Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoşgeldin canım bebişini güle güle büyüt

Ayy kızlar ayy
Benim kız bu hafta öyle bı kilo almış ki anlatamam bir saattir napicam ben diye beni bitirdi
Yarın benimle beraber benim diyete uyacakmis bakalım .
Her döner aldığında 2 ekmek arası alır.
Ekler yediğinde ki her hafta alır en az 10 tane yer.
O cipsler atıştırmalıklar saymakla bitmez
Nedense sadece bu hafta bu kadar kilo aldığı belli oldu malum yaz geliyo incecik giyinince benim gibi göbeği çıktı
Şimdi bu gençlere uygun ne diyeyi olur fikri olan var mı ?
Ona göre benden diyet yemekleri istiyor

Doktora gitse aslinda kan tahlili de alırlar yağ kas oranı metabolizma hızı falan belirlenir ona göre bir diyet olur. Ama uğraşmak istemiyorsa senin diyetinde gayet uygun bence. Eti arttırabilir

Doktora gitse aslinda kan tahlili de alırlar yağ kas oranı metabolizma hızı falan belirlenir ona göre bir diyet olur. Ama uğraşmak istemiyorsa senin diyetinde gayet uygun bence. Eti arttırabilir
Şimdi benim kız bunu takar durur cikom
Birde regl olacak onun da şişkinliği var ama abur cuburu artık kes dedim bakalım inşallah dinler.
Önce kendisini bı denesin diyetisyene gidelim diye düşündüm kendisi diyetisyen değil spor salonu istiyorum diyor.

O zaman dediğin gibi abur cubur kesip spor yaparsa yeter. Yemeyi çok kismasa da olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…