- 2 Ağustos 2013
- 34.384
- 102.853
Kesinlikle eşim çoğu zaman sadece akşam yemeği yer tek öğün ama gayette göbeği var kilosu fazla. Bir de bana diyor ben bişey yemiyorum niye zayıflamıyorum diyeAz yemek demek kilo vericez anlamina da gelmiyor canım vucut kendini kapatiyor bu seferdebenimde pilav tavuk acayip sisirdi galiba meyvelerfen yiyemicem çayimi icebilseydim
Yeme dedi ya domates yiyordum ben kahvaltıdaDomates napıyormuş yahu onu da mı yemeyek
Bilmiyorum ki online görüşüyoruz ne anlattı bişey anlamadımNeden domatesi çıkardı ki
Ama benim midem küçük aşkoYa yiyorum da resmen sisiyorum sonra zorlamiyorum.
Senin yediğin pilav tavuk da avuç içi kadardır
Ben hep diyorum 120 kiloyken doğru düzgün yediğim bir öğün vardı akşam oda ama işte kilom ortadaKesinlikle eşim çoğu zaman sadece akşam yemeği yer tek öğün ama gayette göbeği var kilosu fazla. Bir de bana diyor ben bişey yemiyorum niye zayıflamıyorum diye
Kas yapıyorsun ondandırma benim midem küçük aşkoyoksa yiyecem bana kalsa duruyor yarısı ama galiba basmati iyi ya tok tutiyor nasıl gene de 2 ayı gecti spor yapiyorum kilo vermedim daha
İnş. Bende ona bir tık güveniyorum salonda vücudun nasıl değişti diyenler oluyor inş.Kas yapıyorsun ondandır
Menünü bulamadım yaaBilmiyorum ki online görüşüyoruz ne anlattı bişey anlamadım
L LADY VEGA bugün verilen listemKızlar yeni diyestisyen listem geldi
Bakmak kendine göre ayarlamak isteyen alsın.
İnşallah faydası olur birde özellikle metabolizma hızlandıran suyu iç dedi çok önemli dedi.
Bişey bulamiyorsan tarçın zencefil at suyuna dinlendir dedi.
@Iron Butterfly bı bak canim
Eki Görüntüle 3244863
Eki Görüntüle 3244865
Fark ediliyordur illaki yağ yaksan kas yapsan yeter zatenİnş. Bende ona bir tık güveniyorum salonda vücudun nasıl değişti diyenler oluyor inş.
Ya ben bu diyetisyeni çok merak ediyorum özelden adını yazar mısınız?
Yazayım bak düzenlerim buradanYa ben bu diyetisyeni çok merak ediyorum özelden adını yazar mısınız?
Ya ben bu işin okulunu okuyan bir kişi değilim vardır bir bildiği benceYazayım bak düzenlerim buradan
Elif Günel İnegöl'de kendisi.
Birde ekmeği arttırdi yine bak yemiyorum artık tamam bağımlı değilim diyorum olsun diyo
İnşallah vardır bildiğiYa ben bu işin okulunu okuyan bir kişi değilim vardır bir bildiği bence
Benim diyet anlayışıma azıcık ters kalıyor ama dediğim gibi vardır bir bildiği. Çok farklı diyet stilleri var çünküİnşallah vardır bildiği
Gerçi tüm tanıdıklarım ona gidiyor memnunlar ama ben daha yeni başladım.
Çok şok diyetler var tamam da bu baya günlük yediğimiz menülerBenim diyet anlayışıma azıcık ters kalıyor ama dediğim gibi vardır bir bildiği. Çok farklı diyet stilleri var çünkü
Az beslenmek de kilo alımına neden oluyor bu diyetisyen vücudu kıtlık moduna sokmadan metabolizmayı aktif tutuyor yani yiyerek zayıflatanlardan bu çok güzel ve sürdürülebilir aslında ona sözüm yokÇok şok diyetler var tamam da bu baya günlük yediğimiz menüler
Ben yarısını yemiyorum zaten hem yetiyor hem faydasını göreyim.
Dedim kendisine ama pek inanmadı sankiAz beslenmek de kilo alımına neden oluyor bu diyetisyen vücudu kıtlık moduna sokmadan metabolizmayı aktif tutuyor yani yiyerek zayıflatanlardan bu çok güzel ve sürdürülebilir aslında ona sözüm yok