Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
gorsel harika su arkadaki cicekten bende de vardi cocuklar kurutttu bir tanesini ez agzinda tadi cok guzel
Ben de ilk defa bi bitkiyi 2 haftadan fazladır elimde tutabiliyorum, henüz büyümüyor gibiler ama olsun kurutmadığım için mutluyum benim için yeni

Ay ezemem korkarım

Ben de ilk defa bi bitkiyi 2 haftadan fazladır elimde tutabiliyorum, henüz büyümüyor gibiler ama olsun kurutmadığım için mutluyum benim için yeni

Ay ezemem korkarım
ben bugun karanfil aldim a101 den esim dedi kurutmak icin mi aldin

Selam hanımlar. Herkes tam gaz devam ediyor ne güzel ben elden geldikçe uyuyorum. Dün eğitim vardı okula gel, eğitime git geri okula dön. Okula geç dönelim diye arkadaşları lahmacun yemeye götürdüm falan neyse döndük hasılı ders vardı sonuçta. Eve pert gitmişim. Ben fark ettim ki yorgun olunca doymuyorum ya. Kahveyle çikolata yedim, kraker yedim bugün daha kararlıyım, kaçamak yok

Hastalık atlattın hizu bence doymaman normal.
Birde sürekli hareket halindesin ben evde yatıyorum yine açım yine açım

Günaydınnnnn kızlar
Ayyy öğlene kadar uyuyorum hâlâ uykum var.
Ama nasıl açım anlatamam
Bugün değişiklik yapıp azıcık menemen yapmak istiyorum tek yumurtayla
Yaninda 2 dilim t.b ekmeği
Domates salatalık
Biraz peynir ve siyah çay

Akşam yemeğine
Karnıyarık ve pilav düşünüyorum
Az az yerim zaten de biraz ağır gibi duruyor

Reklam sektöründeyim reklam operasyon yöneticisiyim bir şirkette, evden çalışıyorum. Asıl mesleğim klinik psikolog ama alana giremedim kaldı öyle maalesef
Ben kilo verme işinde bu seferde başarılı olmazsam bi psikologla görüşmeyi planlıyorum çünkü klasik diyetisyenlere gittim listelerim var.

Sabah kalkınca acıkmak aslında çok iyimiş canım kortizon yükseliyormuş mesela ben sabah hiç acıkmam ama akşam çok kötü oluyorum insülin direnci yüzünden miş.
Ayrıca acıkmadan kahvaltı yapmak kortizolun yükselmesini engelliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…