sende hoş geldin canımGünaydınYüklediğin videodan bende 2 akşamdır yapıyorum ama fırsatım olmadı buraya yazmaya. Artı tablete yüklediğim bir uygulamanın 30 dk popo 20 dk six pack hareketlerini yapıyorum. :)
slm canımSelam tatlişkolar .
Leslie ile yürüyüp geldim.
Ölçülerimi alacağım da evde ne mezura var ne metre o yüzden şimdilik kilo söylüyorum
evet canım yaa bende çok mutlu oluyorum katılım arttıkçaMerhaba kizlar bugun 45 dk 3 mil yaptim ardindan biraz kol bacak hareketleri yaptim squat yapmicam bugun bacaklarim ypruldu cunku..ne guzel kalabaliklasiyoeuz bu arada
slm canım
ben 4 cm incelmişim belden :) ama dün dayanamayıp tartıya çıktım kiloda çok oynama yok
seninde sıkılaştığına eminim ben
Merhaba kizlar bugun henuz leslie yapmadim daha birazdan yapacagim ama bunun yaninda diyetmi yapsam yoksa yoksa dikkatmi etsrm bilemedim kilo fazlaligim 6-7
Canım ben diyet yapmıyorum ama çikolatayı kestim, öyle devam ediyorum kendi çapımda dikkat edip
Bende yürümeye başlıyorum hemennnn
evet canım diyetisyene gittim aslında karbonhidrat yok demedi şimdilik yediklerime dikkat ediyorum, yediklerimi hergün yazıyorum 5 kasımda tekrar randevum var bakalım ne olacak.Canım sende diyetisyene mi gittin?
Karbonhidrat yok demedi bana ekmek kepekli olacak, şeker yok, abur cuburu kesicez yasak değil ama yemesek daha iyi diyor :).
Bi de dengelemek lazım mış mesela akşama makarna yiceksek ekmeği gün içinde az tüketeceğiz.
Ya Liste yapmıştı bana da annemlerde bıraktm onu tek hatırladığım gün içinde sınırsız domates salatalık ve yeşillik yiyebilirsin ben pek uygulamadm :)
evet canım diyetisyene gittim aslında karbonhidrat yok demedi şimdilik yediklerime dikkat ediyorum, yediklerimi hergün yazıyorum 5 kasımda tekrar randevum var bakalım ne olacak.
bunu yükledim google fit de yükle dedi şimdi onu yüklüyo, şimdi çarşıya çıkıcam eve dönüşte tam olarak incelerim bunları, inşallah faydasını görürüm, yardımınız için çok teşekkür ederim.Süpermiş , inşallah faydasını görürsün bizle de paylaşırsın
Bu arada ben fitwell diye bi program yüklemiştim telefona google play den , yediğini içtiğini yazıyorsun kalorisini hesaplıyor ,adımlarını sayıyor denemek isteyen varsa söyleyeyim dedim
Ben YouTube koydukları Zaman indirmiştim zaten bi kaç saat bırakıp kaldırıyorlardı şimdi olmayabilir...bilgisayarımda kayıtlı olduğu için link atamam herhaldeGünaydın kızlaaaaar.
Aramıza katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz
Ben dün 2 kere leslie yaptım bugün de öyle yapmayı planlıyorum.Hatta şimdi başlayacağım.
Bu arada bende bi sıkılaşma var
Bir de M Metebatur canım sen 4 ve 5 mile videolarını nereden buldun , bende bakmıştım ama internette bulamadım link varsa atabilir misin buraya da
Süpermiş , inşallah faydasını görürsün bizle de paylaşırsın
Bu arada ben fitwell diye bi program yüklemiştim telefona google play den , yediğini içtiğini yazıyorsun kalorisini hesaplıyor ,adımlarını sayıyor denemek isteyen varsa söyleyeyim dedim