banada yaz sonucu :)Araştır cnm ben tam uymadığım halde faydasını gördmtam yapsam kesin 4/5 kg verirdm ama daha 2,1 kg verdm ama yarında var bakalım 7. günün sonunda kaç gelicem ????
geç olsun da güç olmasın :) ben henüz diyet yapamıyorum. sütüm azaldı iyice zaten. hepten kaybetmek istemiyorum. sadece bol bol su içiyorum. abur cubur yemiyorum o kadar. bu arada leslie ile ve sonrasında 40 squat ile 1,5 kg vermişimmrb hoşgeldiniz... durum bende de aynı ne yazık kiikinci bebekten sonra üstüne bile aldım douma girdiğim kilonunda üstündeyim ve 15 kılocuk kadar vermeliyim
Siz erken davranmışsınız maşallahbenim kızım 20 aylık daha aklım başıma yeni geldi
Ama olsun geç diil başaracağım inşben kendime plan yaptm bu hafta lahana çorbası diyetini yapıyorum
2. günümdeyimleslie eşliğinde 7 günlük ödem attırıcı bir diyet, sonrasında da yani haftaya da 13 günlük isveç diyetini yapmaya çalışacağım... umarım bu motivasyonum devam eder güzel sonuçları burdan paylaşırım... ama sayfayı aktif ttuttukça daha motive oluruz iyi spor ve diyetler gitsin kilocuklar
ben inanıyorum. mesela diyet yapamıyorum çünkü sütüm az. hepten kaybetmek istemiyorum. ama abur cubur yemiyor ve bol bol su içiyorum. 1,5 kg vermişim. bu beni çok motive etti. sadece ihtiyacımız olan şey sabır. sabırla, bıkmadan, usanmadan yapmaya devam. zaten eğlenceli de :)sende hoşgeldin canım :)
bende senin gibi 10 kilo kadar vermek istiyorum birlikte başaracağız inşallah ..
birde leslie tartıda çok fark etmiyor ama inceltiyor sanırım 3 hafta yaptığım zaman öyle olmuştu benim bakalım bu defa nasıl olacak
aynen canım bende 3 cm incelmişim 1 haftada.. bu haftada hergün yapmaya çlışıyorum bu hafta nasıl olacak bakalımben inanıyorum. mesela diyet yapamıyorum çünkü sütüm az. hepten kaybetmek istemiyorum. ama abur cubur yemiyor ve bol bol su içiyorum. 1,5 kg vermişim. bu beni çok motive etti. sadece ihtiyacımız olan şey sabır. sabırla, bıkmadan, usanmadan yapmaya devam. zaten eğlenceli de :)
hadi inşallah :) bizden umutluyumaynen canım bende 3 cm incelmişim 1 haftada.. bu haftada hergün yapmaya çlışıyorum bu hafta nasıl olacak bakalım
birlikte başaracağız inşallah
geç olsun da güç olmasın :) ben henüz diyet yapamıyorum. sütüm azaldı iyice zaten. hepten kaybetmek istemiyorum. sadece bol bol su içiyorum. abur cubur yemiyorum o kadar. bu arada leslie ile ve sonrasında 40 squat ile 1,5 kg vermişimhadi bakalım sabırla bu işi başaralım. biz ki bebeğimizin doğumunu 9 ay sabırla bekledik, kendi vücudumuzdan bir canlı dünyaya getirdik. kilo mu veremeyeceğiz
canım ben bugün lahana suyuna başlıyorum sende deneyebilirsin netten bir araştır istersen belki etkili olurpehhhh evde yürüyüs bandı aldım attım yüzüne baktıgım yok troid var bende 1 ay yürüyüş yaptım gram veremedim .çıldırıcam arkadaş dogumdan kalma 7 kiloyu veremiyorum
çok geçmiş olsun. vitamin kompleksi almayı ihmal etmeyin. hani şu günde 1 tane içilen, içerisinde her tür vitamini barındıranlardan. yaptığınız diyetlerle bünyeye yeterli vitamin, mineral giremeyebilir. allah korusun başka sağlık sorunları yaşamayın. bu arada siz de harikasınız. bir haftada 3 kg süper :) darısı başıma. ben çakıldım 68,5 te. ama ısrarla devam edeceğim. vücut kontrolsüzce beslenmeye çok alıştı. direniyor tabiiHarikasınız vallaa ...
Bencede başaracağız ben bu gidişata dur demeye 71.5 başladım... 69,5 lada lahana diyetine başladım bir haftada 66,6 gr düştümm ama bünyede zayıf düştü 2 gündür gribimantibiyotik başladık bugün ama pes etmiyorum işyerinden iki arkadaşlada sözleştik pzt günü 13 günlük isveç diyetine başlayacağız ... gelişmeleri burdan yazarımm... DİYETE DEVAM...
Antibiyotik başladım ve iki gündür herşeyden yiyorum ama dikkat ederek yine karbonhıdrat ve şekerden uzak durarak besleniyorum ... vitaminse ben hap gibi şeyleri pek kullanamıyorumçok geçmiş olsun. vitamin kompleksi almayı ihmal etmeyin. hani şu günde 1 tane içilen, içerisinde her tür vitamini barındıranlardan. yaptığınız diyetlerle bünyeye yeterli vitamin, mineral giremeyebilir. allah korusun başka sağlık sorunları yaşamayın. bu arada siz de harikasınız. bir haftada 3 kg süper :) darısı başıma. ben çakıldım 68,5 te. ama ısrarla devam edeceğim. vücut kontrolsüzce beslenmeye çok alıştı. direniyor tabiigüzel sonuçlarınızı bekliyorum.
günaydınn
kilom =75.600
bel=79
göbek=105
kalça=109
leslie sayesinde haftada 5 gün yapmış olmama rağmen incelme olmuş çok şükür
böyle devam artık inşallah hedefime ulaşacağım leslie ile
canım seninde yeni yılın kutlu olsunherkese mutlu yıllar dilerim :) yeni yılda umarım hepimiz hedeflediğimiz kilolara ulaşırız. bana gelince bu hafta annemler yanıma geldi ve onları görünce spor yapamadım ama annemin sağlıklı yemekleriyle 500 gr verdimartık 68 kiloyum ve çoookkk mutluyum. haaaaa unutmadan bugün malum yeni bir yıla giriyoruz. bu heyecanla fazla bartmayın yemeyi bayanlar. içinde muhteşem görüneceğiniz elbiselerinizi hayal edin :)
hepinize kucak dolusu sevgiler...