birlikte leslie 3 mile yapmaya varmısınız :)

Merhaba kizlar bende varim yarin aabah 3 mil e basliyorum ayrica gün içinde toplamda 100 mekik ve ilk basta 20 artarak squat yapicam

bugün yaptığım sporlar :21:
leslie 1 mile
leslie 500 adım
100 mekik
20 saguat
40 bacak hareketi:KK49::KK49::KK49:
bugün leslie 3 mile yapmadım arada değiştirip vücudumu şaşırtmak istedim böyle daha etkilli olacağını düşünüyorum :KK51:

slm canım :KK200:
leslie daha yeni başladığımız için tartıda aynı çıkabailiriz hafta sonu bakalım tartıda ne kadar fark olucak :)
ama ben sıkılaştım sanırım biraz..bugün dar gelen bi pantolonumu denedim düğme zor kavuşuyordu önceden ama bugün tam oldu üzerime :21:
leslie devam kızl

Günaydın bebekler :KK200::KK200::KK200:
Ben dayanamıyorum her sabah bakıyorum bi gelişme var mı diye :KK70:.
Haftalık daha mantıklı tabiki.

Canım önemli olmak sıkılaşmak aslında, ben diyetisyene gittim adam bana kilon kalsın vücut yağ oranını düşürelim dedi o da yağlı yiyecekleri kesmek ve biraz sporla olacak şeymiş.Ben de şimdi abur cuburu kestim bakalım da yemek işini düzene koyduk mu tamamdır.
Bu arada hala aynı kilodayım :rolleyes:.

Her gün 3 mile leslie, işe giderken de gidiş geliş 2 km yürüyorum.

Selam kızlaaaaaaar :KK15:
Birazdan leslie yapmaya başlayacağım aslında çok yorgunummm ama başladık bi kere bırakmak yok diye kendimi motive ediyorummm.
Bi de İnna 'nın Cola song şarkısına bakıp bakıp gaza geliyorum kadın taş gibi insanın gördükçe daha çok yürüyesi geliyor :p

Merhaba hanımlar yarin bende başlıyorum leslie 3 mil sonuc aliriz hep birlikte inşallah :)

Gittikçe kalabalıklaşıyoruz , hoşgeldiniz kızlarrrr :KK76::KK76:
Ben leslie mi yaptım.Gönül 1 tane de Ebru Şallı yapmak istiyor ama bacaklar çaresiz :KK43:.
O yüzden ben artık dinleniyorum ,yarın görüşürüz :KK3::KK3::KK3:

Aklima gelmişken instagramda ebru salliyi takip edin kozlar orada güzel egzersizler var kola bacak kalça karin icin videolar yukluyo bunlarida yaparsak bonusu olur
Gunaydin kozlar sabah kalkinca ilik suyun içine biraz limon sıktim içtim ve 3 mili tamamladim super hissediyorum kendimi
canım süpersin durmak yok devam :KK49::KK49:
ebru şallıyada bakayım bende sağol canım :KK200:
spor dün yapamadım ben yaa hastane işlerim vardı 100 mekik çekebildim sadece o_O

Selam kızlaaaaaaar :KK15:
Birazdan leslie yapmaya başlayacağım aslında çok yorgunummm ama başladık bi kere bırakmak yok diye kendimi motive ediyorummm.
Bi de İnna 'nın Cola song şarkısına bakıp bakıp gaza geliyorum kadın taş gibi insanın gördükçe daha çok yürüyesi geliyor :p
slm canım bırakmayalım artık hedefimize ulaşacağız inşallah :)
dün ben aksattım biraz sporu hastane işlerinden ama bugün telafi edicem artık :KK16:
insan onları gördükçe daha çok motive oluyo :) bizim onlardan neyimiz eksik canım herşey kendi elimizde :KK19:

Merhaba hanımlar yarin bende başlıyorum leslie 3 mil sonuc aliriz hep birlikte inşallah :)
aramıza hoş geldin canım sende :KK200:
katılım arttıkça daha çok motive olacağız inşallah :KK51:
4.sayfada videolar var ordanda bakıp yapabilirsin ..belki görmemişsindir :)

Gittikçe kalabalıklaşıyoruz , hoşgeldiniz kızlarrrr :KK76::KK76:
Ben leslie mi yaptım.Gönül 1 tane de Ebru Şallı yapmak istiyor ama bacaklar çaresiz :KK43:.
O yüzden ben artık dinleniyorum ,yarın görüşürüz :KK3::KK3::KK3:
benimde kollar bacaklar ağrıyo hep :)
leslie nin yanına bölgeselde çalışalım yine canım
:KK16:

Canım önemli olmak sıkılaşmak aslında, ben diyetisyene gittim adam bana kilon kalsın vücut yağ oranını düşürelim dedi o da yağlı yiyecekleri kesmek ve biraz sporla olacak şeymiş.Ben de şimdi abur cuburu kestim bakalım da yemek işini düzene koyduk mu tamamdır.
ahh bende kesebilsem bi şu abur cuburu tam niyetleniyorum eşim sağolsun bozuyo hep ..ama dikkat etmeye çalışcam bende artık sadece sporla olmaz :)
daha yeni başladık canım vereceğiz inşallah :KK5:
birde beden ölçülerimizi yazalım buraya bence ..her hafta bakalım ne kadar inceleceğiz ..
ben yazmıştım ilk sayfalara ..bakalım pazar gün fark olucakmı :)
leslie daha çok sıkılaştırıyormuş sanırım ..nette baktım biraz tartıda çok fark göremeyenler kilosundan daha ince olduklarını yazmışlar

Günaydın :KK200::KK200::KK200: Yüklediğin videodan bende 2 akşamdır yapıyorum ama fırsatım olmadı buraya yazmaya. Artı tablete yüklediğim bir uygulamanın 30 dk popo 20 dk six pack hareketlerini yapıyorum. :)

merhaba benimde vücut yağ oranım yüksek (söylemesi ayıp 31 çıktı:KK35::KK35:) demekki yağlı yiyecekler ve abur cuburu kesmeliyim, kiloda vermek lazım karbonhidrat yok yağ yok ne yiyeceğim ben ya:KK34:

merhaba benimde vücut yağ oranım yüksek (söylemesi ayıp 31 çıktı:KK35::KK35:) demekki yağlı yiyecekler ve abur cuburu kesmeliyim, kiloda vermek lazım karbonhidrat yok yağ yok ne yiyeceğim ben ya:KK34:

Canım sende diyetisyene mi gittin?
Karbonhidrat yok demedi bana ekmek kepekli olacak, şeker yok, abur cuburu kesicez yasak değil ama yemesek daha iyi diyor :).
Bi de dengelemek lazım mış mesela akşama makarna yiceksek ekmeği gün içinde az tüketeceğiz.
Ya Liste yapmıştı bana da annemlerde bıraktm onu tek hatırladığım gün içinde sınırsız domates salatalık ve yeşillik yiyebilirsin ben pek uygulamadm :)

Merhaba kizlar bugun 45 dk 3 mil yaptim ardindan biraz kol bacak hareketleri yaptim squat yapmicam bugun bacaklarim ypruldu cunku..ne guzel kalabaliklasiyoeuz bu arada:KK55::KK6:

X