Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapmayacagim goreceksinizSağol miniğim gercekten çok düşünceli bir hareket ama sende yapma lütfen ahahhaa aynı düşünceyi kendine de gostermeni bekliyorum
ben nutella yemiyorum peripella var ama hiç yemiyorum.1 hafta oldu bizde başlayalı konu az eski ama biz yeniledik
Ben ben Nutella hem önümde olur hemde gözbebeklerimde
Hepinize ilk nazar boncuğu olsun
Bence de enfes gözüküyor
hanginde tatli varki en fazla hurma,incir, yulaf karistir tatli istegini gidersin diyorlarBu Akdeniz beslenmesinde hiç tatlı yok ya ölmiyim
kimin bu senin mi?takip etmek isterseniz bu guzel hemsire 40 kilo vermis diyetisyensiz ..surekli paylasim yapiyor yediklerini zaman zaman aftr beforelarini
hirslanalim
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
İlk iki ayda altı kilo vermiştim, sonra işte dört kiloyu geri almışım. Sanırım yiyemediklerimi yeme evresindeyim.canim senin şuan cok iyi beslenmen lazim pis bogaz deyip haksizlik etme kendine ..gunlerce yemek yiyemediniz stresten uzuntuden
belki bazen istediniz ama bulamadiniz.
yeri geldi bulabildiginizi yiyemediniz(esimden biliyorum )
şuan dikkat et kendine bagisikligini dusurme
benim yok oglumunki bende bu hemsireyi de bir fenomenden takibe almistim ama hangisi hatirlamadim .paylasimlari guzel :)kimin bu senin mi?
var mi instagram senin:)
takip edeyim:)
bak iste dedigim gibi vucudunnuz bir cok seyden mahrum kaldi sen hem ye hem yuruyus yap benceİlk iki ayda altı kilo vermiştim, sonra işte dört kiloyu geri almışım. Sanırım yiyemediklerimi yeme evresindeyim.
Bağışıklık hepimizin düşmüştü ya herkes hızlıca zayıflamıştı. Hep beraber hasta olduk bir ara. Şu an iyiyiz, sağlıklı zayıflama zamanı.
Anlatamıyorum. Kendi kg almayınca zarar görmüyor sanıyor. Offf vallahi sinir ediyor beni. Çocuk konusu zaten sıkıntı. Sen hep evde tatlı yaparsan ben abur cubur almam diyor da zaten o da şeker. Şekeri bırakmak lazım komple yada ev yapımı ayda 1 belki bişey yapılır ama paketli gıdalar çok fena yaKoliyle olacak nedir ya kendisi içinde sağlıksız çocuk varsa onun içinde. Yaş geçiyor bir yerden sonra. Allah göstermesin sağlık sorunları başlar. Bak benim durduk yere şekerim başladı. Ne gerek vardı ki böyle bir şeye. Kendim yaptım
Evet öyle yapıyorum. Konteynerdeyiz şimdi, burada yürüyüş yapabilmem daha rahat olacak.bak iste dedigim gibi vucudunnuz bir cok seyden mahrum kaldi sen hem ye hem yuruyus yap bence
Bende var diyetisyen listesi ama kişiye özel oluyor ya onlar sorun olur mu acaba?Kızlar bana böyle bu hafta uygulayabileceğim düzenli varsa listeniz paylaşır mısınız yaaa... Diyetisyen arayışına başladım bu şekilde tutamıyorum kendimi ben daha çok suçluluk hissediyorum böyle olunca
Deprem bölgesinde misiniz?Evet öyle yapıyorum. Konteynerdeyiz şimdi, burada yürüyüş yapabilmem daha rahat olacak.
ramazandan kalan hurmalar var.hanginde tatli varki en fazla hurma,incir, yulaf karistir tatli istegini gidersin diyorlar
merve sernuru takip ediyorum:)benim yok oglumunki bende bu hemsireyi de bir fenomenden takibe almistim ama hangisi hatirlamadim .paylasimlari guzel :)
Bende arıyorum önceki gittiğim çok iyiydi 1 haftada 3 kilo verdim ama kapatmış buradaki yerini evet genelde öyle oluyo 2020 de gitmiştimBende var diyetisyen listesi ama kişiye özel oluyor ya onlar sorun olur mu acaba?
kisiye ozel diyorlar ama bence bir cogu standart menu veriyor bendeki menuyu benden zayif arkadasima vermisti ..burda gordum Cemoos un da benimki ile ayniBende var diyetisyen listesi ama kişiye özel oluyor ya onlar sorun olur mu acaba?
Evet.Deprem bölgesinde misiniz?
Ben yazayım size listeyiBende arıyorum önceki gittiğim çok iyiydi 1 haftada 3 kilo verdim ama kapatmış buradaki yerini evet genelde öyle oluyo 2020 de gitmiştim