Su anki kilo : 57.7 (tabi bu gruba helene kadar duştum 61 den.)
1,5 gün falan canım dun sabah taktim su anda yuzde 40 akşam takarım :) ama memnunum ben güzel saat yok yokBibibella bibi saatin watch 4 müydü senin? Şarjı nasıl 1 gün gidiyor demişler doğru mu?
benim saatim xiomi mi simart band 41,5 gün falan canım dun sabah taktim su anda yuzde 40 akşam takarım :) ama memnunum ben güzel saat yok yok
Guzelmiş watch ların nedense şarjı az gidiyorbenim saatim xiomi mi simart band 4
3-4 senedir kullaniyorum.
şarjim 1 hafta yada 10 günde gidiyor.
Tamamdır teşekkür ederim bibi1,5 gün falan canım dun sabah taktim su anda yuzde 40 akşam takarım :) ama memnunum ben güzel saat yok yok
Bende de band 3 veya 4 var artık değiştirmek istiyorum. Onlar uzun gidiyor 2 haftadır daha bitmedi şarjıbenim saatim xiomi mi simart band 4
3-4 senedir kullaniyorum.
şarjim 1 hafta yada 10 günde gidiyor.
o zamanda 250 tl ye almişim şimdi 800 tl olmuşGuzelmiş watch ların nedense şarjı az gidiyor
eşimin 6 var degişelim dedim vermedi kullanmiyorduBende de band 3 veya 4 var artık değiştirmek istiyorum. Onlar uzun gidiyor 2 haftadır daha bitmedi şarjı
Tabii ki hoş geldiniz.Selamlar aralıklı oruç ile zayıflamaya çalışıyorum takip ettiğim bir grup vardı ancak artık kimse yazmıyor ben de aranıza katılabilir miyim?
Bende memnunum. Kordonu koptu geçenlerde. Ondan sonra yenilemeye karar verdimeşimin 6 var degişelim dedim vermedi kullanmiyordu
ama ben memnunum. bozuluncaya kadar kullanmaya devam. çok şükür 41 kere maşallah saatime :)
uzun olmasi daha iyi ya..
Hoş geldinizSelamlar aralıklı oruç ile zayıflamaya çalışıyorum takip ettiğim bir grup vardı ancak artık kimse yazmıyor ben de aranıza katılabilir miyim?