62 de cok degl cemooos ben 72 yim bakk tırlatcam alayiniz zayifsiniz istee62.80 den 61.60 olmuşum
Yok bebeğim 152 boya baya fazla.62 de cok degl cemooos ben 72 yim bakk tırlatcam alayiniz zayifsiniz istee
oksiş sen benden zayifsin :)62 de cok degl cemooos ben 72 yim bakk tırlatcam alayiniz zayifsiniz istee
FatSecret'tan premium üyelik denedim bu ay, orada farklı diyet tipleri var, Akdeniz diyeti, dengeli beslenme, protein bilmem neyi, aralıklı oruç vs. Örnek menü de veriyorlar böyle hoşuma gitti benim deAyyyy çok güzel hangi uygulama bu bende deneyeceğim gerçekten yoksa böyle olmayacak az yemeyi öyün atlamayı geçtim gediğimi ben bile fark etmiyorum mide o kadar büyümüş ki duramıyorum tutamıyorum kendimi
Ama yinede kiloluyum migi acil vermem laizmoksiş sen benden zayifsin :)
Ben boyu bilmiyorum pardon. Tamam o zaman zayiflayabilirsinYok bebeğim 152 boya baya fazla.
İnan göbeğim en az 6 aylık hamile gibi.
Birde bak 1 kilo ancak gidiyor benden senden fazla gidecek ama iyice sık artık kendini.
Kalori hesabı yap diyete uy zaten yürüyorsun sen bence faydasını görürsün
Birden 3 kilo gidiyomusBen boyu bilmiyorum pardon. Tamam o zaman zayiflayabilirsin
Lady cicegim bir liste yapti bana bu hafta ona uyacagim. Yuruyusde yapiyorum insallah fark eder Az incelme goruyorum ama tartida eksilme yok.
insalllh insallahBirden 3 kilo gidiyomus
valla bende versem elbise giymek istiyorum yazin..Ama yinede kiloluyum migi acil vermem laizm
Bende yaza kdae 15 kilo vermek istiyorumvalla bende versem elbise giymek istiyorum yazin..
70 e inince elbise bana tam cuk oturmuştu..
inince giycem onlari..
Evime geçince bakacağım mutlakaFatSecret'tan premium üyelik denedim bu ay, orada farklı diyet tipleri var, Akdeniz diyeti, dengeli beslenme, protein bilmem neyi, aralıklı oruç vs. Örnek menü de veriyorlar böyle hoşuma gitti benim de
vericezz kilolari..Bende yaza kdae 15 kilo vermek istiyorum
Al benden de o kadarbugün ne yemek yapsam diye düşünüyorum.
hergün bunu düşünmeyi sevmiyorum ya