- 12 Temmuz 2022
- 23.568
- 86.015
Sende mi burdasinOoh öğle yemeğimi de koydum ocağa. Gerçi peş peşe 4 toplantım var ama yemeyi başaracağım umudum varKahveyle ceviz yedim, cevizi az çuklata bandırsam mı dedim ama istemedi canım
Sen benim önlenemez artışımı görmedin zaarSende mi burdasin
Hocam butun zayiflar burda benim pskolojim bozuluyor
Ben gecen foti attiginda mikkemmel bir fizik gordum . Daha da bisi gormedimSen benim önlenemez artışımı görmedin zaar
Göbek içine çekilmiş hali o. Kandırıkladım sizi...Ben gecen foti attiginda mikkemmel bir fizik gordum . Daha da bisi gormedim
E benim icine bile cekilmiyo noolackGöbek içine çekilmiş hali o. Kandırıkladım sizi...
Canım bende 2-3 liste var geçen atmıştım ama foto bulup atarım istersen.Kızlar bana böyle bu hafta uygulayabileceğim düzenli varsa listeniz paylaşır mısınız yaaa... Diyetisyen arayışına başladım bu şekilde tutamıyorum kendimi ben daha çok suçluluk hissediyorum böyle olunca
Iron Butterfly Benim dyt kaçta kahvaltı yaptığımı, neyi sevip neyi sevmediğimi basorarak baya bana uygun hazırladı ama sonuç dediğiniz gibi üç aşağı beş yukarı aynı oluyor =)
Kahvaltı 11:00
1 yum. veya 2 parmak kadar peynir (ezine,kaşar,krem,tulum dışında)
Domates, salatalık,biber, havuç, turp yeşillik
5 ad zeytin veya 1 tatlı kaşığı reçel/nutella/bal (bunlardan biri)
1 dilm esmer ekmek
Ara 15:00
1 kase oğurt veya 1 su bardağı süt
2-3 yemek kaşığı yulaf (ben yulafı seviyorum diyince arayı bu şekilde ayarladı)
1 çay kaşığı tarçın
1 pors meyve veya 1 tatlı kaşığı bal veya pekmez
Akşam 18:00
8 yemek kaşığı sebze yemeği veya kurubaklagil yemeği veya 3 köfte kadar et/balık/tavuk veya 2 dolma
Yeşil salata veya çoban salata veya havuç rendesi (1 tatlı kaşığı z.yağlı -narekşisiz)
Ara 21:00
1 pors. meyve
1 pors kuruyemiş
Not: Her gün en az 3 lt su, 2 fican bitki çayı, günlük 30-45 dk spor
İlkler olur bu kadarGünaydın kızlar tartıldım geldim
Foto çekemedim ya herkes çekmiş durun uygulamadan SS alıp atayım
Chocolita canım yeni kilom 61.60 yine kusiratli ya Eki Görüntüle 3244558
Benimde daha çok kızıyorum kendimeSende mi burdasin
Hocam butun zayiflar burda benim pskolojim bozuluyor
Olar olar bal gibi olarCanım bende 2-3 liste var geçen atmıştım ama foto bulup atarım istersen.
61 mii. kilolumusun senGünaydın kızlar tartıldım geldim
Aaa benimde bundanım var neden tartılmiyorum kiGünaydın kızlar tartıldım geldim
Benimki diyetisyen listesi değil o yüzden bilemiyorum işine yarar mı ama bunu deniyorum benKızlar bana böyle bu hafta uygulayabileceğim düzenli varsa listeniz paylaşır mısınız yaaa... Diyetisyen arayışına başladım bu şekilde tutamıyorum kendimi ben daha çok suçluluk hissediyorum böyle olunca
62.80 den 61.60 olmuşum61 mii. kilolumusun sen
Bizim hep göz önünde bibi helen geçen tartiliyoAaa benimde bundanım var neden tartılmiyorum kiunutuyorum hep
Yok yok benimde öyle zaten isimli kayîtlı falan ama unutuyorum bilerek aldim zaten onu da işte normal tartilip geciyorumBizim hep göz önünde bibi helen geçen tartiliyo
Uygulamayı kızla ben kullanıyoruz o yüzden isim yazdık karışmasın diye kullan sende bak faydası var
Ayyyy çok güzel hangi uygulama bu bende deneyeceğim gerçekten yoksa böyle olmayacak az yemeyi öyün atlamayı geçtim gediğimi ben bile fark etmiyorum mide o kadar büyümüş ki duramıyorum tutamıyorum kendimiBenimki diyetisyen listesi değil o yüzden bilemiyorum işine yarar mı ama bunu deniyorum benEki Görüntüle 3244655 Eki Görüntüle 3244656 Eki Görüntüle 3244657 Eki Görüntüle 3244658 Eki Görüntüle 3244659 Eki Görüntüle 3244660 Eki Görüntüle 3244661