klomen benim yumoşlarıda çok büyütüyo.geçen ay düşük dozunu içtim (serophen)ama gene olmadı.bu ay sadece rahim filmi çekindim.inşallah hapa falan gerekkalmaz :)
Hayırlısı cnam herşeyden önce... Benim 8. deneme oldu bu bakalım bekliyoruz merakla
Dr a gittin mi ? Folikasit alıyor musun?
kızlar pazartesiden beri deneme yapıyoruz doktorun önerisi böyleydi...iki gündür belimde bi ağrı var gebelik oluşuyosa bu kadar çabuk kendini gösterirmi hani yerleşiyosa falan bi kaç günde belde ağrı yaparmı..
hamile arkadaşlar böyle bişey yaşayanınız oldumu..
Dr hiç gitmedim evlendigimden beri folik asitte kullanmıyorum baslamam gerekiyormu bilmiyordum bunubenim aydınlatırsan sevinirim :))
hayırlı geceler...ben burda yeniyim ama pek kimse takılmıyor galiba:)
merhaba kızlar nasılsınız ?? Nasıl gdiyor ?
merhaba canımm.bir hamile olarak sana orularım var.benim adete 7 gün falan var.her zamanki gibi göğsüm ağrıyor arada bir karnımağrıyor.başkada belirti yok ya acaba umutlanimmi :26:
merhaba canımm.bir hamile olarak sana orularım var.benim adete 7 gün falan var.her zamanki gibi göğsüm ağrıyor arada bir karnımağrıyor.başkada belirti yok ya acaba umutlanimmi :26:
canım benım.. Bende de olmuştu. Göğüsüme iç çamaşırım değse bile rhatsız oluyordum ben.. Kasık ve bel ağrım da wardı fakat adet belirtileriyle o kadar uyumlu ki.. Inan hala bi belirtim yok diyebilirm. Arada bulantım oluyor bir kere istifra ettim o kadar.. şuanda halen devam eden kasık ağrılarım var.. Yani umutlan diyemem ama ümidini de yitirme yinede dikkat et kendne. Ayaklarını sıcak başını serin tut(babacığım hep böle derdi) ben evlendiğim 3.ayından itibaren hiç korunmadık. Anca oldu. Her seferınde kendimde belirti arayan bi insandım. Ne kadar cok kafana takarsan o kadar cok hayal kırıklığı olucak. Sen şunu söyle.. Ben böle yapmıştım.. Bu ay olmıcak ama önümüzdeki ay kesin olucak öle hissediyorum diyordum hep.. Dediğm gbi de oldu.. O ay olmadı diğer ay oldu. Yani olcakmış yada hamileymiş gbi dawranma.. Normal hayatnı sürdür. Günleri saymayı brak.. Zor bsey dediklerim. Hele bekleyen için ama. En hayırlısı bu emin ol. Sonrasında bi bakmışssın hamilesin :))) ayy inşallah bu ay senden güzel haberler bekliyorummm kuzummm...
inşallah canım inşallah.ne bilim göğüs ağrım hep oluyodu zaten.ucu ağrımıyo hani genelde hamileler ucu ağrır der ya.kasıkda arada bi aniden ağrıyo gibi oluyo.bide yumurtlamada blim çok ağrıdı amaşimdi yok arada bir.
dediğim gbi yumurtlama ağrısı olabilr.. Inşallah tutunmuştu bebeğin. Onun ağrısıdır.
hayırlı geceler...ben burda yeniyim ama pek kimse takılmıyor galiba:)
hoş geldin canım...
önce böyle değildi yazmakla yetişemiyoduk ama şimdi kimse uğramıyo valla
merhaba kızlar nasılsınız ?? nasıl gdiyor ?
dediğim gbi yumurtlama ağrısı olabilr.. inşallah tutunmuştu bebeğin. onun ağrısıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?