birlikte leslie 3 mile yapmaya varmısınız :)

merhaba kızlar :KK24:
eşim evde birde evi boyatıyoruz giremiyorum buraya :110:
leslie de ara vermek zorunda kaldım ama eşim cuma işe başlıyo o zaman tam gaz devam beraber vericez inşallah bu kiloları :KK5:
yeni gelen arkadaşlar sizde hoşgeldiniz ne güzel gittikçe çoğalıyoruz çok mutlu oldum :KK200:
nutella_kavanozu nutella_kavanozu canım yokluğumu aratmamışsın hiç teşekkür ederim:KK200::KK200:
kısa zaman sonra bende aranızdayım inşallah
:KK51:

Canım yokluğunu ben çok hissettim toprak-35 toprak-35 sen ne güzel hadi kızlar ben bunu yaptım ölçülerim bu diye gaza getiriyordun.
Kolay gelsin bu arada ev boyama sonra toparlama derken 6-7 Leslie yapmış kadar olursun canım :KK66:
Bende biraz dinleneyim Leslie yapacağım kızlar :cool:

Kızlar bu arada leslienin yemi video tanıtımlarını koymuşlar YouTube a çok eğlenceli rengarenk

Merhaba kızlar :)
Bende sporu çok seven biri olarak leslie yi burda gördüm ve 3 gündür yapıyorum.
Gerçekten çok eğlenceli ve çok terletiyor..
Benim alt bacağım özellikle çok ağrıyor ama.
Leslie yanında her gün 30 dk bacak, mekik, squat hareketlerini yapıyorum.
18 yaşında kilom 72 idi şimdi 24 yaşındayım kilom 58, hedefim 4-5 kilo vermek.
Herkese kolay gelsin :KK9:

Merhaba kizlar 2 gundur gelemedim regl sancisina bide 20 lik dis agrisi geldi :))
Bugun leslie kaldigim yerden devam edicem birde ebrunun 3k super gercekten fena yoruyor insani ama etkili

Canım benim dediğim programın Adı fitwell. Google Fit bilmiyorum onu indirmemiştim :).google play é fitwell yazınca çıkıyor mavi ekran üzerime beyaz yazıyla fitwell yazıyor o
Hayır, yüklerken benden google fit diye bir programı yüklememi istedi yükledim o program kendi sayıyor ama diğer programda görünmüyor.

Ben hızımı alamadım ve Leslie 30 days yaptım sonra duş kendimi süper hissediyorum

Kendim atmak istiyorum yaaa aburcubur yedimmm offff tutamadim ama cok fena olmustum sabirim kan sekerim dustu hic boyle olmam normalde ahh regl ahhhhh
Kendime ceza nasilsa esim gece vardiyasinda 50,dk spor yapicam

Günaydınlar bugün sabah büyük oğlum kreşe küçük oğlum uykuya ben spora:) tam 1,5 saat süren leslie 5 mega mile başarıyla tamamlanmıştır:KK9:

X