1 kilo vermişsin canım çok guzelEczane tartisinda 57 çıktım. İbreli bir tartı olduğu için kusurati bilmiyorum.Chocolita
Süper cemosum ekledim listeyeGünaydın kızlar tartıldım geldim
Foto çekemedim ya herkes çekmiş durun uygulamadan SS alıp atayım
Chocolita canım yeni kilom 61.60 yine kusiratli ya Eki Görüntüle 3244558
Ekledim listeye canım -1 gayet güzelChocolita 79.05 olmuşum chocom etiketlemeyi unuttum seni
kuşum beni de ekler misin, 1.60 boy , 69 kg , ilk hedef 59Yaa super o zamanama önceliğin her zaman sağlıklı yaşamak olsun. Bu zaten ideal kilonu getirecek sana
Bu kiz beni ciddiye almiyor galibaSüper cemosum ekledim listeye
Hoşgeldin hadi bakalım başlayalım yağ yakmayaBen de geldimCemoos
Boşver çikoyu bibi ben seni ciddiye alırımBu kiz beni ciddiye almiyor galiba
Doğru gelmişsin hoşgeldin
Yaaa arkadaşım şimdi baktım da en çok kilo veren sensin nasıl 2 gün çöpKızlar benim dün akşam ve bugün çöp inşaattan ancak kurtulabildim maalesef yarın detoks ile tekrar başlıyorum bu iki günü talafi etmek için yarın markette ananas bulabilirsem ananas detoksuna bulamazsam kabak detoksuna giriyorum
Yaaa iyi senin vermen gereken kilo azmisMerhaba herkese
Boy:158
Kg:70
İlk hedefim 65
Bugün 1 km yürüdüm bence az biraz umarım yarın artiririm
Sırt çantamda da saymıyor diye bende artık cebime koyuyorum telefonuBen bugun iki Saat yurudum, Telefon bebek arabasindaydi. Aptal saglik uygulamasi adimlarimi saymamis
Ben daha başlamadım Leslie bişey yaptığım yokYarım saatlik Leslie açtım 7 dakikada pert oldumyarın 15 dakikayla başlayayım madem
Ben de yapmış sayılmam olsun 7 dakikaBen daha başlamadım Leslie bişey yaptığım yok
Yapmaya çalışırken kalori yakarız bişey olmazBen de yapmış sayılmam olsun 7 dakika