- 25 Temmuz 2013
- 12.810
- 52.454
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diyetisyen beynini yikamis senin peynir kuruyemis den kacamak olur muEvet yokumdur aktif olamıyorum boy 1.58
Ara öğün yeşil cay kahve oldu hep geçen hafta zencefil kaynakttim daha sonra 1 tatlı kaşığı kekik demleyip ictim diyetisyen yazmıştı diger öğünler öğlen hep hafif oldu yoğurtlu semizoti veya yogurtlu lahana gibi corba yogurt vs
Akşam hafta bir balık diger aksamlar tavuk kofte salata bi Akşam omlet salata kalan günlerde sebze yemeği
Kacamak geçen hafta 1 bardak kola vardi sadece
Genellikle Kacamak diye adlandirdigim peynir çiğ kuruyemis oldu
Disarda yürüyüş yapamadıgim zamanlarda evde 20dk olsun leslie yaptim
Bugün nerdeyse hepimiz taze fasulye yemişizAkşam
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon bulgur pilavı
Yarım kase taze fasulye
Adımı on bine tamamladım bugün.
hirslandirma be kadin yada hirslandirSe
Sen yemeye devam 2 hafta sonraki hedefim 84.5 inş
keske bende taze fasulye yeseydimBugün nerdeyse hepimiz taze fasulye yemişiz
Yani anlayacağın kız kaçamak yapmadığı için kilo vermiş minik bız yaptıkca geri gittikdiyetisyen beynini yikamis senin peynir kuruyemis den kacamak olur mu
sanki yemezsek olecegiz ilk basta cok gazladim kendimi sonradan gazım kactıYani anlayacağın kız kaçamak yapmadığı için kilo vermiş minik bız yaptıkca geri gittik
Benim kızda hindistan cevizi almış hiç sevmiyorum yaBen yine her şeyi denemezse ölecekmiş hastalığına yakalanan biri olarak hindistan cevizi yağı aldım kahvede deneyeceğim
Ya bana hindistan cevizi deme cemos, geçen canım çekti aldım, kırasıya 3 gün geçti, onu kırana kadar 1 şef bıçağımdan oldum En son karga burnu mudur nedir o zımbırtıyla kırdım ama o kadar bezdim ki içini çıkarmak için uğraşamadım çürüdü gitti kalbim kırıkBenim kızda hindistan cevizi almış hiç sevmiyorum ya
Görümcemde de karamel şurubu beyaz çikolata şurubu vs var. Kahve yaparken katıyor soğuk kahvede özellikle çok güzel oluyorBen yine her şeyi denemezse ölecekmiş hastalığına yakalanan biri olarak hindistan cevizi yağı aldım kahvede deneyeceğim
Görümcemde de karamel şurubu beyaz çikolata şurubu vs var. Kahve yaparken katıyor soğuk kahvede özellikle çok güzel oluyor
Yaaa cennet gibi kaşıklama isteği geliyor mu hiç
Yok ya zaten bazılarını içemedik bile, tuzlu karamel ve pumpkin spice çok kötüydü. Ama fındık falan nefis gidiyor kahvelere, bir daha alırsam sadece fındık ve petibör alırım. Kalorisini saymamama izin verirsenYaaa cennet gibi kaşıklama isteği geliyor mu hiç
Tuzlu değil de dümdüz karamellisini içtim ben çok beğendim. Fındıklı da güzelmiş evet ay ben niye bunları konuşuyorum şu ann kaçamak yapmadım onun ağırlığı buYok ya zaten bazılarını içemedik bile, tuzlu karamel ve pumpkin spice çok kötüydü. Ama fındık falan nefis gidiyor kahvelere, bir daha alırsam sadece fındık ve petibör alırım. Kalorisini saymamama izin verirsen
Ben sabaha çıkabilirsem yulaflı bir tatlı yapıcam kahvaltıda. Yulaf, yumurta, muz, fıstık ezmesi ıvır zıvır, tatlısı sadece muzdan geliyor yani öldürmez o yüzden ama mutlu eder beniTuzlu değil de dümdüz karamellisini içtim ben çok beğendim. Fındıklı da güzelmiş evet ay ben niye bunları konuşuyorum şu ann kaçamak yapmadım onun ağırlığı bu
Keşke muz sevsem de tatlı diye kansam ona ya bende bu gözünden yaş gelen emoji çıkmıyor * Bu çıkıyor Küçük Emrah gibi hissediyorum kendimiBen sabaha çıkabilirsem yulaflı bir tatlı yapıcam kahvaltıda. Yulaf, yumurta, muz, fıstık ezmesi ıvır zıvır, tatlısı sadece muzdan geliyor yani öldürmez o yüzden ama mutlu eder beni
Tek başına çok sevmem de yulafın içinden alıştım ya ben tatlı geliyor artık. İçine acccuk AMA ACCUK da damla çuklat koycam çünkü neden olmasınKeşke muz sevsem de tatlı diye kansam ona ya bende bu gözünden yaş gelen emoji çıkmıyor * Bu çıkıyor Küçük Emrah gibi hissediyorum kendimi
WhatsApp da çıkıyor bu emoji bende ama buradaki klavyede çıkmıyor acaba neden ಥ‿ಥ oha ne buldumTek başına çok sevmem de yulafın içinden alıştım ya ben tatlı geliyor artık. İçine acccuk AMA ACCUK da damla çuklat koycam çünkü neden olmasın
Senin emoji beni üzüyor cidden ağlayasım geliyor
Canım benim arsız bünyen degilde bagırsagın istiyor onu şeker yerse onu kodlayıp istermiş.Yaptım tabii ki ama benim arsız bünyem ihtiyacından fazlasını istiyor. İstediği şeyler de çok sağlıksız şeyler. Yiyemez efendim her istediğini