Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaa iyi senin vermen gereken kilo azmis
İnşallah hep beraber bol bol eksi görürüz.
inşallah Evet az ama etim çok yumuşak ve olduğumdan daha daha fazla görünüyorum bence bu sebepten. Bir de benim basen belam var. Kalcam ve basenlerim fazla kilolu

Ben ara öğünde yedim bir elma
Bir eriğin bile kalorisine bakıp yiyorum artık ya
Ben bi dönem sivilce ilacı kullandım, o dönemde de biraz düzenli beslenmek istemiştim. 1 eriğin kalorisini bile hesaplardım ben de ama sonra baktım 1 paket olmasa da 1 porsiyon (yarım kase kadar) cipse yerim kalıyordu. 1 kutu pringlesı 1 haftada yiyordum mesela Çok faydasını gördüm

Bende kalori hesabıyla gidiyorum eksik kaloride oluyor ama doldurmaya çalışmıyorum
Kaçamak yapmak istemiyorum açıkçası daha sağlam olsun diye
Diyet listesine uyup biraz sporla desteklersek olur bu iş

Bende kalori hesabıyla gidiyorum eksik kaloride oluyor ama doldurmaya çalışmıyorum
Kaçamak yapmak istemiyorum açıkçası daha sağlam olsun diye
Diyet listesine uyup biraz sporla desteklersek olur bu iş
O zaman kilo verme amacım yoktu ya oturup 3 paket cips yemeyeyim diye başlamıştım, şimdi doldurmam hadi bakalım İnşallah

tartı günü Cumartesi olsa ne güzel olur.
Çalışanlar için en iyi ideal...
Pazartesi günü bütün haftayi geride bıraktığı için demiştim ama çoğunluğa uyarım
Bende dikiş yeteneği hiç yok migim senin elinde değerlenir onlar eline sağlık canım
kuşum beni de ekler misin, 1.60 boy , 69 kg , ilk hedef 59
Ekledim
Bu kiz beni ciddiye almiyor galiba
Ağzını yüzünü yedirtme bana
Merhaba herkese
Boy:158
Kg:70
İlk hedefim 65

Bugün 1 km yürüdüm bence az biraz umarım yarın artiririm
Hos geldin Listeye ekleyeyim mi

Son düzenleme:
Ben aldım sanıyorum ama, belki de tartı bozuktur. Önümüzdeki hafta anlarız.
Bakalim anlarız canım. Ya ben aktif olamadım hiç bugün. Bazen isim olursa giremiyorum ama eğer etiket yapan varsa kilosu eksiye düşmüşse mesaji çok geride kalmadan alıntılayip listeye ekliyorum hemen karışmasın diye. Fırsat bulunca geriye tekrar dönüyorum ama mesajları okuyorum. Yanlış anlamayın sakın beni

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…