Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben İstanbuldan sonra her yeri seviyorum ya, yine de uzun süre yaşama konusunda kafa karışıklığım var 🥲
Ben amasyalıyım eşim Erzurum ortak nokta İstanbul hala burdan devam 🤣🤣🤣 bazen kızınca topla eşyaları Erzurum'a gidelim komple diyo kendi ailesi orada benimki burda 1 minibüs gitmek 😆😆

Ben amasyalıyım eşim Erzurum ortak nokta İstanbul hala burdan devam 🤣🤣🤣 bazen kızınca topla eşyaları Erzurum'a gidelim komple diyo kendi ailesi orada benimki burda 1 minibüs gitmek 😆😆
Ben İstanbul'da hayatta yaşayamam ya bu saatten sonra. Annem İstanbul'da çoğu zaman o geliyor ama bazen ben gidiyorum, nefes alamıyorum. Yaşamak hele aman aman benden uzak :KK70:

Eşimin abisi Erzurum'da görev yapıyor geçen ziyarete gittik de orada da yaşayamam sanırım, insanları azıcık garip geldi bana Allah affetsin 🥲

Ben İstanbul'da hayatta yaşayamam ya bu saatten sonra. Annem İstanbul'da çoğu zaman o geliyor ama bazen ben gidiyorum, nefes alamıyorum. Yaşamak hele aman aman benden uzak :KK70:

Eşimin abisi Erzurum'da görev yapıyor geçen ziyarete gittik de orada da yaşayamam sanırım, insanları azıcık garip geldi bana Allah affetsin 🥲
Ben İstanbul dışı yaşayamam sanırım bazen gerçekten taşınmaktan korkmuyor değilim 😅 kendi memleketim de bile 1 ay sözde tatil adı altında zor kaldım kezaa Erzurum'da öyle çok yabancı kalıyor 🙃

Kahvaltıda 1 porsiyon menemen, 2 dilim çok tahıllı ekmek yedim, 1 tane de çay içtim.

Birazdan türk kahvesi ile 2 tane gün kurusu yiyeceğiiim.

Türk kahvesini önceden her gün içiyordum, şimdi hiç sevmiyorum niyeyse 🥲
Bende türk kahvesi severim orta şekerli arada içsem bişi olur mu ?

Sabahları aç karınla tarçınlı türk kahvesi denediniz mi?

Bende türk kahvesi severim orta şekerli arada içsem bişi olur mu ?

Sabahları aç karınla tarçınlı türk kahvesi denediniz mi?
Benim listemde 6 gün 1 tane şekersiz 1 gün de orta şekerli olarak var, bence arada bi içmende sakınca yoktur.

Yok denemedim, sabahları direkt espresso içiyorum ben 🥲

11 MAYIS
SABAH
Yarım omlet
Yarım domates
Yarım salatslık
Haslanmış sosis salçalı
2 büyük dilim peynir
8-10 yeşil zeytin
Yarım simit
ARA
Türk kahvesi
ÖĞLE
yfmekler setten ne yicemi bilmiyorum henüz😥
ARA
bol erik
Bitki çayı
AKŞAM
uine settrn salata alırım 18 den sonra sadece ayran içerim yada yoğurt yerim
Bardak sularla 10-12 bardak su tüketiyorum Chocolita Chocolita

11 MAYIS
SABAH
Yarım omlet
Yarım domates
Yarım salatslık
Haslanmış sosis salçalı
2 büyük dilim peynir
8-10 yeşil zeytin
Yarım simit
ARA
Türk kahvesi
ÖĞLE
yfmekler setten ne yicemi bilmiyorum henüz😥
ARA
bol erik
Bitki çayı
AKŞAM
uine settrn salata alırım 18 den sonra sadece ayran içerim yada yoğurt yerim
Bardak sularla 10-12 bardak su tüketiyorum Chocolita Chocolita
Çok iyi afiyet olsun ❤️ benimde suya dikkat etmem lazım şu sıralar suyu bosladim sanki

IMG_20230511_113226.jpg

Ben 1 gün az su içsem böyle oluyorum 🥲

Yok düşmedim çünkü su içmediğim zamanlar oluyor, ertesi gün suyu her zamanki gibi içersem düzeliyor :KK43:
Kıyamamam ama ya 😬 Düzenli su içme konusunda tetikliyordur ama normal bir durum da değil ya orange. Bir baktır istersen belki de geçici bir durumdur hiç olmazsa bakılır açıklamasını yapar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X