evine mi girdin yoksa kuafirde falan mi bendeki soru kuafor mu kaldi dimiKahvaltıda canım bir şey istemedi, 40 gramlık ekmek arasına üçgen peynir iliştirip yedim.
Bugün deprem sonrası ilk ağdami yapabileceğim. Yeniden insan olma adımları vol 1
afiyet olsun bibiGünaydın kizlar bugün cycle var bisiklet yani saat 1 de bende 8,5 da kalktim ev falan topladim şimdi filtre kahve iciyorum sonra kepekli tost yerim yağsız öyle giderim zaman varken güne kahveyle baslim dedim
ben dun aksam yorgunlukla yemek sonrasi devrilip uyudim bende cozum buKızlar size Bi şey danışacağım kahvaltı yapalı 45 dk 1 saat falan oluyor eşim işe gittiği için bebem de sabahın köründe kalktığı için erkenden yapıyorum aslında Bi yandan güzel ama şuan oğlum ilk uykusuna yattı ve bende uyumak istiyorum çok uykum geliyor yoksa gün içinde yani kahvaltıyı yapıyorum sofrayı kaldırıp 1 saat uyuyoruz oğlumla ama yiyip yatmış oluyorum içime sinmiyor kahvaltı yapmasam sabah uyuyup uyanınca yapayım desem aşırı acıkıyorum uyuyamıyorum açlıktan malum zaten geceden boş mide ile uyuyoruzönerisi olan var mı nasıl çözüm bulayım buna ben
Evde durmak icin can atıyorum ben. Şey diyorum eski zamanlarda hani kadın çalısmdan bir tek babanın calismasi evin herseyine yetiyordu. Keske simdide oyle olsa da calismasamBana da arada bunalma perileri geliyor, izin alıyorum sonra sıkılıyorum çalışmayınca
Ben evden çalıştığım için o derdim yok ama bende de sosyalleşme derdi varEvde durmak icin can atıyorum ben. Şey diyorum eski zamanlarda hani kadın çalısmdan bir tek babanın calismasi evin herseyine yetiyordu. Keske simdide oyle olsa da calismasamKendi paranı kazanmanin artisi cok ama benim icin cok fazla eksisi var evi özlüyorum,evin islerine yetisemiyorum , kendime vakit ayiramiyorum dinlenemiuorum, gezmeye vakit bulamiyorum yani vakit sorunu yaşyorum.Evdeyken yarin is var dinleneyim diyorum yarı iş yarı dinlenme yapiyorum.İsteyken cok erken cok erken uyanmamin verdigi sersemlikle eve gitsem uyusam diyorum.Cok sacma sapan bir duzen icindeyim yani.
sosyallesmeye burasi yeter beaaaBen evden çalıştığım için o derdim yok ama bende de sosyalleşme derdi var
Çok da güzel oluyor tok karnına uyumak o ayrı konuben dun aksam yorgunlukla yemek sonrasi devrilip uyudim bende cozum bu
Allah aşkına insan göreyim diye beyimi çıkardım dün onda da kahve içip döndük, yine de benden başka insanlar yaşıyormuş dünyadasosyallesmeye burasi yeter beaaa
evden calismak da oyle bisey dimiAllah aşkına insan göreyim diye beyimi çıkardım dün onda da kahve içip döndük, yine de benden başka insanlar yaşıyormuş dünyada
Kendi şehrimde olsam yine arkadaşlarımla arada çıkıyordum da evlenince Ankara'ya geldim, tanıdığım yok burada. Anca beyimin arkadaşlarıyla falan buluşursak o zamanevden calismak da oyle bisey dimi
kendi sehrin neresiydi ..tasinma ihtimali yok muKendi şehrimde olsam yine arkadaşlarımla arada çıkıyordum da evlenince Ankara'ya geldim, tanıdığım yok burada. Anca beyimin arkadaşlarıyla falan buluşursak o zamaneşimin de sınavları başlıyor, dışarı da çıkmıyoruz derken kaldım ben öyle
İstanbul'dan geldim ya. Eşimin memlekete taşınma durumumuz var seneyekendi sehrin neresiydi ..tasinma ihtimali yok mu
onun memleket nireİstanbul'dan geldim ya. Eşimin memlekete taşınma durumumuz var seneyesayılır mı
Kütahya anamonun memleket nire
hic sevmiyorim o dolaylari burda kutahyali varsa alinmasinKütahya anam
Ben İstanbuldan sonra her yeri seviyorum ya, yine de uzun süre yaşama konusunda kafa karışıklığım varhic sevmiyorim o dolaylari burda kutahyali varsa alinmasin