Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erken kalktığımda ben genelde 2 dilim ekmeğin arasına domates peynir koyup tost yapıyorum canım.
Yanında salatalik yersin oldu bitti.

Cok kullanisli olacagini dusunuyorum ama evet cok pahali. 2 bin bile cok geldi ki 5 bin verip nasil aliyorlar. Ben yurt disindan aldim.
ya bilmiyorum ben cok kullanmadigim icin pahali gelmis olabilir ..ben boyle antin kuntine para vermem esim nicer dicrrlardan almis senelerdir mutfak dolaplarinjn en ulasilmaz yerinde duruyor dograma kismi falan ise yariyyor ama ben onu o olmadan da yapiyorim diye kullanmiyorum

almissin zaten gule gule kullan

Zencefil

Aralıklı oruç nasıl yapmayı planlıyorsun

Migim nereye gidiyorsun sen Rami ye mi
Aksam 6 da yemeği bitirip sabah 10 da kahvaltı, 16 saat aclik 8 saat yemek en azından haftanın 3 günü uygulasam akşam atıştırma alışkanlığım yavaş yavaş gider umarim

Zencefil zerdecal tarçınlı yoğurt kuru var bide akşam uyumadan 2 saat önce galiba yeniyordu arkasından bol su. Tadi cok fena ama

Canim diyetisyen özellikle uyarıyor yemeklerin suyunu yemeğin diye.
Tüm gaz suyunda 2-3 kaşık susuz yemek ye.
Bak farkı goreceksin bir hafta dene.
Hala randevu düşüremedim diyetisyene daha önceki gittiğim aylığı insanlara pahalı gelince kapatmış yerini özeldi orası
İşte orda kafam karışıyor Gr ayarı denk düşmüyor gibi yarından itibaren oradan liste yapıp atayım sizde bakarsınız ben nerede yanlış yapıyorum
Onu denedim midemi yaktı
Aksam 6 da yemeği bitirip sabah 10 da kahvaltı, 16 saat aclik 8 saat yemek en azından haftanın 3 günü uygulasam akşam atıştırma alışkanlığım yavaş yavaş gider umarim
Mantıklı aslında valla ne önüme gelirse yapmaya çalışıyorum ama hiç bişi gitmemiş mübarek yapışmış kaba etime resmen
Zencefil zerdecal tarçınlı yoğurt kuru var bide akşam uyumadan 2 saat önce galiba yeniyordu arkasından bol su. Tadi cok fena ama
Her ikisi de midemi yakıyor en iyisi pul biber limon hatta büyük ihtimal pul biberde midemi yakıyor çünkü çok acı tüketemiyorum

Canım benim ben kendi adıma menü paylaşacağım diye daha dikkatli oluyorum.

Canım yıllardır diyet işiyle ugraşıp gitmediğim diyetisyen kalmadı Karatay bana uygun 2 ara istersen bir ara.
Sen denedinmi hiç?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…