Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Heh tamamdır 2 haftada 1 tartılmayı düşünüyorum

Ama işte her hafta tartilmak kamçılıyor insanı iyi oluyor. 1 haftadan önce tartilmak tehlikeli ve yasaktır Motive öldürücü etkisi yüzünden bunu yapmıyoruz. En büyük kural bu

Aha kruvasan geldi listeye bakınca kruvasan ben ne alaka diyor. Olsun ama keşke sporla falan yaksan onu. Hiç olmamış sayma şansın var kullan bence
Ay bak yazacaktım unuttum

Valla yeyince de ağzımda büyüdü o an yemek zorundaydım kız mahvetti beni bi elim ayağım titredi

Ay dur ne yapam da yaksam onu leslie yapmaya çalışıyım 1 saat sonra bugün sadece kruvasanla kalsam iyi

Bu kalori çok az yavrum yas ve kiloya göre diyet listelerinde alınması gereken kaloriler var şok diyet mi yapıyorsun
Napim herşeyi yazıyorum öğle yemeği yok bende sadece bu kadar geliyo
Bugün biraz fazla yedim ama kalorisi düşük yiyorum genelde birde ekmek günlük 2 dilim.
Çayı bile yazıyorum valla kalori olsun diye

Helloww
8 mayıs menümü yazayım bende
Sabah 1 haşlanmış yumurta domates salatalık biber 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 6 siyah zeytin
Ara 1 fincan yeşil çay 2 hurma
Öğle cacık içine 2 yk yulaf
Ara 10 fındık 10 badem
Akşam 3 sebzeli köfte salata 3 yk yoğurt
Ara 2 yk yoğurt

11k adım + 1 saat spor seansım vardı bugün çokkk yorgunum

Çok güzel masallah
Benden domatesi çıkarttı diyetisyen birde ekmeği arttırmış yemem dedim
Az yukarıda bak lady listeyi attım ne düşünüyorsun

Napim herşeyi yazıyorum öğle yemeği yok bende sadece bu kadar geliyo
Bugün biraz fazla yedim ama kalorisi düşük yiyorum genelde birde ekmek günlük 2 dilim.
Çayı bile yazıyorum valla kalori olsun diye
Az yemek demek kilo vericez anlamina da gelmiyor canım vucut kendini kapatiyor bu seferde benimde pilav tavuk acayip sisirdi galiba meyvelerfen yiyemicem çayimi icebilseydim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…