Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlaaarrrrr ben bugün yazmayı unutmuşum
Napiyorsunuz nasıl gidiyo diyet
Bugün kahvaltim yine standart aynen devam.
2 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
İnce dilim peynir
Közlenmiş biber
Domates,salatalık ve siyah çay.

Ara öğünde
Türk kahvesi ve bir minik ekler düşünüyorum.

Aksam yemeği
Pirinçli ıspanak yemeği
Yoğurt
Karpuz

Biraz meyve yiyorum 2 gündür.
1 minik şeftali 1 kayısı 3-4 erik 1 yenidünya.
İnşallah meyveden bişey olmaz

16 MAYIS
SABAH 09:30
1bardak limonlu su
1 domates
Yarım salatalık
2 dilim peynir
1 haşlnmış yumurta
Yarım simit
ARA12:30
türk kahvesi
7-8 diyah üxüm kurusu
2 ceviz
2 karton bardsk ayran (çok acıkmıştım )
ÖĞLE15:00
3 kaşıkk pilav
2 kaşık patlucan musakka
1 bardak ayran
2 kaşık çoban salata
Ölçüler yemek kaşığıyla yanlış olmasın
2,5 lt su içtim fazla bile olabilir/ gün boyu bitki çayı içicem akşam yemeği yemicem küçük bi kase cacığım var paydosta onu yicem Zipzip- Cordelia Elhan

Meyvede fruktoz var meyvelerini kahvaltıdan sonraki ara öğününde yeki yakmak için fırsatın olsun onun dışında güzel bi menü

Otuken hoş geldiniz günaydın hanımlar bugün sıfırdan başlamış gibi hevesli uyandım. İnşallah bu hafta 79 görürüm. Elimden geleni yapicam
Merhabalar ben de diyete başlamak istiyorum tek başıma yapamıyorum arkadaş arıyordum daha önce grupta yarışıp kilo verdim ikinci çocuğuktan sonra tekrar kilo aldım vermeye çakışıyorum emziriyorum da ben de katılabilir miyim boy:163 kilo:77.60 hedef:59

Yanlış yere etiketlendim mi acaba diye düşünüyorum
Afiyet olsun canım
Motivasyonunuz bol olsun hanımlar.
Chocolita selamlar sevgiler

Tabi ki hoş geldiniz musaitlesince hemen Alicam listeye

Chocolita benjm tarti gunune alerjim var sanirim

tarti gununden bir gun once kiyafetlerle 88.3 cikmistim tarti gunu atlet kilot 88.3 ciktim

bugun yine kiyafetlerle tartildim yine 88.3 aksamdan cok su iciyorum galiba bosaltim iyi olsun diye o da beni sisiriyor

Bunu yazmışım canım 88.3. Geçen hafta çok bir şey değiştiremedik benimde regl denk geldi. Bu haftadan çok umitliyim

Yemek fasli bitti bugunluk benim
Sabah disarda kahvalti 2 sucuk. omlet. 2 baget ekmek
Ara ogunde cay ve 1 ekler
Az evvel de 1 kase sossuz makarna ve çiğ sebzelerden yaptigim jules içtim.
Biraz karblnhidratli bir gun oldu ama zayiflarken ben hep boyle yaptim sevdigim seyleri kontrollu yedim yoksa surduremiyorum.

Aksam yarim saat spinning dersi var ben onu 45 dakkaya tamamlarim

Bunu yazmışım canım 88.3. Geçen hafta çok bir şey değiştiremedik benimde regl denk geldi. Bu haftadan çok umitliyim
yazdikda ben tarti gunune ozel hep fazla cikiyorum onu demek istedim tarti haric corabima kadar kiyafet varken ustumde daha az cikiyorim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…