- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Tabiki hoşgeldinizSelamlar aralıklı oruç ile zayıflamaya çalışıyorum takip ettiğim bir grup vardı ancak artık kimse yazmıyor ben de aranıza katılabilir miyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki hoşgeldinizSelamlar aralıklı oruç ile zayıflamaya çalışıyorum takip ettiğim bir grup vardı ancak artık kimse yazmıyor ben de aranıza katılabilir miyim?
valla ben kaç kordon eskittimBende memnunum. Kordonu koptu geçenlerde. Ondan sonra yenilemeye karar verdim
Benim daha ilk. Onu da kızım kopardı ya da onu kucağıma alırken olduvalla ben kaç kordon eskittim
bu kaçinci bilmem sanirim
Meyvede fruktoz var meyvelerini kahvaltıdan sonraki ara öğününde yeki yakmak için fırsatın olsun onun dışında güzel bi menüKizlaaarrrrr ben bugün yazmayı unutmuşum
Napiyorsunuz nasıl gidiyo diyet
Bugün kahvaltim yine standart aynen devam.
2 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
İnce dilim peynir
Közlenmiş biber
Domates,salatalık ve siyah çay.
Ara öğünde
Türk kahvesi ve bir minik ekler düşünüyorum.
Aksam yemeği
Pirinçli ıspanak yemeği
Yoğurt
Karpuz
Biraz meyve yiyorum 2 gündür.
1 minik şeftali 1 kayısı 3-4 erik 1 yenidünya.
İnşallah meyveden bişey olmaz
Merhabalar ben de diyete başlamak istiyorum tek başıma yapamıyorum arkadaş arıyordum daha önce grupta yarışıp kilo verdim ikinci çocuğuktan sonra tekrar kilo aldım vermeye çakışıyorum emziriyorum da ben de katılabilir miyim boy:163 kilo:77.60 hedef:59Otuken hoş geldiniz günaydın hanımlar bugün sıfırdan başlamış gibi hevesli uyandım. İnşallah bu hafta 79 görürüm. Elimden geleni yapicam
Yanlış yere etiketlendim mi acaba diye düşünüyorum16 MAYIS
SABAH 09:30
1bardak limonlu su
1 domates
Yarım salatalık
2 dilim peynir
1 haşlnmış yumurta
Yarım simit
ARA12:30
türk kahvesi
7-8 diyah üxüm kurusu
2 ceviz
2 karton bardsk ayran (çok acıkmıştım )
ÖĞLE15:00
3 kaşıkk pilav
2 kaşık patlucan musakka
1 bardak ayran
2 kaşık çoban salata
Ölçüler yemek kaşığıyla yanlış olmasın
2,5 lt su içtim fazla bile olabilir/ gün boyu bitki çayı içicem akşam yemeği yemicem küçük bi kase cacığım var paydosta onu yicem Zipzip- Cordelia Elhan
Selamlar canımYanlış yere etiketlendim mi acaba diye düşünüyorum
Afiyet olsun canım
Motivasyonunuz bol olsun hanımlar.
Chocolita selamlar sevgiler
Tabi ki hoş geldiniz musaitlesince hemen Alicam listeyeMerhabalar ben de diyete başlamak istiyorum tek başıma yapamıyorum arkadaş arıyordum daha önce grupta yarışıp kilo verdim ikinci çocuğuktan sonra tekrar kilo aldım vermeye çakışıyorum emziriyorum da ben de katılabilir miyim boy:163 kilo:77.60 hedef:59
hosgeldin ablacimYanlış yere etiketlendim mi acaba diye düşünüyorum
Afiyet olsun canım
Motivasyonunuz bol olsun hanımlar.
Chocolita selamlar sevgiler
Bunu yazmışım canım 88.3. Geçen hafta çok bir şey değiştiremedik benimde regl denk geldi. Bu haftadan çok umitliyimChocolita benjm tarti gunune alerjim var sanirim
tarti gununden bir gun once kiyafetlerle 88.3 cikmistim tarti gunu atlet kilot 88.3 ciktim
bugun yine kiyafetlerle tartildim yine 88.3 aksamdan cok su iciyorum galiba bosaltim iyi olsun diye o da beni sisiriyor
Hoş buldum miniğim. Sağlıklı zayıflamalar dilerim. Enerjin bol olsun.hosgeldin ablacim
yazdikda ben tarti gunune ozel hep fazla cikiyorum onu demek istedim tarti haric corabima kadar kiyafet varken ustumde daha az cikiyorimBunu yazmışım canım 88.3. Geçen hafta çok bir şey değiştiremedik benimde regl denk geldi. Bu haftadan çok umitliyim
Wc bile fark ediyor minik şişkinlik varsa mesela önce ondan kurtulmaya bakyazdikda ben tarti gunune ozel hep fazla cikiyorum onu demek istedim tarti haric corabima kadar kiyafet varken ustumde daha az cikiyorim