Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boy kilo hedef bilgileri giriliyor. Her pazartesi sabahı tartı günü olarak belirledik. Tartıldıkca değişim olursa kilodan düşüyorum. Bildirim zorunluluğun yok ama. Düştükçe ekleyebilirim. Dersen ki ben bu hafta tartilmadim sorun yok yani
Heh tamamdır 2 haftada 1 tartılmayı düşünüyorum

Boy kilo hedef bilgileri giriliyor. Her pazartesi sabahı tartı günü olarak belirledik. Tartıldıkca değişim olursa kilodan düşüyorum. Bildirim zorunluluğun yok ama. Düştükçe ekleyebilirim. Dersen ki ben bu hafta tartilmadim sorun yok yani
Ama işte her hafta tartilmak kamçılıyor insanı iyi oluyor. 1 haftadan önce tartilmak tehlikeli ve yasaktır ☠️ Motive öldürücü etkisi yüzünden bunu yapmıyoruz. En büyük kural bu

Aha kruvasan geldi 😂 listeye bakınca kruvasan ben ne alaka diyor. Olsun ama keşke sporla falan yaksan onu. Hiç olmamış sayma şansın var kullan bence 😋
Ay bak 🥐 yazacaktım unuttum 😂😂

Valla yeyince de ağzımda büyüdü o an yemek zorundaydım kız mahvetti beni bi elim ayağım titredi 😂😂

Ay dur ne yapam da yaksam onu leslie yapmaya çalışıyım 1 saat sonra 🤭 bugün sadece kruvasanla kalsam iyi 🙊

Kızlar yeni diyestisyen listem geldi
Bakmak kendine göre ayarlamak isteyen alsın.
İnşallah faydası olur birde özellikle metabolizma hızlandıran suyu iç dedi çok önemli dedi.
Bişey bulamiyorsan tarçın zencefil at suyuna dinlendir dedi.
Iron Butterfly Iron Butterfly bı bak canim
IMG-20230508-WA0001~2.jpg

IMG-20230508-WA0002~2.jpg

Bu kalori çok az yavrum yas ve kiloya göre diyet listelerinde alınması gereken kaloriler var şok diyet mi yapıyorsun
Napim herşeyi yazıyorum öğle yemeği yok bende sadece bu kadar geliyo 😬
Bugün biraz fazla yedim ama kalorisi düşük yiyorum genelde birde ekmek günlük 2 dilim.
Çayı bile yazıyorum valla kalori olsun diye

Helloww
8 mayıs menümü yazayım bende
Sabah 1 haşlanmış yumurta domates salatalık biber 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 6 siyah zeytin
Ara 1 fincan yeşil çay 2 hurma
Öğle cacık içine 2 yk yulaf
Ara 10 fındık 10 badem
Akşam 3 sebzeli köfte salata 3 yk yoğurt
Ara 2 yk yoğurt

11k adım + 1 saat spor seansım vardı bugün çokkk yorgunum

Helloww
8 mayıs menümü yazayım bende
Sabah 1 haşlanmış yumurta domates salatalık biber 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 6 siyah zeytin
Ara 1 fincan yeşil çay 2 hurma
Öğle cacık içine 2 yk yulaf
Ara 10 fındık 10 badem
Akşam 3 sebzeli köfte salata 3 yk yoğurt
Ara 2 yk yoğurt

11k adım + 1 saat spor seansım vardı bugün çokkk yorgunum
Çok güzel masallah 😍
Benden domatesi çıkarttı diyetisyen birde ekmeği arttırmış yemem dedim 🤭
Az yukarıda bak lady listeyi attım ne düşünüyorsun 😂

Napim herşeyi yazıyorum öğle yemeği yok bende sadece bu kadar geliyo 😬
Bugün biraz fazla yedim ama kalorisi düşük yiyorum genelde birde ekmek günlük 2 dilim.
Çayı bile yazıyorum valla kalori olsun diye
Az yemek demek kilo vericez anlamina da gelmiyor canım vucut kendini kapatiyor bu seferde 😪 benimde pilav tavuk acayip sisirdi galiba meyvelerfen yiyemicem çayimi icebilseydim 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X