Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sabah kalkınca acıkmak aslında çok iyimiş canım kortizon yükseliyormuş mesela ben sabah hiç acıkmam ama akşam çok kötü oluyorum insülin direnci yüzünden miş.
Ayrıca acıkmadan kahvaltı yapmak kortizolun yükselmesini engelliyor.
Sabah kalkamiyorum ama uyanınca hep açım 🤭
İyi biseyse ne güzel iyice acıkınca yemek yiyorum.

Kızlar size Bi şey danışacağım kahvaltı yapalı 45 dk 1 saat falan oluyor eşim işe gittiği için bebem de sabahın köründe kalktığı için erkenden yapıyorum aslında Bi yandan güzel ama şuan oğlum ilk uykusuna yattı ve bende uyumak istiyorum çok uykum geliyor yoksa gün içinde yani kahvaltıyı yapıyorum sofrayı kaldırıp 1 saat uyuyoruz oğlumla ama yiyip yatmış oluyorum içime sinmiyor kahvaltı yapmasam sabah uyuyup uyanınca yapayım desem aşırı acıkıyorum uyuyamıyorum açlıktan malum zaten geceden boş mide ile uyuyoruz 😂 önerisi olan var mı nasıl çözüm bulayım buna ben
Canım ben iki ögün + ara tarzında beslenmeyi seviyorum ama şimdi Bebegin var belki uykusuz kalıyorsun kendini iyice gözlemle yanlış yemektense buzluguna haşlanmış mercimek, nohut salata yapıp yersin olmazmı

Kızlar size Bi şey danışacağım kahvaltı yapalı 45 dk 1 saat falan oluyor eşim işe gittiği için bebem de sabahın köründe kalktığı için erkenden yapıyorum aslında Bi yandan güzel ama şuan oğlum ilk uykusuna yattı ve bende uyumak istiyorum çok uykum geliyor yoksa gün içinde yani kahvaltıyı yapıyorum sofrayı kaldırıp 1 saat uyuyoruz oğlumla ama yiyip yatmış oluyorum içime sinmiyor kahvaltı yapmasam sabah uyuyup uyanınca yapayım desem aşırı acıkıyorum uyuyamıyorum açlıktan malum zaten geceden boş mide ile uyuyoruz 😂 önerisi olan var mı nasıl çözüm bulayım buna ben
Bende yemekten sonra uyuyorum.
Akşam yemehinden sonra koltukta sızıp kaldığım da oluyor öğle de uyuduğum oluyor
Yemek yedikten sonra yatmak bence çok etkiliyor ama buna çözümüm yok
Bu ara uyumamaya çalışıyorum ama alışkanlık da yapıyor bu yemek sonrası uyku.

Hastalık atlattın hizu bence doymaman normal.
Birde sürekli hareket halindesin ben evde yatıyorum yine açım yine açım 😂
Ya bilmiyorum ama dün çok anormaldi. Yeni yemek yemiştim, eve geldim ona buna saldırıyorum hiç hoş olmadı 🥺 ama midem küçülmüş, çabuk doyuyorum ona sevindim.🤭
Biyoloji hocası var sevdiğim. Sürekli kistirip kistirip soru soruyorum ne daha faydalı neyi nasıl yiyelim 😅😅 mesela sürekli kepek ekmeği yemek demir emilimine zararlıymış. Ara öğünde yediğim diyet bisküvi ekmekten daha iyiymiş, tok tutmaya da yardımcıymış ki ben de hissediyorum. Falan filan.

Günaydınnnnn kızlar 😘😘😘😘
Ayyy öğlene kadar uyuyorum hâlâ uykum var.
Ama nasıl açım anlatamam 😂
Bugün değişiklik yapıp azıcık menemen yapmak istiyorum tek yumurtayla
Yaninda 2 dilim t.b ekmeği
Domates salatalık
Biraz peynir ve siyah çay

Akşam yemeğine
Karnıyarık ve pilav düşünüyorum
Az az yerim zaten de biraz ağır gibi duruyor 🤭
ben ekmegi az yemek icin her gun 2 yumurta yiyorum cemoos

Guzel güzel ye ben çok sevmiyorum yumurta ama diyete başladığımdan beri bir tane yiyorum.
bizim bazen bir kahvaltida 7-8 yumurta yenir 🥲 kimi omlet olarak kimi tavada sarisini patlatmadan bazrn de salcali istiyorlar

tarif cesidi arttikca daha cok psiiyor tabi

bizim bazen bir kahvaltida 7-8 yumurta yenir 🥲 kimi omlet olarak kimi tavada sarisini patlatmadan bazrn de salcali istiyorlar

tarif cesidi arttikca daha cok psiiyor tabi
Maşallah miniğim ya ne güzel ben severim çeşit olan kahvaltı sofrasını 😍

Şekerli içeceksen hiç içme canım ekstra şeker en kotüsü yanına bi minik çiko yemek daha iyi yani
Tarçınlı içiyorum şuan şeker atmayacağım artık kahveye 🤭 tasi değişik ama olsun başarmam gereken konular var 🙈

Eklentiler

• Snapchat-776732717.jpg
    Snapchat-776732717.jpg
    89,3 KB · Görüntüleme: 31
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X