Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaa iyi senin vermen gereken kilo azmis 🤭
İnşallah hep beraber bol bol eksi görürüz.
inşallah 🤲Evet az ama etim çok yumuşak ve olduğumdan daha daha fazla görünüyorum bence bu sebepten. Bir de benim basen belam var. Kalcam ve basenlerim fazla kilolu

Ben ara öğünde yedim bir elma 💃
Bir eriğin bile kalorisine bakıp yiyorum artık ya 😔
Ben bi dönem sivilce ilacı kullandım, o dönemde de biraz düzenli beslenmek istemiştim. 1 eriğin kalorisini bile hesaplardım ben de ama sonra baktım 1 paket olmasa da 1 porsiyon (yarım kase kadar) cipse yerim kalıyordu. 1 kutu pringlesı 1 haftada yiyordum mesela :KK70: Çok faydasını gördüm 🤩

Ben bi dönem sivilce ilacı kullandım, o dönemde de biraz düzenli beslenmek istemiştim. 1 eriğin kalorisini bile hesaplardım ben de ama sonra baktım 1 paket olmasa da 1 porsiyon (yarım kase kadar) cipse yerim kalıyordu. 1 kutu pringlesı 1 haftada yiyordum mesela :KK70: Çok faydasını gördüm 🤩
Bende kalori hesabıyla gidiyorum eksik kaloride oluyor ama doldurmaya çalışmıyorum 💃
Kaçamak yapmak istemiyorum açıkçası daha sağlam olsun diye 😂
Diyet listesine uyup biraz sporla desteklersek olur bu iş 💪

Bende kalori hesabıyla gidiyorum eksik kaloride oluyor ama doldurmaya çalışmıyorum 💃
Kaçamak yapmak istemiyorum açıkçası daha sağlam olsun diye 😂
Diyet listesine uyup biraz sporla desteklersek olur bu iş 💪
O zaman kilo verme amacım yoktu ya oturup 3 paket cips yemeyeyim diye başlamıştım, şimdi doldurmam 🥲 hadi bakalım İnşallah 🧡

tartı günü Cumartesi olsa ne güzel olur.
Çalışanlar için en iyi ideal...
Pazartesi günü bütün haftayi geride bıraktığı için demiştim ama çoğunluğa uyarım 😘
Chocolita Chocolita şifonlu parça kumaşlar vardi Pazarda 1 liraydi :) buraya gel bak
hatta şal için yapacagim kumaş da buldum.
hem tokalık kumaşlar pullu da var.
mesela siyah şifon kumaş aldım tam şala göre pullu siyah da aldim ekliycem:)
simli lila aldim oda 1 liraydi ben ona yelek yapsam mı diyorum..
çok güzeller hepsi ya..
neredeyse 9-10 parça almişim. 🙈
Bende dikiş yeteneği hiç yok migim senin elinde değerlenir onlar 🤗 eline sağlık canım
kuşum beni de ekler misin, 1.60 boy , 69 kg , ilk hedef 59
Ekledim 👍
Bu kiz beni ciddiye almiyor galiba 😒😒
Ağzını yüzünü yedirtme bana
Merhaba herkese 😊
Boy:158
Kg:70
İlk hedefim 65

Bugün 1 km yürüdüm bence az biraz umarım yarın artiririm
Hos geldin 🤗 Listeye ekleyeyim mi 😍

Son düzenleme:
Ben aldım sanıyorum ama, belki de tartı bozuktur. Önümüzdeki hafta anlarız.
Bakalim anlarız canım. Ya ben aktif olamadım hiç bugün. Bazen isim olursa giremiyorum ama eğer etiket yapan varsa kilosu eksiye düşmüşse mesaji çok geride kalmadan alıntılayip listeye ekliyorum hemen karışmasın diye. Fırsat bulunca geriye tekrar dönüyorum ama mesajları okuyorum. Yanlış anlamayın sakın beni ❤️

Son düzenleme:
Alisveris yapildi
B3710F11-B1FA-4405-B8D8-1EF8E3CB4B8A.jpeg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X