- 25 Temmuz 2013
- 12.810
- 52.454
Ben asla yanlış anlamam.Bakalim anlarız canım. Ya ben aktif olamadım hiç bugün. Bazen isim olursa giremiyorum ama eğer etiket yapan varsa kilosu eksiye düşmüşse mesaji çok geride kalmadan alıntılayip listeye ekliyorum hemen karışmasın diye. Fırsat bulunca geriye tekrar dönüyorum ama mesajları okuyorum. Yanlış anlamayın sakın beni
Genç değilim ama var çevremde daha az bile kilosu olanlar çok hoş görünüyorlarBu boya hedefin 58 miyaşın genç heralde
Tamamdir. Yazmış olayım, listeye girmek isteyenler beni etiket yapmayı unutmasın arkadaşlar alıntılar arada kaynayabiliyor. Etiketlere listeyle alakalı olduğu için muhakkak bakıp güncelliyorumEvet ben bugün yazmıştım bilgilerimi yine yazayım:
Boy:1,73 Kg:83,2 İlk hedefim:79 Asıl hedefim:58
Ayy bende seni çok seviyorumBen asla yanlış anlamam.
Seni sevmesem yanlış anlarım ama ne yapalım ki seviyorum.
Hoş buldumPazartesi günü bütün haftayi geride bıraktığı için demiştim ama çoğunluğa uyarım
Bende dikiş yeteneği hiç yok migim senin elinde değerlenir onlareline sağlık canım
Ekledim
Ağzını yüzünü yedirtme bana
Hos geldinListeye ekleyeyim mi
Benimde olmuyorHoş buldumevet listeye ekle, ama her gün aktif olamayabilirim. Bazen girecek vaktim olmuyor siteye
Valla ben 1.68 boya 68 kiloyla baya zayıf oluyorumda 58 bana çok az geldiGenç değilim ama var çevremde daha az bile kilosu olanlar çok hoş görünüyorlar
Zaten hayalim o yoksa en son kaç yaşında 58tim onu bile hatırlamıyorum . Bende muhtemelen 60lqra düşersem yeniden değerlendiririm hedef kilomu =) Ama 50li kilolardan olmak isterdim =)Valla ben 1.68 boya 68 kiloyla baya zayıf oluyorumda 58 bana çok az geldi
Sen hiç tartıldın mı bibi şu an ne durumdasinValla ben 1.68 boya 68 kiloyla baya zayıf oluyorumda 58 bana çok az geldi
Yarın sabah tartılcam canım ama bi değişiklik yok ha vucudum inceldi birseyler oldu farkediyorum ama daha kiloya yansımiyor 78 dir heralde halaSen hiç tartıldın mı bibi şu an ne durumdasin
Anladım canim. Yağ oranın azdır sadece kasla 70 kilosundur mesela öyle bir şey de olabilir sende. Yağ kas oraninla alâkalıYarın sabah tartılcam canım ama bi değişiklik yok ha vucudum inceldi birseyler oldu farkediyorum ama daha kiloya yansımiyor 78 dir heralde hala
Güzel olmuş canım ellerine sağlıkEki Görüntüle 3244850
Merhaba bugün1 liraya aldığım üzerindeki parçayı ektim elbiseyi elbise sade düzdü
Abiye şekli elbise yaptım
Nasıl olmuş beğendiniz mi:)
1 kere yaptım ama 2 gün yerimden kalkamadım 15 i geçemedim ben dahaYarım saatlik Leslie açtım 7 dakikada pert oldumyarın 15 dakikayla başlayayım madem
Ellerine sağlık güzel olmuş değişik hava katmışEki Görüntüle 3244850
Merhaba bugün1 liraya aldığım üzerindeki parçayı ektim elbiseyi elbise sade düzdü
Abiye şekli elbise yaptım
Nasıl olmuş beğendiniz mi:)
Aha kruvasan geldiKahvaltı
1 adet haşlanmış yumurta
2 tane yeşil zeytin
2 tane siyah zeytin
3 tane salatalık (minik minikti)
1 dilim ekmek
Akşam
1 yk et yahni
2 yk yoğurt
2 dilim ekmek
İkindi gibi çok acıktım tansiyonum düştü 1 tane kruvasan yedim
Bugün çok fena bi gündü yaa benim kız o kadar mızmızdı ki anlatamam beynim yoruldu hastalık bi yandan açlık bi yandan
Boy kilo hedef bilgileri giriliyor. Her pazartesi sabahı tartı günü olarak belirledik. Tartıldıkca değişim olursa kilodan düşüyorum. Bildirim zorunluluğun yok ama. Düştükçe ekleyebilirim. Dersen ki ben bu hafta tartilmadim sorun yok yaniBende listeye girmek istiyorum canım listede ne oluyor tam olarakChocolita