birlikte leslie 3 mile yapmaya varmısınız :)

geç olsun da güç olmasın :) ben henüz diyet yapamıyorum. sütüm azaldı iyice zaten. hepten kaybetmek istemiyorum. sadece bol bol su içiyorum. abur cubur yemiyorum o kadar. bu arada leslie ile ve sonrasında 40 squat ile 1,5 kg vermişim hadi bakalım sabırla bu işi başaralım. biz ki bebeğimizin doğumunu 9 ay sabırla bekledik, kendi vücudumuzdan bir canlı dünyaya getirdik. kilo mu veremeyeceğiz

ben inanıyorum. mesela diyet yapamıyorum çünkü sütüm az. hepten kaybetmek istemiyorum. ama abur cubur yemiyor ve bol bol su içiyorum. 1,5 kg vermişim. bu beni çok motive etti. sadece ihtiyacımız olan şey sabır. sabırla, bıkmadan, usanmadan yapmaya devam. zaten eğlenceli de :)

aynen canım bende 3 cm incelmişim 1 haftada.. bu haftada hergün yapmaya çlışıyorum bu hafta nasıl olacak bakalım

birlikte başaracağız inşallah

Harikasınız vallaa ...
Bencede başaracağız ben bu gidişata dur demeye 71.5 başladım... 69,5 lada lahana diyetine başladım bir haftada 66,6 gr düştümm ama bünyede zayıf düştü 2 gündür gribim antibiyotik başladık bugün ama pes etmiyorum işyerinden iki arkadaşlada sözleştik pzt günü 13 günlük isveç diyetine başlayacağız ... gelişmeleri burdan yazarımm... DİYETE DEVAM...

Mrb arkadaşlar 3 gündür direncim düştü herhalde diyet ve spordan ötürü gribim ve yatıyorum ama bişey de yiyemedim bu süreçte bugün biraz daha iyim anca yazabiliyorum...
Lakin tartıda da güzel şeyler gördüm 66,4 gibi mesela 3 gün kendimi koruma programına alıyorum az az herşeyden tadacağım vit protein açısından toplamam lazm kendimi ,sonra spor eşliğinde 13 günlük isveç diyetine başlıyorum pzt günü ...
iş yerindn 2 arkadaşla sözleştik birlikte yapacağız motive olalım diye hem rekabette var işin içinde işe yarar bence 60 ı görmek istiyorum çok özledim 50 lili rakamları 59,9 a bile razıyım ama büyük hedef 54 oda olacak zamanı gelince inş.. opüldünüz sporra ve diyete devammm

pehhhh evde yürüyüs bandı aldım attım yüzüne baktıgım yok troid var bende 1 ay yürüyüş yaptım gram veremedim .çıldırıcam arkadaş dogumdan kalma 7 kiloyu veremiyorum

pehhhh evde yürüyüs bandı aldım attım yüzüne baktıgım yok troid var bende 1 ay yürüyüş yaptım gram veremedim .çıldırıcam arkadaş dogumdan kalma 7 kiloyu veremiyorum
canım ben bugün lahana suyuna başlıyorum sende deneyebilirsin netten bir araştır istersen belki etkili olur

slm
2 gündür giremedim eşim evdeydi sporda yapamadım ama birazdan başlıyorum bırakmak yok
lahana suyu içicem birde bakalım etkisi nasıl olacak

çok geçmiş olsun. vitamin kompleksi almayı ihmal etmeyin. hani şu günde 1 tane içilen, içerisinde her tür vitamini barındıranlardan. yaptığınız diyetlerle bünyeye yeterli vitamin, mineral giremeyebilir. allah korusun başka sağlık sorunları yaşamayın. bu arada siz de harikasınız. bir haftada 3 kg süper :) darısı başıma. ben çakıldım 68,5 te. ama ısrarla devam edeceğim. vücut kontrolsüzce beslenmeye çok alıştı. direniyor tabii güzel sonuçlarınızı bekliyorum.

Antibiyotik başladım ve iki gündür herşeyden yiyorum ama dikkat ederek yine karbonhıdrat ve şekerden uzak durarak besleniyorum ... vitaminse ben hap gibi şeyleri pek kullanamıyorum mesela biraz düzeleyım antıbıyotıgıde almam şu an mecburum diye kullanıyorum ... biliyorum yanlış bende ne tesdaüf ki sağlıkçıyım ama bitirebildiğim ilaç olmadı şu ana kadar ne yapayım

Pzt de sıkı bir diyete başlayacağım inş başlangıç kilomu ve gidişatı burdanda paylaşırım... benle birlikte yapmak isteyen olursa haberleşerek gideriz ....

günaydınn

kilom =75.600
bel=79
göbek=105
kalça=109
leslie sayesinde haftada 5 gün yapmış olmama rağmen incelme olmuş çok şükür
böyle devam artık inşallah hedefime ulaşacağım leslie ile

kilom 76
bel 79
göbek 106
kalça 109
bu hafta aksine almışım niye böyle oldu bilmiyorum
4 gün yapabilmiştim sadece bu hafta ..birde regl dönemindeyim ondanda kaynaklandı sanırım

herkese mutlu yıllar dilerim :) yeni yılda umarım hepimiz hedeflediğimiz kilolara ulaşırız. bana gelince bu hafta annemler yanıma geldi ve onları görünce spor yapamadım ama annemin sağlıklı yemekleriyle 500 gr verdim artık 68 kiloyum ve çoookkk mutluyum. haaaaa unutmadan bugün malum yeni bir yıla giriyoruz. bu heyecanla fazla bartmayın yemeyi bayanlar. içinde muhteşem görüneceğiniz elbiselerinizi hayal edin :)

hepinize kucak dolusu sevgiler...

canım seninde yeni yılın kutlu olsun
inşallah bu sene hedefimize ulaşacağız :)
ben yarın başlıyorum sporuma

yoğun günler geçiriyorum sporu bıraktım yine
ne zaman başlarım bilmiyorum artık ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…