- 12 Temmuz 2022
- 23.582
- 86.053
Çok yoruldum bi elma yiyeyimYapmaya çalışırken kalori yakarız bişey olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok yoruldum bi elma yiyeyimYapmaya çalışırken kalori yakarız bişey olmaz
Bir dilim bari ye daha dur yeni başladıkÇok yoruldum bi elma yiyeyim
70 kalori yav menümde varBir dilim bari ye daha dur yeni başladık
inşallah Evet az ama etim çok yumuşak ve olduğumdan daha daha fazla görünüyorum bence bu sebepten. Bir de benim basen belam var. Kalcam ve basenlerim fazla kiloluYaaa iyi senin vermen gereken kilo azmis
İnşallah hep beraber bol bol eksi görürüz.
Sıkılasmak lazım bende yumus yumusuminşallah Evet az ama etim çok yumuşak ve olduğumdan daha daha fazla görünüyorum bence bu sebepten. Bir de benim basen belam var. Kalcam ve basenlerim fazla kilolu
Ben ara öğünde yedim bir elma70 kalori yav menümde var
Ben bi dönem sivilce ilacı kullandım, o dönemde de biraz düzenli beslenmek istemiştim. 1 eriğin kalorisini bile hesaplardım ben de ama sonra baktım 1 paket olmasa da 1 porsiyon (yarım kase kadar) cipse yerim kalıyordu. 1 kutu pringlesı 1 haftada yiyordum mesela Çok faydasını gördümBen ara öğünde yedim bir elma
Bir eriğin bile kalorisine bakıp yiyorum artık ya
Bende kalori hesabıyla gidiyorum eksik kaloride oluyor ama doldurmaya çalışmıyorumBen bi dönem sivilce ilacı kullandım, o dönemde de biraz düzenli beslenmek istemiştim. 1 eriğin kalorisini bile hesaplardım ben de ama sonra baktım 1 paket olmasa da 1 porsiyon (yarım kase kadar) cipse yerim kalıyordu. 1 kutu pringlesı 1 haftada yiyordum mesela Çok faydasını gördüm
O zaman kilo verme amacım yoktu ya oturup 3 paket cips yemeyeyim diye başlamıştım, şimdi doldurmam hadi bakalım İnşallahBende kalori hesabıyla gidiyorum eksik kaloride oluyor ama doldurmaya çalışmıyorum
Kaçamak yapmak istemiyorum açıkçası daha sağlam olsun diye
Diyet listesine uyup biraz sporla desteklersek olur bu iş
Pazartesi günü bütün haftayi geride bıraktığı için demiştim ama çoğunluğa uyarımtartı günü Cumartesi olsa ne güzel olur.
Çalışanlar için en iyi ideal...
Bende dikiş yeteneği hiç yok migim senin elinde değerlenir onlar eline sağlık canımChocolita şifonlu parça kumaşlar vardi Pazarda 1 liraydi :) buraya gel bak
hatta şal için yapacagim kumaş da buldum.
hem tokalık kumaşlar pullu da var.
mesela siyah şifon kumaş aldım tam şala göre pullu siyah da aldim ekliycem:)
simli lila aldim oda 1 liraydi ben ona yelek yapsam mı diyorum..
çok güzeller hepsi ya..
neredeyse 9-10 parça almişim.
Ekledimkuşum beni de ekler misin, 1.60 boy , 69 kg , ilk hedef 59
Ağzını yüzünü yedirtme banaBu kiz beni ciddiye almiyor galiba
Hos geldin Listeye ekleyeyim miMerhaba herkese
Boy:158
Kg:70
İlk hedefim 65
Bugün 1 km yürüdüm bence az biraz umarım yarın artiririm
Ben aldım sanıyorum ama, belki de tartı bozuktur. Önümüzdeki hafta anlarız.1 kilo vermişsin canım çok guzel
Bakalim anlarız canım. Ya ben aktif olamadım hiç bugün. Bazen isim olursa giremiyorum ama eğer etiket yapan varsa kilosu eksiye düşmüşse mesaji çok geride kalmadan alıntılayip listeye ekliyorum hemen karışmasın diye. Fırsat bulunca geriye tekrar dönüyorum ama mesajları okuyorum. Yanlış anlamayın sakın beniBen aldım sanıyorum ama, belki de tartı bozuktur. Önümüzdeki hafta anlarız.
Sağlık kokuyor beeAlisveris yapildi Eki Görüntüle 3244837
Ceren sen listede yoksun girmek ister misinAkşam yemeği ( yine diyet olmadı ama az yedim)
4 kaşık pirinç pilavı
1 ad. karnıyarık
4 gr çaklıt
Evet ben bugün yazmıştım bilgilerimi yine yazayım:Ceren sen listede yoksun girmek ister misin
Bu boya hedefin 58 mi yaşın genç heraldeEvet ben bugün yazmıştım bilgilerimi yine yazayım:
Boy:1,73 Kg:83,2 İlk hedefim:79 Asıl hedefim:58