yapıcam kahvaltıda. Yulaf, yumurta, muz, fıstık ezmesi ıvır zıvır, tatlısı sadece muzdan geliyor yani öldürmez o yüzden ama mutlu eder beni 🥲

Ben sabaha çıkabilirsem yulaflı bir tatlı yapıcam kahvaltıda. Yulaf, yumurta, muz, fıstık ezmesi ıvır zıvır, tatlısı sadece muzdan geliyor yani öldürmez o yüzden ama mutlu eder beni 🥲
Keşke muz sevsem de tatlı diye kansam ona 🥺 ya bende bu gözünden yaş gelen emoji çıkmıyor 🥺* Bu çıkıyor Küçük Emrah gibi hissediyorum kendimi

Keşke muz sevsem de tatlı diye kansam ona 🥺 ya bende bu gözünden yaş gelen emoji çıkmıyor 🥺* Bu çıkıyor Küçük Emrah gibi hissediyorum kendimi
Tek başına çok sevmem de yulafın içinden alıştım ya ben tatlı geliyor artık. İçine acccuk AMA ACCUK da damla çuklat koycam çünkü neden olmasın 🥲

Senin emoji beni üzüyor cidden ağlayasım geliyor 🥲

Tek başına çok sevmem de yulafın içinden alıştım ya ben tatlı geliyor artık. İçine acccuk AMA ACCUK da damla çuklat koycam çünkü neden olmasın 🥲

Senin emoji beni üzüyor cidden ağlayasım geliyor 🥲
WhatsApp da çıkıyor bu emoji bende ama buradaki klavyede çıkmıyor acaba neden 🤔ಥ⁠‿⁠ಥ oha ne buldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X