- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Ben amasyalıyım eşim Erzurum ortak nokta İstanbul hala burdan devamBen İstanbuldan sonra her yeri seviyorum ya, yine de uzun süre yaşama konusunda kafa karışıklığım var
Hangi setlere gidiyorusunuzBenim oyuncu hazırlıkları başladı menümke gelicem bir ara kızlar
Ben İstanbul'da hayatta yaşayamam ya bu saatten sonra. Annem İstanbul'da çoğu zaman o geliyor ama bazen ben gidiyorum, nefes alamıyorum. Yaşamak hele aman aman benden uzakBen amasyalıyım eşim Erzurum ortak nokta İstanbul hala burdan devambazen kızınca topla eşyaları Erzurum'a gidelim komple diyo kendi ailesi orada benimki burda 1 minibüs gitmek
Ben İstanbul dışı yaşayamam sanırım bazen gerçekten taşınmaktan korkmuyor değilimBen İstanbul'da hayatta yaşayamam ya bu saatten sonra. Annem İstanbul'da çoğu zaman o geliyor ama bazen ben gidiyorum, nefes alamıyorum. Yaşamak hele aman aman benden uzak
Eşimin abisi Erzurum'da görev yapıyor geçen ziyarete gittik de orada da yaşayamam sanırım, insanları azıcık garip geldi bana Allah affetsin
Bende türk kahvesi severim orta şekerli arada içsem bişi olur mu ?Kahvaltıda 1 porsiyon menemen, 2 dilim çok tahıllı ekmek yedim, 1 tane de çay içtim.
Birazdan türk kahvesi ile 2 tane gün kurusu yiyeceğiiim.
Türk kahvesini önceden her gün içiyordum, şimdi hiç sevmiyorum niyeyse
Şuan ay yapımdayım bizim içerde dizisini araplara çekiyoruzHangi setlere gidiyorusunuz
Benim listemde 6 gün 1 tane şekersiz 1 gün de orta şekerli olarak var, bence arada bi içmende sakınca yoktur.Bende türk kahvesi severim orta şekerli arada içsem bişi olur mu ?
Sabahları aç karınla tarçınlı türk kahvesi denediniz mi?
Çok iyi afiyet olsun11 MAYIS
SABAH
Yarım omlet
Yarım domates
Yarım salatslık
Haslanmış sosis salçalı
2 büyük dilim peynir
8-10 yeşil zeytin
Yarım simit
ARA
Türk kahvesi
ÖĞLE
yfmekler setten ne yicemi bilmiyorum henüz
ARA
bol erik
Bitki çayı
AKŞAM
uine settrn salata alırım 18 den sonra sadece ayran içerim yada yoğurt yerim
Bardak sularla 10-12 bardak su tüketiyorumChocolita
Yaa niye böyle oluyor ki. Gerçekten sudan mi ya
Sivilce ilacı kullandım ben 7 ay, ondan sonra suyu az içsem çat diye dudağım böyle oluyorYaa niye böyle oluyor ki. Gerçekten sudan mi ya
Hiç peşine düştün mü bunun. Belki alerjiktir ya da başka bir durum vardır. Suysa niye böyle etki yapsın meselaSivilce ilacı kullandım ben 7 ay, ondan sonra suyu az içsem çat diye dudağım böyle oluyor
Yok düşmedim çünkü su içmediğim zamanlar oluyor, ertesi gün suyu her zamanki gibi içersem düzeliyorHiç peşine düştün mü bunun. Belki alerjiktir ya da başka bir durum vardır. Suysa niye böyle etki yapsın mesela
Kıyamamam ama yaYok düşmedim çünkü su içmediğim zamanlar oluyor, ertesi gün suyu her zamanki gibi içersem düzeliyor
Yaa canım ne güzel olurdu makyaj yapardım sana
Bende çok xorluyorum benim için zor oluyo çünkü sette wc sıkıntı her dk tuvalete gidemiyosun ozsmanda noluyo az su içiyorsun doğal olarakÇok iyi afiyet olsunbenimde suya dikkat etmem lazım şu sıralar suyu bosladim sanki