Olsun bebeğim haftaya daha dikkat ederizNeyse ogleye kadar da beklesem olmaycak cektigim fotoyu atayim bende arti var kızlar
onceki kilo 89.1 di
suan :
Eki Görüntüle 3244387
+300 le haftanin sonuncusu olabilirim
aslinda buraya geldikten 3 gun sonra 1 kilo eksim vardi ..vucudum odemli suan ve buna hic bisey yapmadim
dun bile 100 gr eksideyken bugun 300 gr arti ile geldim
Gençlik başka şeyGünaydın canımkıyamam bende öyle inceciktim. Hem de çok dikkat etmediğim halde kilomu korurdum
insallah daha iyi olacak ..birde iyi odem atan seyleri yapmam lazimOlsun bebeğim haftaya daha dikkat ederizsenin azmini biliyoruz azıcık istesen uçuşa geçersin
Reglime 3 gün var, normalde dünyaları yerim tatlı olarak bakalım bu ay nasıl geçecek (korkuyorum)benim canim aşiri tatlı çekti ya regl öncesi...
inanilmaz oluyor sanirim her kadin regl öncesi mutlaka tatlı yiyordur
1 hafta oldu bizde başlayalı konu az eski ama biz yeniledikKızlar, gruba katıldığınızdan beri kaç kg verdiniz?
Ben ben Nutella hem önümde olur hemde gözbebeklerimdebenim canim aşiri tatlı çekti ya regl öncesi...
inanilmaz oluyor sanirim her kadin regl öncesi mutlaka tatlı yiyordur
Hepinize ilk nazar boncuğu olsunNeyse ogleye kadar da beklesem olmaycak cektigim fotoyu atayim bende arti var kızlar
onceki kilo 89.1 di
suan :
Eki Görüntüle 3244387
aslinda buraya geldikten 3 gun sonra 1 kilo eksim vardi ..vucudum odemli suan ve buna hic bisey yapmadim
Bence de enfes gözüküyorValla gayet de iştah açıcıiraden için alnının çatından öpüyorum benim eş kişisi de sürekli sınıyor sağolsun
Tabi canım Rabbim sağlıklı ömür versin hepsine iyi ki de olmuşlar. Doğumdan sonra kaldı benim bu sarkıklık daGençlik başka şeyama pişman değilim yine de. İki çocuk doğurdum kolay mı ,
Aynen öyle yaaa çok doğruOlsun bebeğim haftaya daha dikkat ederizsenin azmini biliyoruz azıcık istesen uçuşa geçersin
Yüzük parmağımı çalmışlarinsallah daha iyi olacak ..birde iyi odem atan seyleri yapmam lazim Eki Görüntüle 3244389
odeme baksana yuzugu cikarttim rahatlamak icin
Benimkide.. 8 yıllık evli olacağız bu ay inşallah, 8 yıldaşu eve abur cubur almamayı öğrenemedi. Evde koliyle olacak sen az az yiyeceksin diyor.. Çok zeki maşallah öyle parlak fikirleri var ki.. O olmasa az ve seyrek yemeyi düşünemiyorum benValla gayet de iştah açıcıiraden için alnının çatından öpüyorum benim eş kişisi de sürekli sınıyor sağolsun
Maydanozumu paylaşabilirim hala bitmiyorafiyet olsunbende cikacagim bugun uesillik almaya
benim vucut da hakli evde yesillik yok domates yok.
sadece yumurta ile tb ekmegi ile diyet olmazki
demi ama
mee meee ayy yanlis soyledim ver seneeeeğğ diyecektimMaydanozumu paylaşabilirim hala bitmiyor
Tatlıyı yerim üstüne tuzlu ister canım, onu yerim, acı ya da ekşi istersadece tatli miannemde yediklerimi yazmadigim icin bilmiyorsunuz tabi
Koliyle olacak nedir yaBenimkide.. 8 yıllık evli olacağız bu ay inşallah, 8 yıldaşu eve abur cubur almamayı öğrenemedi. Evde koliyle olacak sen az az yiyeceksin diyor.. Çok zeki maşallah öyle parlak fikirleri var ki.. O olmasa az ve seyrek yemeyi düşünemiyorum ben
demi digeri küsmesinTatlıyı yerim üstüne tuzlu ister canım, onu yerim, acı ya da ekşi ister
Bebeğim bende bir kilo vardır artı daha fazla değilseNeyse ogleye kadar da beklesem olmaycak cektigim fotoyu atayim bende arti var kızlar
onceki kilo 89.1 di
suan :
Eki Görüntüle 3244387
canim senin şuan cok iyi beslenmen lazim pis bogaz deyip haksizlik etme kendine ..gunlerce yemek yiyemediniz stresten uzuntudenBebeğim bende bir kilo vardır artı daha fazla değilse
Senin odemdenmis en azından, benimki pis boğazdan.
choco zaten surekli kacamaklardan bahsedince bir diger kisiyi de etkileyebiliyoruz o yuzdendir kacamaklari yazmamamBir de tartı da eksi gören arkadaslar, psikolojik olarak kaçamak yapmak isteyebilirsiniz. Zaten vermişim hak ettim mantığıyla. Yapmayın o tuzağa düşmeyin. Herkesin aklına ufak gelir bu. Azıcık yüzümüz güldü diye bizi tekrar başladığımız yere atar. İlk hafta verilen kilo sabit olmaz. Onu sabitlemek için 2 haftayı devirmemiz lazım. Ödül yapicaz ama hemen değil
Sağol miniğim gercekten çok düşünceli bir hareket ama sende yapma lütfen ahahhaachoco zaten surekli kacamaklardan bahsedince bir diger kisiyi de etkileyebiliyoruz o yuzdendir kacamaklari yazmamamsirf siz etkilenmeyin diye