Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kahvaltıda canım bir şey istemedi, 40 gramlık ekmek arasına üçgen peynir iliştirip yedim.
Bugün deprem sonrası ilk ağdami yapabileceğim. Yeniden insan olma adımları vol 1
evine mi girdin yoksa kuafirde falan mi bendeki soru kuafor mu kaldi dimi

Günaydın kizlar bugün cycle var bisiklet yani saat 1 de bende 8,5 da kalktim ev falan topladim şimdi filtre kahve iciyorum sonra kepekli tost yerim yağsız öyle giderim zaman varken güne kahveyle baslim dedim
afiyet olsun bibi

Kızlar size Bi şey danışacağım kahvaltı yapalı 45 dk 1 saat falan oluyor eşim işe gittiği için bebem de sabahın köründe kalktığı için erkenden yapıyorum aslında Bi yandan güzel ama şuan oğlum ilk uykusuna yattı ve bende uyumak istiyorum çok uykum geliyor yoksa gün içinde yani kahvaltıyı yapıyorum sofrayı kaldırıp 1 saat uyuyoruz oğlumla ama yiyip yatmış oluyorum içime sinmiyor kahvaltı yapmasam sabah uyuyup uyanınca yapayım desem aşırı acıkıyorum uyuyamıyorum açlıktan malum zaten geceden boş mide ile uyuyoruz önerisi olan var mı nasıl çözüm bulayım buna ben

ben dun aksam yorgunlukla yemek sonrasi devrilip uyudim bende cozum bu

Bana da arada bunalma perileri geliyor, izin alıyorum sonra sıkılıyorum çalışmayınca
Evde durmak icin can atıyorum ben. Şey diyorum eski zamanlarda hani kadın çalısmdan bir tek babanın calismasi evin herseyine yetiyordu. Keske simdide oyle olsa da calismasam Kendi paranı kazanmanin artisi cok ama benim icin cok fazla eksisi var evi özlüyorum,evin islerine yetisemiyorum , kendime vakit ayiramiyorum dinlenemiuorum, gezmeye vakit bulamiyorum yani vakit sorunu yaşyorum.Evdeyken yarin is var dinleneyim diyorum yarı iş yarı dinlenme yapiyorum.İsteyken cok erken cok erken uyanmamin verdigi sersemlikle eve gitsem uyusam diyorum.Cok sacma sapan bir duzen icindeyim yani.

Ben evden çalıştığım için o derdim yok ama bende de sosyalleşme derdi var

evden calismak da oyle bisey dimi
Kendi şehrimde olsam yine arkadaşlarımla arada çıkıyordum da evlenince Ankara'ya geldim, tanıdığım yok burada. Anca beyimin arkadaşlarıyla falan buluşursak o zaman eşimin de sınavları başlıyor, dışarı da çıkmıyoruz derken kaldım ben öyle

kendi sehrin neresiydi ..tasinma ihtimali yok mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…