Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
diyetisyen beynini yikamis senin peynir kuruyemis den kacamak olur mu

Yani anlayacağın kız kaçamak yapmadığı için kilo vermiş minik bız yaptıkca geri gittik
sanki yemezsek olecegiz ilk basta cok gazladim kendimi sonradan gazım kactı

Son düzenleme:
Benim kızda hindistan cevizi almış hiç sevmiyorum ya
Ya bana hindistan cevizi deme cemos, geçen canım çekti aldım, kırasıya 3 gün geçti, onu kırana kadar 1 şef bıçağımdan oldum En son karga burnu mudur nedir o zımbırtıyla kırdım ama o kadar bezdim ki içini çıkarmak için uğraşamadım çürüdü gitti kalbim kırık

Tuzlu değil de dümdüz karamellisini içtim ben çok beğendim. Fındıklı da güzelmiş evet ay ben niye bunları konuşuyorum şu ann kaçamak yapmadım onun ağırlığı bu

Tuzlu değil de dümdüz karamellisini içtim ben çok beğendim. Fındıklı da güzelmiş evet ay ben niye bunları konuşuyorum şu ann kaçamak yapmadım onun ağırlığı bu
Ben sabaha çıkabilirsem yulaflı bir tatlı yapıcam kahvaltıda. Yulaf, yumurta, muz, fıstık ezmesi ıvır zıvır, tatlısı sadece muzdan geliyor yani öldürmez o yüzden ama mutlu eder beni

Ben sabaha çıkabilirsem yulaflı bir tatlı yapıcam kahvaltıda. Yulaf, yumurta, muz, fıstık ezmesi ıvır zıvır, tatlısı sadece muzdan geliyor yani öldürmez o yüzden ama mutlu eder beni
Keşke muz sevsem de tatlı diye kansam ona ya bende bu gözünden yaş gelen emoji çıkmıyor * Bu çıkıyor Küçük Emrah gibi hissediyorum kendimi

Keşke muz sevsem de tatlı diye kansam ona ya bende bu gözünden yaş gelen emoji çıkmıyor * Bu çıkıyor Küçük Emrah gibi hissediyorum kendimi
Tek başına çok sevmem de yulafın içinden alıştım ya ben tatlı geliyor artık. İçine acccuk AMA ACCUK da damla çuklat koycam çünkü neden olmasın

Senin emoji beni üzüyor cidden ağlayasım geliyor

WhatsApp da çıkıyor bu emoji bende ama buradaki klavyede çıkmıyor acaba neden ಥ⁠‿⁠ಥ oha ne buldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…