Planktan oldu canım. Hep yük bindirerek oradaki lenfler mi bağlar mı ne zarar görmüş. Belki ben yanlış bir hareket yaptım bilmiyorum. Şiş kaldı orası yumru gibi . Bu nedir diye emara girdim tehlikeli bir şey değil ama ağrı yaptı uzun zaman. Şişliği de kalıcı olduPlank yüzünden mi oldu Choco? Ben de plank yapıyorum ama korktum bir.
Geçmiş olsun. Çok yapmamak lazım o zaman.Planktan oldu canım. Hep yük bindirerek oradaki lenfler mi bağlar mı ne zarar görmüş. Belki ben yanlış bir hareket yaptım bilmiyorum. Şiş kaldı orası yumru gibi . Bu nedir diye emara girdim tehlikeli bir şey değil ama ağrı yaptı uzun zaman. Şişliği de kalıcı oldu
Sağol artecim aynen. Ne olur ne olmazGeçmiş olsun. Çok yapmamak lazım o zaman.
Yeme içme işlerinde olabilirler miBurası da çok sakin 2 gündür kimse yok ya
Evet mümkün hepiniz gizli saklı yiyip içip gelmiyosunuzYeme içme işlerinde olabilirler mibenim gibiii
Hosgeldin orangeSelamlar leydiiizzz
Ne kadar ayıp ne kadar ayıpHosgeldin orange
Sen olmayinca kızlar kayboldu burdan
Hoş geldin nerdesin yaSelamlar leydiiizzz
Sadece tavuklar 711 kalori etmiş. Patatesle 750 de. Yumurta ve peynirle 900. Ekmeksiz hesap tabiKahvaltı
1 tane haşlanmış yumurta
1 parça süzme peynir
1 tane salatalık
3 tane siyah domates
Akşam
Fırında tavuk baget 3 adet, 2 parça da patatesinden yedim
Nasıl ya ben de fırında 4 incik 5 minik patates dilimi yedim 300 kalori gösteriyor bendeSadece tavuklar 711 kalori etmiş. Patatesle 750 de. Yumurta ve peynirle 900. Ekmeksiz hesap tabi
İncik bagetle aynı mı kız. İncik diye baktım da az önceNasıl ya ben de fırında 4 incik 5 minik patates dilimi yedim 300 kalori gösteriyor bende
Nasıl ya 3 baget 244 kalori çıkıyorSadece tavuklar 711 kalori etmiş. Patatesle 750 de. Yumurta ve peynirle 900. Ekmeksiz hesap tabi
573 kalori çıktı toplamSadece tavuklar 711 kalori etmiş. Patatesle 750 de. Yumurta ve peynirle 900. Ekmeksiz hesap tabi
İnternette bir adet derili baget tavuga 237 kalori diyor