- 12 Temmuz 2022
- 23.517
- 85.923
Yok ya sabah uyandım bi kendime geldim öyle tartıldıydım aynı kıyafetler vardıKıyafetinle mi tartilmistin bundan önce? Ayakkabı falan var mıydı?
Sabah ki ödemin düştü belki de. Bilemedim bir acayip tok karnına daha düşük çıkmanYok ya sabah uyandım bi kendime geldim öyle tartıldıydım aynı kıyafetler vardı
Erken kalktığımda ben genelde 2 dilim ekmeğin arasına domates peynir koyup tost yapıyorum canım.Ben 7 gibi uyanıyorum cemos, kahvaltıyı atlama kısmından o yüzden emin olamıyorum çünkü öğle yemeğini de yiyemiyorum, kahvaltıyı da yiyemezsem 1 öğünüm kalıyorbenim aldığım kalorilerin çoğu sabahta çünkü kahvaltı hazırlamaya üşendiğim için bi şeyler atıştırıp duruyorum. Bi düzene oturtmam lazım onu
ya bilmiyorum ben cok kullanmadigim icin pahali gelmis olabilir ..ben boyle antin kuntine para vermem esim nicer dicrrlardan almis senelerdir mutfak dolaplarinjn en ulasilmaz yerinde duruyor dograma kismi falan ise yariyyor ama ben onu o olmadan da yapiyorim diye kullanmiyorumCok kullanisli olacagini dusunuyorum ama evet cok pahali. 2 bin bile cok geldi ki 5 bin verip nasil aliyorlar. Ben yurt disindan aldim.
Öyle yapayım bari ben de, yumurtalı tost da severim hatta onu da katayım protein de olsunErken kalktığımda ben genelde 2 dilim ekmeğin arasına domates peynir koyup tost yapıyorum canım.
Yanında salatalik yersin oldu bitti.
ZencefilÇok doğru ben kaldırdım tartıyı gözümün önünden bu hafta akşam yemeğinide kaldırdım kendim için
.birşey soracağım yoğurt kürü yapıyorum sadece yoğurt ve pul biberli başka ne ekleyebilirim içine daha etkili olması için geçen sefer 1 gün denedim rahatsız oldum ama etkisini Gr da fark etti baya yeniden başlamak istiyorum
Etiketi sonradan yaptıysan canım bildirim gitmiyor diye biliyorum. Arada kaynamasın bi daha yap
Aksam 6 da yemeği bitirip sabah 10 da kahvaltı, 16 saat aclik 8 saat yemek en azından haftanın 3 günü uygulasam akşam atıştırma alışkanlığım yavaş yavaş gider umarimAralıklı oruç nasıl yapmayı planlıyorsun
Migim nereye gidiyorsun sen Rami ye mi
Zencefil zerdecal tarçınlı yoğurt kuru var bide akşam uyumadan 2 saat önce galiba yeniyordu arkasından bol su. Tadi cok fena amaÇok doğru ben kaldırdım tartıyı gözümün önünden bu hafta akşam yemeğinide kaldırdım kendim için
.birşey soracağım yoğurt kürü yapıyorum sadece yoğurt ve pul biberli başka ne ekleyebilirim içine daha etkili olması için geçen sefer 1 gün denedim rahatsız oldum ama etkisini Gr da fark etti baya yeniden başlamak istiyorum
Etiketi sonradan yaptıysan canım bildirim gitmiyor diye biliyorum. Arada kaynamasın bi daha yapgörmüş sorry
Hala randevu düşüremedim diyetisyene daha önceki gittiğim aylığı insanlara pahalı gelince kapatmış yerini özeldi orasıCanim diyetisyen özellikle uyarıyor yemeklerin suyunu yemeğin diye.
Tüm gaz suyunda 2-3 kaşık susuz yemek ye.
Bak farkı goreceksin bir hafta dene.
İşte orda kafam karışıyor Gr ayarı denk düşmüyor gibi yarından itibaren oradan liste yapıp atayım sizde bakarsınız ben nerede yanlış yapıyorumKalori hesabına ben devam ediyorum hâlâ neyi karıştırdı kafanı
Mesela bana 1300 kalori verdi diyetisyen kilo vermem için biraz altına dusmem gerekiyor
1100 ile kapatmaya çalışıyorum günü
Mesela biz peynirin kaç Gr olduğunu bilmiyoruz ama tahminen ince dilim yedik diyelim 50 Gr yaziyorum bende.
Bir domates bir yumurta yazp işaretliyoruz.
Onu denedim midemi yaktıZencefil
Mantıklı aslında valla ne önüme gelirse yapmaya çalışıyorum ama hiç bişi gitmemiş mübarek yapışmış kaba etime resmenAksam 6 da yemeği bitirip sabah 10 da kahvaltı, 16 saat aclik 8 saat yemek en azından haftanın 3 günü uygulasam akşam atıştırma alışkanlığım yavaş yavaş gider umarim
Her ikisi de midemi yakıyor en iyisi pul biber limon hatta büyük ihtimal pul biberde midemi yakıyor çünkü çok acı tüketemiyorumZencefil zerdecal tarçınlı yoğurt kuru var bide akşam uyumadan 2 saat önce galiba yeniyordu arkasından bol su. Tadi cok fena ama
Ekledim canım
İnşallah canımEkledim listeye canım çok güzel sonuçyeni hafta bol eksili geçer inşallah
Canım benim ben kendi adıma menü paylaşacağım diye daha dikkatli oluyorum.Ya ben siteyi mesela çok aktif kullanamadığım için paylasamiyorum sürekli. Bir de menüm ayni oluyor genelde ufak tefek şeyler değişiyor. İstersem yaziyorum onu da bazen gerek duymuyorum. Kaçamak yaptigim bir şey olursa muhakkak yazıyorum ki unutmayaym onu kara bir leke gibio yüzden mecburi tutmak istemiyorum kimseyi ama siz bilirsiniz çoğunluk ne derse öyle yaparız.
Doğrudur canım öylesi daha iyiCanım benim ben kendi adıma menü paylaşacağım diye daha dikkatli oluyorum.
Canım yıllardır diyet işiyle ugraşıp gitmediğim diyetisyen kalmadı Karatay bana uygun 2 ara istersen bir ara.Hala randevu düşüremedim diyetisyene daha önceki gittiğim aylığı insanlara pahalı gelince kapatmış yerini özeldi orası
İşte orda kafam karışıyor Gr ayarı denk düşmüyor gibi yarından itibaren oradan liste yapıp atayım sizde bakarsınız ben nerede yanlış yapıyorum
Onu denedim midemi yaktı
Mantıklı aslında valla ne önüme gelirse yapmaya çalışıyorum ama hiç bişi gitmemiş mübarek yapışmış kaba etime resmen
Her ikisi de midemi yakıyor en iyisi pul biber limon hatta büyük ihtimal pul biberde midemi yakıyor çünkü çok acı tüketemiyorum
Hiç hiç bakmadım öyleCanım yıllardır diyet işiyle ugraşıp gitmediğim diyetisyen kalmadı Karatay bana uygun 2 ara istersen bir ara.
Sen denedinmi hiç?