- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
Heh tamamdır 2 haftada 1 tartılmayı düşünüyorumBoy kilo hedef bilgileri giriliyor. Her pazartesi sabahı tartı günü olarak belirledik. Tartıldıkca değişim olursa kilodan düşüyorum. Bildirim zorunluluğun yok ama. Düştükçe ekleyebilirim. Dersen ki ben bu hafta tartilmadim sorun yok yani
Ama işte her hafta tartilmak kamçılıyor insanı iyi oluyor. 1 haftadan önce tartilmak tehlikeli ve yasaktırBoy kilo hedef bilgileri giriliyor. Her pazartesi sabahı tartı günü olarak belirledik. Tartıldıkca değişim olursa kilodan düşüyorum. Bildirim zorunluluğun yok ama. Düştükçe ekleyebilirim. Dersen ki ben bu hafta tartilmadim sorun yok yani
Ay bakAha kruvasan geldilisteye bakınca kruvasan ben ne alaka diyor. Olsun ama keşke sporla falan yaksan onu. Hiç olmamış sayma şansın var kullan bence
Olur öyle de olur. Dayanabilirsen olur yani. Biz çünkü meraktan 1 haftaya zor dayaniyoruz. Dayanamayıp 4. Günde tartilan var hayirrrrr hayirrrr diye atlıyorum üstüneHeh tamamdır 2 haftada 1 tartılmayı düşünüyorum
Daha fıstık ezmezi muz cilek yemedim yerim diye ekledim gene de aldıgım kalori baya az oluyor ulan ben niye zayiflamiyom
Yaa bana boyle saygı duyacaksın de hiçbir şey söyleme sonra da kötü adam gülüşü yapEşime dedim 1.5 kilo vermişim. Ooo iyi maşallah böyle verirsen bende başlarım senin yaptığını yaparım diyobelli bi diyet listem var sanki
Bu kalori çok az yavrum yas ve kiloya göre diyet listelerinde alınması gereken kaloriler var şok diyet mi yapıyorsun
Napim herşeyi yazıyorum öğle yemeği yok bende sadece bu kadar geliyoBu kalori çok az yavrum yas ve kiloya göre diyet listelerinde alınması gereken kaloriler var şok diyet mi yapıyorsun
Çok güzel masallahHelloww
8 mayıs menümü yazayım bende
Sabah 1 haşlanmış yumurta domates salatalık biber 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 6 siyah zeytin
Ara 1 fincan yeşil çay 2 hurma
Öğle cacık içine 2 yk yulaf
Ara 10 fındık 10 badem
Akşam 3 sebzeli köfte salata 3 yk yoğurt
Ara 2 yk yoğurt
11k adım + 1 saat spor seansım vardı bugün çokkk yorgunum
Az yemek demek kilo vericez anlamina da gelmiyor canım vucut kendini kapatiyor bu seferdeNapim herşeyi yazıyorum öğle yemeği yok bende sadece bu kadar geliyo
Bugün biraz fazla yedim ama kalorisi düşük yiyorum genelde birde ekmek günlük 2 dilim.
Çayı bile yazıyorum valla kalori olsun diye
Sen diyetisyenin ne diyorsa yap yanlış yapiyorsun sana çok gelebilir ama kilo verirsin o şekildeÇok güzel masallah
Benden domatesi çıkarttı diyetisyen birde ekmeği arttırmış yemem dedim
Az yukarıda bak lady listeyi attım ne düşünüyorsun
Domates napıyormuş yahu onu da mı yemeyekÇok güzel masallah
Neden domatesi çıkardı kiÇok güzel masallah
Ya yiyorum da resmen sisiyorum sonra zorlamiyorum.Az yemek demek kilo vericez anlamina da gelmiyor canım vucut kendini kapatiyor bu seferdebenimde pilav tavuk acayip sisirdi galiba meyvelerfen yiyemicem çayimi icebilseydim