Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben İstanbuldan sonra her yeri seviyorum ya, yine de uzun süre yaşama konusunda kafa karışıklığım var
Ben amasyalıyım eşim Erzurum ortak nokta İstanbul hala burdan devam bazen kızınca topla eşyaları Erzurum'a gidelim komple diyo kendi ailesi orada benimki burda 1 minibüs gitmek

Ben amasyalıyım eşim Erzurum ortak nokta İstanbul hala burdan devam bazen kızınca topla eşyaları Erzurum'a gidelim komple diyo kendi ailesi orada benimki burda 1 minibüs gitmek
Ben İstanbul'da hayatta yaşayamam ya bu saatten sonra. Annem İstanbul'da çoğu zaman o geliyor ama bazen ben gidiyorum, nefes alamıyorum. Yaşamak hele aman aman benden uzak

Eşimin abisi Erzurum'da görev yapıyor geçen ziyarete gittik de orada da yaşayamam sanırım, insanları azıcık garip geldi bana Allah affetsin

Ben İstanbul dışı yaşayamam sanırım bazen gerçekten taşınmaktan korkmuyor değilim kendi memleketim de bile 1 ay sözde tatil adı altında zor kaldım kezaa Erzurum'da öyle çok yabancı kalıyor

Bende türk kahvesi severim orta şekerli arada içsem bişi olur mu ?

Sabahları aç karınla tarçınlı türk kahvesi denediniz mi?

Bende türk kahvesi severim orta şekerli arada içsem bişi olur mu ?

Sabahları aç karınla tarçınlı türk kahvesi denediniz mi?
Benim listemde 6 gün 1 tane şekersiz 1 gün de orta şekerli olarak var, bence arada bi içmende sakınca yoktur.

Yok denemedim, sabahları direkt espresso içiyorum ben

11 MAYIS
SABAH
Yarım omlet
Yarım domates
Yarım salatslık
Haslanmış sosis salçalı
2 büyük dilim peynir
8-10 yeşil zeytin
Yarım simit
ARA
Türk kahvesi
ÖĞLE
yfmekler setten ne yicemi bilmiyorum henüz
ARA
bol erik
Bitki çayı
AKŞAM
uine settrn salata alırım 18 den sonra sadece ayran içerim yada yoğurt yerim
Bardak sularla 10-12 bardak su tüketiyorum Chocolita

Çok iyi afiyet olsun benimde suya dikkat etmem lazım şu sıralar suyu bosladim sanki

Yok düşmedim çünkü su içmediğim zamanlar oluyor, ertesi gün suyu her zamanki gibi içersem düzeliyor
Kıyamamam ama ya Düzenli su içme konusunda tetikliyordur ama normal bir durum da değil ya orange. Bir baktır istersen belki de geçici bir durumdur hiç olmazsa bakılır açıklamasını yapar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…