Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
takip etmek isterseniz bu guzel hemsire 40 kilo vermis diyetisyensiz ..surekli paylasim yapiyor yediklerini zaman zaman aftr beforelarini

hirslanalim

1 hafta oldu bizde başlayalı konu az eski ama biz yeniledik

Ben ben Nutella hem önümde olur hemde gözbebeklerimde

Hepinize ilk nazar boncuğu olsun

Bence de enfes gözüküyor
ben nutella yemiyorum peripella var ama hiç yemiyorum.
kızım seviyor onu
a101 den aldığım findux fındık kremasi var sade. onu çok seviyorum:)

kimin bu senin mi?
var mi instagram senin:)
takip edeyim:)

İlk iki ayda altı kilo vermiştim, sonra işte dört kiloyu geri almışım. Sanırım yiyemediklerimi yeme evresindeyim.
Bağışıklık hepimizin düşmüştü ya herkes hızlıca zayıflamıştı. Hep beraber hasta olduk bir ara. Şu an iyiyiz, sağlıklı zayıflama zamanı.

bak iste dedigim gibi vucudunnuz bir cok seyden mahrum kaldi sen hem ye hem yuruyus yap bence

Anlatamıyorum. Kendi kg almayınca zarar görmüyor sanıyor. Offf vallahi sinir ediyor beni. Çocuk konusu zaten sıkıntı. Sen hep evde tatlı yaparsan ben abur cubur almam diyor da zaten o da şeker. Şekeri bırakmak lazım komple yada ev yapımı ayda 1 belki bişey yapılır ama paketli gıdalar çok fena ya

Bende var diyetisyen listesi ama kişiye özel oluyor ya onlar sorun olur mu acaba?

Bende var diyetisyen listesi ama kişiye özel oluyor ya onlar sorun olur mu acaba?
kisiye ozel diyorlar ama bence bir cogu standart menu veriyor bendeki menuyu benden zayif arkadasima vermisti ..burda gordum Cemoos un da benimki ile ayni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…