Derili yemem de derisiz. Orta boy 111 burda da. Böyle olunca insan şaşırıyor neye bakacağını. İnşallah doğrudur diyorumİnternette bir adet derili baget tavuga 237 kalori diyorbende anlamadım bu işi. Derisiz olanına 150 diyor
Aynen kalorinin çoğu derisinde zaten. Derisi yenmeden 100 gram tavuğa 188 kalori demiş. Deriyle hesap et yine benim hesaba geliyor 200 küsur. Gece gece konumuza bakDerili yemem de derisiz. Orta boy 111 burda da. Böyle olunca insan şaşırıyor neye bakacağını. İnşallah doğrudur diyorumama garipliğe bak altta derisi yenerek 72 yazıyor tam tersi fazla olmasi lazım yani
Eki Görüntüle 3249206
İncik daha az kalorili dimi vallahi vicdan yaparım o kadar az yedim zaten açımİncik bagetle aynı mı kız. İncik diye baktım da az önce
Canım benim yedim geldim yazdım olmasın çokkkk güzel açıklamışsın bende çok kilo aldım daha yürüyüş bile zor geliyor herkes cezasını kendisi versinBence herkes devamlı yaptığı şeyden farklı bir şey yapsın bunu da kendi seçsin dk sini biz belirleyelim. Ben mesela sürekli yürüdüğüm için üstüne Leslie yaparak ceza verebilirim kendime. Sürekli spora giden de başka bir şey yaparak verir atıyorum ip atlama veya ziplama. Ben plank yapamıyorum mesela kolum sakat. Önceden çok yaptığım için bu sekilde oldu. Başkası da ipi yapamaz başka bir şey bulur yerine. Ben böyle diyorum. Ya da buna katılmayan varsa hiç de yapmayabilirz
Hadi bakalım bugün güzel bir kahvaltıyla başla bakalım.Iki gündür fena dağıttım yatartıda eksi gördüm diye sevinirken kacamakliktan da çıktı
Üzüldüm. İnşallah en yakın zamanda mutlu olacağın gelişmeler olur sende toparlanirsinGünaydııın. Ben birkaç gündür mutsuzum, yani olabildiğince çok mutsuzum o yüzden pek bi şey yemiyorum. Toparlayınca yazıcam
Aç olman iyi bi şey degil kahvaltı yaptın mı?Günaydın kızlarrr çok açım
Yaptım tabii ki ama benim arsız bünyem ihtiyacından fazlasını istiyor. İstediği şeyler de çok sağlıksız şeyler. Yiyemez efendim her istediğiniAç olman iyi bi şey degil kahvaltı yaptın mı?
Orange umarım en kısa zamanda geçer biterGünaydııın. Ben birkaç gündür mutsuzum, yani olabildiğince çok mutsuzum o yüzden pek bi şey yemiyorum. Toparlayınca yazıcam
Cok açım günaydınGünaydın kızlarrr çok açım