Ohh temizlensinler karaciger akciger ne varsaFiltre kahve karaciğeri temizler mis mis
Seninkisi bildiğin sarı olmuş baya doldurmussun içene herşeyi
Camdan vazgeçmem ben yaaa ne olursa olsun 1 lt içtiğim suluk bile camsen yine kavanoza koymussin ben direk pet siselere yaptim
15 dakika beklettim yeşil çay 2sallama koydumSeninkisi bildiğin sarı olmuş baya doldurmussun içene herşeyi
Benim sadece yumurta ve peynir yediğim hünler oluyo o zaman 5 yumurta yiyorumben ekmegi az yemek icin her gun 2 yumurta yiyorum cemoos
Bibi tarif atmıştı aynısını yaptım rengi tam o şekil oldu zaten15 dakika beklettim yeşil çay 2sallama koydum
Ben cam şişe koruyamıyorum deli deli hareketlerim var çalışırken çok acele ediyorum ondan plastik kullanıyorumCamdan vazgeçmem ben yaaa ne olursa olsun 1 lt içtiğim suluk bile cam
Bende evdeyim diye bakmaBen cam şişe koruyamıyorum deli deli hareketlerim var çalışırken çok acele ediyorum ondan plastik kullanıyorum
Bunu gece yatmadan tüketmek gerek dimiKızlar yağ yakan bi yoğurt kürüm var, 1 kase yoğurt 1 tatlı kaşığı pul biber yarım limon suyu tavsiye ediyorum
Neyseki yalnız değilimBende evdeyim diye bakmadiğer türlü hergün şişe almak zorunda kalırım
Evet dehşet işe yarıyoBunu gece yatmadan tüketmek gerek dimi
Bunu da deneyeceğim ulanEvet dehşet işe yarıyo
Lolorosso, endivyen, palamut, polorosso. Bunlar ne diye sorarsan bilmiyorum karışık salatalardan alıyorum bazen onun içinde varNeler var salatanın içinde
Benim liste diyor ki 150 Gr ton balığı. 1 küçük ton balığının suyu süzülmüş hali 52 Gr. 3 tane ton balığını nasıl yiyeyim diye saydırıp 2 tane koydumbende mi yapsam ki 1 paket ton var elimde ama mağrulum yok
Tarif nerede ya ben de yapayımBibi tarif atmıştı aynısını yaptım rengi tam o şekil oldu zatenaç mı tüketiyorsun tok mu bunu günlük bitip taze olarak yapıp tükeceğiz dimi
Bunu da deneyeceğim ulangelecekse bundan gelsin
Bi an dedim noluyoLolorosso, endivyen, palamut, polorosso. Bunlar ne diye sorarsan bilmiyorum karışık salatalardan alıyorum bazen onun içinde varbir de ton balığı
Benim liste diyor ki 150 Gr ton balığı. 1 küçük ton balığının suyu süzülmüş hali 52 Gr. 3 tane ton balığını nasıl yiyeyim diye saydırıp 2 tane koydum
Tarif nerede ya ben de yapayım