Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
753B6D4F-5CAF-492A-B76F-554F361AD621.jpeg

takip etmek isterseniz bu guzel hemsire 40 kilo vermis diyetisyensiz ..surekli paylasim yapiyor yediklerini zaman zaman aftr beforelarini 🥰

hirslanalim

1 hafta oldu bizde başlayalı konu az eski ama biz yeniledik 😂😂😂

Ben ben Nutella hem önümde olur hemde gözbebeklerimde🤭🤭

Hepinize ilk nazar boncuğu olsun 🌹🌹🧿🧿

Bence de enfes gözüküyor
ben nutella yemiyorum peripella var ama hiç yemiyorum.
kızım seviyor onu :KK70:
a101 den aldığım findux fındık kremasi var sade. onu çok seviyorum:)

takip etmek isterseniz bu guzel hemsire 40 kilo vermis diyetisyensiz ..surekli paylasim yapiyor yediklerini zaman zaman aftr beforelarini 🥰

hirslanalim
kimin bu senin mi?
var mi instagram senin:)
takip edeyim:)

canim senin şuan cok iyi beslenmen lazim pis bogaz deyip haksizlik etme kendine ..gunlerce yemek yiyemediniz stresten uzuntuden 😔
belki bazen istediniz ama bulamadiniz.

yeri geldi bulabildiginizi yiyemediniz(esimden biliyorum )
şuan dikkat et kendine bagisikligini dusurme :KK60:
İlk iki ayda altı kilo vermiştim, sonra işte dört kiloyu geri almışım. Sanırım yiyemediklerimi yeme evresindeyim. 😂
Bağışıklık hepimizin düşmüştü ya herkes hızlıca zayıflamıştı. Hep beraber hasta olduk bir ara. Şu an iyiyiz, sağlıklı zayıflama zamanı. 😊

İlk iki ayda altı kilo vermiştim, sonra işte dört kiloyu geri almışım. Sanırım yiyemediklerimi yeme evresindeyim. 😂
Bağışıklık hepimizin düşmüştü ya herkes hızlıca zayıflamıştı. Hep beraber hasta olduk bir ara. Şu an iyiyiz, sağlıklı zayıflama zamanı. 😊
bak iste dedigim gibi vucudunnuz bir cok seyden mahrum kaldi sen hem ye hem yuruyus yap bence :KK68:

Koliyle olacak nedir ya 🥴 kendisi içinde sağlıksız çocuk varsa onun içinde. Yaş geçiyor bir yerden sonra. Allah göstermesin sağlık sorunları başlar. Bak benim durduk yere şekerim başladı. Ne gerek vardı ki böyle bir şeye. Kendim yaptım
Anlatamıyorum. Kendi kg almayınca zarar görmüyor sanıyor. Offf vallahi sinir ediyor beni. Çocuk konusu zaten sıkıntı. Sen hep evde tatlı yaparsan ben abur cubur almam diyor da zaten o da şeker. Şekeri bırakmak lazım komple yada ev yapımı ayda 1 belki bişey yapılır ama paketli gıdalar çok fena ya

Kızlar bana böyle bu hafta uygulayabileceğim düzenli varsa listeniz paylaşır mısınız yaaa... Diyetisyen arayışına başladım bu şekilde tutamıyorum kendimi ben daha çok suçluluk hissediyorum böyle olunca 😕😕😕😕
Bende var diyetisyen listesi ama kişiye özel oluyor ya onlar sorun olur mu acaba? o_O

Bende var diyetisyen listesi ama kişiye özel oluyor ya onlar sorun olur mu acaba? o_O
kisiye ozel diyorlar ama bence bir cogu standart menu veriyor :olamaz: bendeki menuyu benden zayif arkadasima vermisti ..burda gordum Cemoos Cemoos un da benimki ile ayni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X