- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
kisiye ozel diyorlar ama bence bir cogu standart menu veriyorbendeki menuyu benden zayif arkadasima vermisti ..burda gordum Cemoos un da benimki ile ayni
Bekliyorum sizlerden listeBen yazayım size listeyi
malatyada misin?
Çok geçmiş olsun ya.. Siz de yakınlarınız iyidir inşallah insan ne söyleyeceğini de bilemiyor. Allah başta size sonra bizlere de yaşatmasın böyle bir şeyi inşallah
Evet Migim. Malatya kalmadı. Şehir merkezi artık dümdüz bir tarla.malatyada misin?
şeker mi ?Anlatamıyorum. Kendi kg almayınca zarar görmüyor sanıyor. Offf vallahi sinir ediyor beni. Çocuk konusu zaten sıkıntı. Sen hep evde tatlı yaparsan ben abur cubur almam diyor da zaten o da şeker. Şekeri bırakmak lazım komple yada ev yapımı ayda 1 belki bişey yapılır ama paketli gıdalar çok fena ya
Amin amin. Allah düşmanıma bile yaşatmasın böyle bir şeyi.Çok geçmiş olsun ya.. Siz de yakınlarınız iyidir inşallah insan ne söyleyeceğini de bilemiyor. Allah başta size sonra bizlere de yaşatmasın böyle bir şeyi inşallah
dava açmalisin bence orta hasarlı olup nasıl iyileştirme veriyolar ki?Evet Migim. Malatya kalmadı. Şehir merkezi artık dümdüz bir tarla.
Evim orta hasarliydi. Burada orta hasarlilari da yıkma kararı almışlardı binalar aşırı hasar gördüğü için. Ama sonra ağır ve orta hasarlilara tekrar bakilacak ve durumları iyilestirilecek, hepsi yikilmayacak dendi. Şimdi tekrar bakıyorlar. Evimi kuvvetle muhtemel hafif hasara çevirecekler. Öyle olursa gidip oturacağım mecburen çünkü burada tokiler dışında sağlam bina kalmadı pek. Son hasar tespitinden sonra da hafif hasarlilara güvenip kiralayamam, en azından ben evimdeki hasarı biliyorum.
Allah sonumuzu hayır etsin artık.
Bende =D şekerden midem bulansın diye yapmadığım kalmadı ama yok işe yaramıyorşeker mi ?
that sugar filmi izlemişim..
kaç kere izledim bilmiyorum
kafama bi türlü sokamiyorum
Offffff Allah sabır versin ailesine de sizlerede son olsun bu inşallah. İnsan her şeyden soğuyor işte ama hayatta devam ediyor. Saçma olacak ama bu diyet sağlıklı beslenme vs. insanın kendini iyi hissetmesini sağlıyor. Psikolojisi daha güçlü ve pozitif oluyor. Yürüyüş yapmaya çalışacağım dediniz sanki öyle bir imkan varsa çok iyi gelir size.Amin amin. Allah düşmanıma bile yaşatmasın böyle bir şeyi.
Çekirdek ailem iyi. Kuzenim, eşi ve üç çocuğunu kaybettik.
Benim dava açmamla olacak iş değil ki, insanlar kafayı yemiş, binadaki daire sahipleri de az hasarlı versinler yıkmasınlar diye uğraşıyor. Deprem bolgesindekilerin çoğu böyle. Ağır hasar alan evini hafif hasara çevirmeye çalışanlarla dolu. Nasıl bir kafa yapısı bilmiyorum.dava açmalisin bence orta hasarlı olup nasıl iyileştirme veriyolar ki?
o ev güvenli degil ki nasıl oturulabilir
Allah razı olsun. Yaşananları silebilsek keşke ama işte mümkün değil. Hayat devam etmek zorunda. Bir şekilde hayata katılacağız. Yürüyüş yapabiliyorum evet, iyi de geliyor, şimdi burası da şehirden uzakta enkaz tozu yok, temiz hava mis gibi çok daha iyi olacak.Offffff Allah sabır versin ailesine de sizlerede son olsun bu inşallah. İnsan her şeyden soğuyor işte ama hayatta devam ediyor. Saçma olacak ama bu diyet sağlıklı beslenme vs. insanın kendini iyi hissetmesini sağlıyor. Psikolojisi daha güçlü ve pozitif oluyor. Yürüyüş yapmaya çalışacağım dediniz sanki öyle bir imkan varsa çok iyi gelir size.
O kafa yapısı işte evlerin yıkılmasına sebep olan. Birşeyler değişir diyoruz ama değişmiyor. İnşallah ciddi yaptırımlar gelir de ondan çekinip düzgün yapılar kurulur. Yoksa vicdanen değişen bişey yok demek ki =(Benim dava açmamla olacak iş değil ki, insanlar kafayı yemiş, binadaki daire sahipleri de az hasarlı versinler yıkmasınlar diye uğraşıyor. Deprem bolgesindekilerin çoğu böyle. Ağır hasar alan evini hafif hasara çevirmeye çalışanlarla dolu. Nasıl bir kafa yapısı bilmiyorum.
Kim nasıl isterse ama nerdeyse herkes atıyor canımBu arada tartı resmini paylaşmamız gerekiyor mu?